-
February 5th, 2018, 16:21
سوال در خصوص در اختیار طراح گذاشتن دامین و هاست
سلام
من اطلاعات کمی در خصوص دامین و هاست و امنیت آنها دارم. جدیدا از یکی از این سایت های فریلنسری یه آگهی برای طراحی سایت خودم رو دادم که دامین رو خودم ثبت نموده وهاست رو نیز خودم خریده ام. الان سوال من این است که بر اساس چه اطمینان و اعتمادی میتونم دامین و هاست را در اختیار طراح قرار بدهم؟ من که ایشان را فقط از طریق سایت فریلنسری می شناسم و هیچ شناخت شخصی از ایشان ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید که روال این کار به چه صورت است؟
از همه دوستان عزیزم متشکرم
-
تعداد تشکر ها از bashbir به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2018 16:21
# ADS
-
February 5th, 2018, 17:12
عضو انجمن
پاسخ : سوال در خصوص در اختیار طراح گذاشتن دامین و هاست
طراح نیازی به دسترسی به دامنه نداره دوست عزیز
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
تعداد تشکر ها از sepahanserver به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2018, 18:01

نوشته اصلی توسط
sepahanserver
طراح نیازی به دسترسی به دامنه نداره دوست عزیز
هاست چی؟
-
-
February 5th, 2018, 19:42
عضو انجمن
سلام،
نیاز به دسترسی هاست و دامنه نیست! ایشون می تونند روی سیستم خودشون بالا بیارن و فایل نهایی رو به شما بدن تا آپلود کنید.
یا هم اگر اصرار دارند می تونید روی یک ساب دامین یک هاست دیگر بهشون بدید تا روی اون هاست و ساب دامین کار هارو انجام بدهند.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
February 5th, 2018, 19:44

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
نیاز به دسترسی هاست و دامنه نیست! ایشون می تونند روی سیستم خودشون بالا بیارن و فایل نهایی رو به شما بدن تا آپلود کنید.
یا هم اگر اصرار دارند می تونید روی یک ساب دامین یک هاست دیگر بهشون بدید تا روی اون هاست و ساب دامین کار هارو انجام بدهند.
با احترام.
متشکرم
-