درود ، نظرات همه دوستان ارزشمند و محترم ، در كل اينجا ايرانه و قانون زوريشب تصميم ميگيرن ، صبح اجرا ميشه الان كلي مشكل تو بعضي از كارا پيش اومده مثه پمپ بنزينا ، طلا فروشيا و صرافي ها كه به دقيقه و ثانيه پول بايد كار كنه ، استاندارد بين الملل و اين كشور و اون كشور هم ارتباطي به ما نداره چون استانداردي در هيچ جاي اين مملكت وجود نداره كه بخوايم مقايسه كنيم ، اين بحث هم من از نزديك لمس كردم مخصوصا همون ابتداي اولين روز طرح ٤ شنبه دستگاه سيار مبلغ ١ ميليون كارت كشيدم شنبه طرفاي ظهر بحسابم اومد هي بانك هم اس ام اس اطلاع رساني ميزد كه از اين به بعد طي يك واريز انجام ميشه ، پشت پرده سياستي وجود داره كه بايد صبور بود تا كاملا مشخص بشه ، از نظر من خيلي از كسب و كارها احتمالا رو به روش هاي سريع الوصول تري بيارن شنيدم طرح جديدي بنام قاصدك تو راهه كه با دريافت كارمزد هايي قراره خدمات جديدتر و كاملتري ارايه كنه ...

شب تصميم ميگيرن ، صبح اجرا ميشه الان كلي مشكل تو بعضي از كارا پيش اومده مثه پمپ بنزينا ، طلا فروشيا و صرافي ها كه به دقيقه و ثانيه پول بايد كار كنه ، استاندارد بين الملل و اين كشور و اون كشور هم ارتباطي به ما نداره چون استانداردي در هيچ جاي اين مملكت وجود نداره كه بخوايم مقايسه كنيم ، اين بحث هم من از نزديك لمس كردم مخصوصا همون ابتداي اولين روز طرح ٤ شنبه دستگاه سيار مبلغ ١ ميليون كارت كشيدم شنبه طرفاي ظهر بحسابم اومد هي بانك هم اس ام اس اطلاع رساني ميزد كه از اين به بعد طي يك واريز انجام ميشه ، پشت پرده سياستي وجود داره كه بايد صبور بود تا كاملا مشخص بشه ، از نظر من خيلي از كسب و كارها احتمالا رو به روش هاي سريع الوصول تري بيارن شنيدم طرح جديدي بنام قاصدك تو راهه كه با دريافت كارمزد هايي قراره خدمات جديدتر و كاملتري ارايه كنه ...