سلام
ذهن شما پر از سواله و مطمئنم که ادامه داره
نمیخوام شمارو نا امید کنم ، اما سمت کاری که کوچکترین تجربه این درش ندارید و بخاطر عدم آگاهی مال باخته خواهید شد نرید

1- آیا توی کار کردن با سرور مجازی ممکنه نیاز به مهارت خاصی پیدا کنم ؟
خیر ، اگر ویندوز باشه با ریموت دسکتاپ که در ویندوز با یک سرچ میتونید ازش استفاده کنید مشکلی نخواهید داشت
2- فکر میکنید برای یک سایت با سبک برنامه نویسی دیجی کالا (منظورم امکاناتش هست) حداقل چه سخت افزاری نیاز هست؟(تعداد بازدید کننده بالای دیجیکالا رو در نظر نگیرید.یه فروشگاه اینترنتی رو در نظر بگیرید با همون امکانات که توش خرید و فروش انجام میشه و فعلا بازید آنچنانی نداره.البته حداقل برای یکسال جواب بده و مثلا حداقل بتونه تا روزانه 10 هزار بازدید رو ساپورت کنه)
برای این تعداد در روز برای یکسال شما نیاز به چندین سرورهای رید شده و کلاستر شده دارید که رقمی وحشتناک رو در پی داره ، اما برای روزهای اول میتونید با 20 هزارتومن در ماه سرور مجازی تهیه کنید
3- کدوم وب سرور رو بهتره انتخاب کنم؟(من مبتدی هستم ولی سرعت لود سایت برام بسیار مهمه و نمیخوام کاربر حتی یک لحظه معطل بشه توی پردازش ها)
بستگی به سیستم عامل انتخابی داره مثلا اگر لینوکس باشه انجن ایکس در کنار آپاچی
4- کدوم شرکت ارائه دهنده سرور رو پیشنهاد میدید ؟لطفا چند تا سایت مهم که از سرویس هاشون استفاده میکنند رو نام ببرید.(هم پشتیبانی خوبی داشته باشه هم توی بحث فنی سایت خوب لود بشه و مشکلی بابت سرعت نداشه باشم)
اگر پولدارید و نیاز به پشتیبانی دارید hostdl parspack در غیر اینطورت با ماهی 1 تومن با کمی مطالعه از سرورهای خارجی نظیر OVH فرانسه استفاده کنید
5- بهتره سرور از کدوم کشور خریداری بشه ؟(با توجه به اینکه شنیدم سرور ایران تاثیر منفی روی سئو داره ولی از طرفی سرعتش بیشتره برای کاربرای داخل ایران)
تاثیر منقی نداره میتونید از یک واسط نظیر کلودفلار استفاده کنید که بصورت رایگان هم خدمات بی نظیری ارائه میده حتی بهتر از منابع یک شرکت معتبر ، اگر شرکت بزرگی داشته باشید مجبورید تو ایران باشید
6- اگه در حال حاضر هاست اشتراکی خریداری کنم بعدا میتونم خیلی راحت انتقال بدم به سرور یا اینکه ممکنه یه سری مشکلات پیش بیاد برام؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد ، با هاست رایگان یا هاست ماهی 5 تومن هم کارتون فعلا راه میوفته