والا همین حرفی که زدید مثال آقای فریدون و طرفدارانشون هست که رای دادن به ایشون ، آقای جهانگیری از آب گلالود ماهی میگیره ، تو کرمانشاه که زلزله اومده بود بعد از 4 سال که دست راست روحانی بوده بر میگرده انگشت میذاره رو مسکن مهر که بعد از 4 سال از سر خودشو روحانی باز کنه ، پارسال سیل اومده بود تو ارومیه همین موقع بود ، همه طرفداران آقای روحانی میگفتن سیل دریاچه ارومیه رو پر نکرده روحانی پر کرده
روحانی علنا فقط شعار میده و تقصیرارو میندازه گردن اینو اون ، بالا یکاری بره ملت بکن اینقدر تو مملکت جو نده
این آقا از اول انقلاب که اسمش فریدون بود تو مجلش با نظامی جماعت مشکل داشت ، شهید چمران اومد تو مجلس جلو روحانی از شهید صیاد شیرازی که 2 دهه پیش ترور شد و شماها یادتون نمیاد ازش حمایت کرد و گفت خیلی از ارتشی ها از خیلی از شما روحانی های ایمان بالاتری دارن و من حاظرم پشت اینها نماز بخونم
من سرمو برای آسایش مردم میدم و تو این دوره که همه راه شونو گم کردن من راه خودمو میرم
برید از پدر بزرگاتون بپرسید زمانی که جوون بودن این همه آسایش رفاه بیمارستان فوق تخصصی با بهترین دکترارو داشته ؟ اینارم ببین دوست من ، نشین بگو لنگش کن ، شما که یه پست بیشتر نداری من موندم مثل اون دوست بالایی چطوری تو این تاپیک فعالیت میکنی اونم فقط با 1 پست
عفت کلام داشته باش ، تخریب دیگران چیزی جز خود تخریبی نداره دوست من ، خوبه من به شما بگم بچه جان ؟ قبلا که میگفتی بچه حالا میگی بابا بزرگ ، برو بچه دنبال تیله بازیت
حرف حق بزن
این شماها بودید که به فریدون رای دادید