صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: بیت کوین - نظرتون چیه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    39 پست

پیش فرض پاسخ : بیت کوین - نظرتون چیه

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    دوست عزیز شاید در دهه کنونی ارزش داشته باشه ولی در ۲۰ الی ۳۰ سال دیگه ارزهای ملی نابود میشه...اینو کارشناسان حوزه بانکداری گفتند...
    مقاومت نکن ...
    دلار ۵۰ سال پیش به دلار امروز مقایسه کنید که چقدر ارزشش از دست داد..
    توی کشورهای حوزه اوراسیا طبق گفته بانک مرکزی ارز روبل بیشتر مورد پذیزش قرار گرفته تا دلار...
    خود روسیه تلاش می کنه ارز دیجیتال ایجاد کنه که جایگزین ارز روبل کنه...
    همه کشورها به سمت تکنولوژی ارز دیجیتال می روند تو هنوز توی سنت قدیمی گیر کردید..

- - - Updated - - -

نیازی نیست منو بدونی...این سوالات تکراریه...
    حرف های شما منو یاده کتاب انقلاب دوران دانشگاه در سالها پیش انداخت که نوشته بود:
    "قیمت برابری ریال با دلار که اکنون 8000 میباشد ناشی از جو روانی بر علیه کشور است وگرنه با اقتصاد فروپاشیده استکبار جهانی، کارشناسان بر این باورند که قیمت اصلی برابری با دلار حدود 2500 ریال است."

حال ببینید وضعیت ریال کجاست و وضعیت دلار کجا...

تحت تاثیر جو روانی نباشید، بیت کوین با تمامی مزایای آن با پشتوانه "هیچ" است، اگر دولت بزرگی آن را غیر قانونی بخواند، واقعا تبدیل به "هیچ" میشود.

2. # ADS

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HNet نمایش پست ها
    حرف های شما منو یاده کتاب انقلاب دوران دانشگاه در سالها پیش انداخت که نوشته بود:
    "قیمت برابری ریال با دلار که اکنون 8000 میباشد ناشی از جو روانی بر علیه کشور است وگرنه با اقتصاد فروپاشیده استکبار جهانی، کارشناسان بر این باورند که قیمت اصلی برابری با دلار حدود 2500 ریال است."

حال ببینید وضعیت ریال کجاست و وضعیت دلار کجا...

تحت تاثیر جو روانی نباشید، بیت کوین با تمامی مزایای آن با پشتوانه "هیچ" است، اگر دولت بزرگی آن را غیر قانونی بخواند، واقعا تبدیل به "هیچ" میشود.
    کی گفتم به ارزش دلار در زمان شاه به امروز مقایسه بشه؟
    منظور ارزش دلار در بازارهای جهانی هستش نه ارزش دلار زمان شاه...

بیت کوین از پشتوانه هیچ نباشه بالاخره یه روزی جایگاه خودشو بدست میاره...اصل بیت کوین اینه مردم جهان از نظام سرمایه داری و بانکهای بی وجدان که خون مردم رو شیشه کردند نجات بدن...
    شما نمی تونید آن را انکار کنید...
    اینو بدون من و تو خیلی بیشتر از بانک های ربا ضربه خوردیم...
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

درود ، متاسفانه بيت كوين فعلا حامي و قدرت اقتصادي خاصي نداره و از همه بدتر مورد سركوب و تحريم قرار گرفته از نگاه بسياري از صاحبنظران دچار مرگ زودهنگامي شد الانم وضعيتش لازم به توضيح نداره كاملا در حال سقوط آزاد ، قياس دلار با بيت كوين كاملا اشتباهه و بعضي از دوستان صحبت از پول و اعتبار ديجيتال ميكنن من نتونستم خوب اين حرف رو درك كنم مثلا مستر يا پي پال يا كرديت هاي بين الملل كه تقريبا تموم معاملات اينترنتي و مجازي رو فتح كردن ناكارمدتر از بيت كوين زيرزميني هستن؟
    شك ندارم همانند داستان غم انگير ورود fbi و سازمانهاي اطلاعاتي به موضوع غولهاي اينترنتي اپلودسنترها و ... سرنوشت مشابهي براي بيت كوين پيش بياد ...

