نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
دوست عزیز چه فریدون چه رییسی ، چه روحانی و ... همگی سر و ته یک کرباس هستند
اصلا فرقی نداره کی انتخاب بشه چون این از اون بدتر اون از این بدتر ...
سه نفر را که همگی نوکر خانه زاد هستند را گذاشتن اونجا میگن یکی را انتخاب کنید
اما در مورد جناب سردار سلیمانی یک حرف دارم با خودش
جناب سردار سلیمانی که صدا تو گلو میاندازی و داد میزنی : ما در عراق، سرباز بی ادعای ملت عراق هستیم
خواهشا یک روز هم سرباز بی ادعای مردمی باش که سرآپای وجودت از نمک اونهاست
آیا میدانی سردار ، تعاونی سپاه با اسم موسسه ثامن الائمه پول مردم را غصب کرده و صدها نفر را بیچاره کرده ؟( احتمال قوی خودت هم سهامداری چون تعاونی سپاه هست دیگه )
آیا میدانی تعاونی بسیجیان با اسم بانک مهر اقتصاد پول مردم را گرفته و پس نمیده ؟
آیا میدانی ارگانهای نظامی ایران به گفته بانک مرکزی افتصاد ایران را نابود کردن ؟
آیا تو آمریکا هم پنتاگون کار افتصادی میکنه و پول مالیات دهنده هایی که حقوق سربازان را میدن را میخوره ؟
سردار یک روز ، فقط و فقط یک روز چشم غره هاتو سمت اونهایی بگیر که ، پول مردمی را خوردن که تو بنا و معمار دیروز را سردار سلیمانی امروز کردن ...
بعد میتونی بری بشی سرباز همانهایی که هشت سال خون جوانهای ایرانی را ریختن
این خانه از پای بست ویران است
فساد بالا دستی ها کشور بزرگ و تاریخی ایران را نابود کرده و اقتصاد کشور رو به نابودی هست و
امروز جوانان کشور با سن بالای چهل سال هنوز نمیتونند به دلیل مشکلات اقتصادی ازدواج کنند و همین فساد را در جامعه رواج داده اونور آیت الله نمیر المومنین تو سیصد سالگی تجدید فراش میکنه و بعد به مردم میگه روزی یک وعده غذا بخورید
اصلا دلار بشه 50 هزار و من و شما از گرسنگی بمیریم مهم هست براش ؟
مشکل اینجاست مردم و جوانان ایرانی دلسوزی ندارند و حکومت ایران فقط به فکر اعراب هست ، برای حکومت ایران مهم نیست که پان ترک ها ، پان کردها ، پان عرب ها و هر پان ... تو گوشه گوشه کشور در حال فعالیت برای جدایی طلبی هستند ، مهم نیست یک مهندس کامپیوتر و IT از زور بیچارگی و درماندگی مسافرکش شده مهم بلندی های جولان هست و دختر بشار اسد که جامش پر باشه از شراب سرخ ....
دوست عزیز تحصیل کرده فرانسه دکتر مصدق بود که جان برای ملت ایران داد ، عرب زاده های حاکم امروز هم کسانی هستند که ما را به این روز انداختن
به قول خودتان یا حق
سلام
سردار بخاطر سیاستش اون حرفو میزنه تا غرب نگه ایران عراقو گرفته تحت سلطه خودش ، عراق دست آمریکا باشه بهتره یا دست ایران باشه ؟
من پولم کجا بود حاجی تازه بعد از اون ماجراها بود که فهمیدم لوتوس ینی چی
سردار حرف بزنه جنگ داخلی میشه آخر خودشم میکشن ، مگه سیاد شیرازی رو یادتون رفته جلو بچش ترور کردن ؟ بابا این باشه امنیت باشه که بهتره
نه بخدا نه تعاونی میشناسم نه بانک ، کسی که پول نداره از این چیزا خبر نداره ، من کاری که نمیتونم بکنم فعلا دارم درس میخونم ، البته قبلا کار میکردم ولی قعلا چسبیدم به درس

گور بابای اینایی که پول ملتو بالا میکشن بچه هاشون همه تو آمریکا ساکنن کردن

معلومه که دوستان فقط به بخشی از کامنتهای بنده توجه میکنن

یاحق

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط rfm نمایش پست ها
قسم به همون قرآني كه اعتقاد داريم فقط اين يوزر رو دارم. ببين وسط هر پستي كه ميذاري ميگي اسلام اسلام اما به راحتي به طرف مقابلت افترا ميزني.من هم از آدم هايي كه خودشون رو ميخوان بيشتر از همه مومن و مسلمون نشون بدن بدم مياد. تو زمان خدمت سربازي يه پسر سرباز ليسانس بود زمان نماز ظهر با صداي بلند داد ميزد الله اكبر الله اكبر برادرا وقت نمازه بعد مسئولين ما هم ايشون رو ميبردن صف اول. اما بعد از ظهر كه همه ميرفتن ايشون تو خيابون دنبال دختربازي بودن. متاسفانه امروزه كسايي كه بيشتر نهي مي كنن بيشتر گناه ميكنن.باز گرفتي كه چي ميگم خسته شدم از دستت
آقا اصلا منو تراپ فرستاده اینجا مردمو اسلام زده کنم ، این همه به من تهمت میزنی ، حرفای خودت هیچی ، بگذریم