نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 100

موضوع: دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    298
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    30 پست

پیش فرض پاسخ : دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    من هیچ پولی از اینجا در نمیارم میدونی چرا ، چون حرف حق میزنم ، من طرفدار شخص نیستم ، طرفدار سیاستم نیستم ، تو دانشگاه بچه های دهه هفتادی 10 سال از من کوچیک ترن ، سر انتخابات با هم بحث داشتیم ، الان میگن راست میگفتی ، به هر حال من 4 تا پیرن بیشتر پاره کردم ، بخاطر همین حرف همو نمیفهمیم

حالا نمیدونم منظورت از این حرفا چیه و میخوای بگی سنت از من بیشتره ؟ سن حرف اولو نمیزنه ، اگر دین نداری باش آزاد مرد ، اگر حکومت دیکتاتور شده ربطی به اسلام نداره ، مشکل از ریشس ، وقتی کسی نمیره درباره دینش تحقیق کنه همیشه منتظر اینه که یکی بیاد یه چیزی بگه مردم بریزن تو خیابون

از معجزات اسلام ، اینترنت زیر دستته بشید سرچ کن ببین دوستات تازه فهمیدن ماه 1400 سال پیش از وسط نصف شده
    دکترا تو آمریکا میگن برای خارج شدن امواج الکتریکی از بدن و سر نماز با مهر بخونید که حتی امواج از بدنتون خارج بشه تا دچار ضعف و مشکل بدنی نشید
    همین دکترا ( دوستات ) میگن روزه بگیرید تا بیماریهای ناشناخته به این روش حل بشه

امثال تو منتظر هستن بشینن ایران مثل سوریه بشه ، تا اون زمان هی میگن حرم سرای بشار ، از حرفات معلومه مطالعه نداری ولی بهت قول میدن تا زمانی که فرزندان علی تو این مملکت نفس میکشن مردم امنیت دارن

ما نشستین ببینیم اگر کسی مشکلی داره بگیم به ما چه ، تو همین انجمن خیلیا به مشکل خوردن همه گرگای انجمن شدن بر علیه اونا ولی من ازش دفاع کردم میدونی چرا ؟ چون هم رنگ جماعت نمیشم بخاطر همین دارم پیشرفت میکنم

هیچ وقت چشامو بروی حقیقت نمیبندم بخاطر همین وقتی به مشکل میخورم بدون اینکه متوجه بشم مشکلم حل میشه ، برای هدفم زحمت میکشم منتظر نیستم کسی پول بیاره بذاره تو جیبم

کاری ندارم که سران مملکت بخور بخور دارن ، اونا اسمشون مسلمون یا آیت الله یا نماینده مردمه ، شماها اونارو ول کردید به خون امثال سردار سلیمانی تشنه هستید چون دائما سرتون تو ماهوارس ، کاش سرتون یکم تو کتاب بود

تمام دانشمندان جهان دارن مسلمون میشن فقط بخاطر اینکه اسلامو درک کردن دربارش تحقیق کردن و میگن این دنیا خدایی مقتدر داره ، ولی شماها دارید به دینتون پشت میکنید چون اصلا نمیدونید دین ینی چی چه برسه به اسلام

حرف منم همینه که مردم تکلیف خودشونو نمیدونن نه اینکه بخوام از کسی طرفداری کنم
    من در مورد شما اشتباه فکر میکردم شما بسیجی نیستی شما احتمالا صنعتی و سنتی باهم زدی
    داشتم میخوندم و میخندیدم و جوابتا تایپ میکردم تا رسیدم به خط قرمز رنگ و بیخیال شدم همه رو پاک کردم
    استاد نمیدونم از کجات این حرفا رو در میاری حالا اینا به کنار چطوری از راه دور فهمیدی من مخالف نمیدونم کدوم سردار و مخالف کدوم دین و دوست دارم ایران مثل فلان کشور بشه؟از کجا فهمیدی سرم تو ماهوارست و نه کتاب؟
    اینجا قرار بود در مورد در مورد ارز بحث بشه که متوهمی مثل شما اومد انداخت گردن کشورای دیگه و منم جوابتا دادم حالا هم سعی نکن حرف تو دهن من بزاری یا احساسات دینی بقیه رو تحریک کنی خوبه پستها هست تو صفحه قبل.
    من نه بحث سیاسی و نه بحث مذهبی تو این تاپیک کردم چون ربطی به این تاپیک نداره اینجا بحث سر ارز هست و نه چیز دیگه ای
    ویرایش توسط bot : February 11th, 2018 در ساعت 15:40

2. تعداد تشکر ها ازbot به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)