سلام
خسته نباشید ببخشید چطوری میشه برای یک یوزر در وی پی اس دسترسی به servermanager رو بست ؟
سلام
خسته نباشید ببخشید چطوری میشه برای یک یوزر در وی پی اس دسترسی به servermanager رو بست ؟
یعنی کسی نمیدونست ؟
سلام ، در حالت عادی یوزر به خیلی موارد دسترسی نداره شاید فقط قابلیت read داشته باشه که اونم میتونید محدود کنید مثلا با استفاده از manage از قسمت group یوزر administrator رو انتخاب کنید به properties برید و محدودیت اعمال کنید
http://www.itprotoday.com/windows-8/...ally-launching
دسترسی رو دقیقا باید روی کدوم بزارم ؟
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ کامل تر ؟
دوست عزیز ، در پست اول خودم لینک دادم
اگر نمیتونید انجام بدید با استفاده از اکتیو دایرکتوری ، یوزرهارو به یک دایرکتوری محدود یا بطور کلی سطح دسترسی رو در تک تک درایوها با استفاده از کلیک راست و properties در تب security قسمت group or user محدود کنید ، زمانی که این محدودیت رو روی درایو ویندوز اعمال میکنید خود به خود در تمام موارد سطح دسترسی بطور کامل درباره یوزر مورد نظر در سیستم عامل اعمال میشه
دیگه از این ساده تر نمیشد مثال زد
موفق باشید
تب security وجود نداره لطفا درست راهنمایی کنید
از قسمت computer management> local user and group یوزر را بسازید و از properties > member Of > Add > Advanced > Find now
میتونید دسترسی ریموت دسکتاپ و ... را بدید
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
اها دسترسی رو دقیقا روی چی بزارم تا سرور منیجر برای یوزر ها باز نشه من یوزر هارو روی دسترسی Administrator میزارم ! باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
اگر در عکس دقت کنید اون قسمتی که نوشته read خواندن write نوشتن exeute اجرا شونده ، هر کدوم از این تیکهارو بردارید کاری رو میکنن که شما میخواید ، همچنین سایر گزینه ها هم کارهای خاصی انجام میدن که در این تاپیک و در تلگرام خدمت شما عرض شد اما متوجه نشدید
1.jpg
رحمت بر پدرومادرت دمت گرم
کاش زودتر میگفتی از درایو c اوکی کنم
دمت گرم مشتی خیلی اقایی اگه خواستی از بلاک هم در بیار![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)