سلام خسته نباشید دوستان من میخوام این بخش هارو ویرایش کنم و از کلمات خودمون استفاده کنیم مثلا به جای موجود در انبار بنویسیم آماده دانلود بجای تومان بنویسیم صفحه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چطور میشه اینکارو کرد؟؟؟؟ فایل پیوست شده
سلام خسته نباشید دوستان من میخوام این بخش هارو ویرایش کنم و از کلمات خودمون استفاده کنیم مثلا به جای موجود در انبار بنویسیم آماده دانلود بجای تومان بنویسیم صفحه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چطور میشه اینکارو کرد؟؟؟؟ فایل پیوست شده
از بخش مدیریت وردپرس وارد بخش معرفی محصولات ووکامرس بشین امکان ویرایش همه این گزینه ها وجود داره
موفق باشید
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی تو مدیریت وردپرس بخشی با عنوان معرفی محصولات ووکامرس نیست میشه بیشتر راهنمایی کنید دقیقا کدوم بخشه
احتمالا ووکامرس اصلی صحیح نصب نشده. یا شاید یوزر شما دسترسی مدیر کل نداره.. موارد زیر رو بررسی بفرمائید:
اول چک کنید آیا افزونه ووکامرس تو لیست افزونه ها هست؟
اسم اش "ووکامرس" تنها باید باشه به این دلیل میگم که پلاگین هایی با نام های دیگه هم هستند که گاهی کاربران اشتباهی نصب می کنن
آخرین نگارش فعلی این افزونه : 3.2.6هست
اگر درست نصب کرده باشین گزینه ووکامرس به منو سمت راست بخش مدیریت وردپرس اضافه میشه که زیر اون منوی محصولات هست و گزینه های ویرایش و حذف و... اینا تو این بخشه
سلامت باشید.
اینا در قالب شما هستش
در کدهاتون باید جستجو کنید پیدا کنید ادیت کنید
اینجوری نیستش که از مدیریت وردپرس یا ووکامرس بشه عوض کرد
باید از کدهاتون پیدا کنید.
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
اسم قالبتون را بفرمایید
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)