عضو انجمن alimosavi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    658
    تشکر شده در
    392 پست

نوسان در بیت کویین بسیار عادی هست و نمی شه جلوی این ارز رو گرفت حالا هر چقدر fbi زور بزنه . تحلیل من اینه که حتما حریانی پشت بیت کویین هست یا خودش رو وارد کرده برای سوع استفاده بعید می دونم دست قدرت پشت پرده جهان که به هیج کشوری وابسته نیست و یک نظام قبیله ای مرموز داره از دخالت در این بازار چشم بپوشه . منتظر اوج دوباره این ارز در کوتاه مدت باشید (بهترین مکان برای پول شویی همین نوع ارز هست پس همیشه کسایی هستا که باهاش بازی کنند)
    به نام او ....

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    کی گفتم به ارزش دلار در زمان شاه به امروز مقایسه بشه؟
    منظور ارزش دلار در بازارهای جهانی هستش نه ارزش دلار زمان شاه...

بیت کوین از پشتوانه هیچ نباشه بالاخره یه روزی جایگاه خودشو بدست میاره...اصل بیت کوین اینه مردم جهان از نظام سرمایه داری و بانکهای بی وجدان که خون مردم رو شیشه کردند نجات بدن...
    شما نمی تونید آن را انکار کنید...
    اینو بدون من و تو خیلی بیشتر از بانک های ربا ضربه خوردیم...
    من کی اسم شاه رو اوردم؟
    نوشتم کتاب انقلاب، سال 1384 یا 1385 بود.

عزیز دل برادر، بیت کوین هیچوقت واحد پولی رسمی نمیشه و نخواهد شد، اینو شما مطمئن باش.
    این همه قوانین بین المللی ضد پول شویی و ... وجود داره و بیت کوین کاملا با آن در تضاد هست.
    سرمایه گذاری روی آن فقط ریسک صد در صد هست.

7. تعداد تشکر ها از HNet به دلیل پست مفید

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HNet نمایش پست ها
    من کی اسم شاه رو اوردم؟
    نوشتم کتاب انقلاب، سال 1384 یا 1385 بود.

عزیز دل برادر، بیت کوین هیچوقت واحد پولی رسمی نمیشه و نخواهد شد، اینو شما مطمئن باش.
    این همه قوانین بین المللی ضد پول شویی و ... وجود داره و بیت کوین کاملا با آن در تضاد هست.
    سرمایه گذاری روی آن فقط ریسک صد در صد هست.
    ۲۰ یا ۳۰ سال دیگه ارزهای دیجیتال جهانی میشه و در آن نقش ارزهای ملی جهان به شدت کاهش پیدا می کنه و خودم برای اون روز آماده کرد..
    داداش بهتره به اینده فکر کنید نمی تونید به گذشته برگردید...
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    درود ، متاسفانه بيت كوين فعلا حامي و قدرت اقتصادي خاصي نداره و از همه بدتر مورد سركوب و تحريم قرار گرفته از نگاه بسياري از صاحبنظران دچار مرگ زودهنگامي شد الانم وضعيتش لازم به توضيح نداره كاملا در حال سقوط آزاد ، قياس دلار با بيت كوين كاملا اشتباهه و بعضي از دوستان صحبت از پول و اعتبار ديجيتال ميكنن من نتونستم خوب اين حرف رو درك كنم مثلا مستر يا پي پال يا كرديت هاي بين الملل كه تقريبا تموم معاملات اينترنتي و مجازي رو فتح كردن ناكارمدتر از بيت كوين زيرزميني هستن؟
    شك ندارم همانند داستان غم انگير ورود fbi و سازمانهاي اطلاعاتي به موضوع غولهاي اينترنتي اپلودسنترها و ... سرنوشت مشابهي براي بيت كوين پيش بياد ...
    خیلی دوست دارم بدونم الان نظرت چیه در مورد مرگ زود رس و قیمت و سقوط ازاد و....
    نا کار آمدی اون دو مورد هم اینه که تحت تاثیر سیاست دولت ها هستن و راحت افرادی تحریم میشن که به حق چه ناحق
    ارز های دیجیتال در کوتاه مدت تحت تاثیر اخبار هستن ولی بلند مدت نه

10. تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)