فروش سرور مجازی آلمان و روسیه با 50 درصد تخفیف ماه اول و 25 درصد تخفیف سالانه.
با سلام.
با توجه به اسقبال تخفیف 99% گذشته و درخواست های زیاد برای استفاده از سرویس های با کیفیت آفر های زیر را برای کاربران انجمن به 50% تخفیف برای ماه اول آماده ساختیم.
از این رو تمام کاربران می توانند سرویس خود را در دوره های یک ماه با 50 % تخفیف تهیه و استفاده نمایند.در صورت پرداخت یک ساله علاوه بر اینکه هزینه کل سرور ده ماه در نظر گرفته می شود که دو ماه تخفیف در این محاسبه لحاظ شده 25 درصد تخفیف در دوره یک ساله مجداد محاسبه میگردد
* با توجه به اینکه پلن ها با حداقل سود ارزش گذاری شده اند و ارز پایه وب سایت به یورو می باشد هزینه سرور های بصورت نرخ روز محاسبه میگردند از این رو قیمت ثابت ریالی در ماه برای پلن ها منطقی نبوده.
هر یک گیگ رم اضافه 3 یورو
هر 100 گیگ هارد اضافه 3 یورو
جهت هر گونه سوال لطفا تیکت کنید. تلگرام * - لازم به ذکر است لایسنس دایرکت ادمین به مبلغ ماهانه 3 یورو برای کاربرانی که هر یک از سرویس ها را تهیه کنند محاسبه میشه.(لایسنس قانونی و مستقیم جهت نصب به خریدار تحویل میگردد) * - لایسنس Plesk Web ADMIN Edition برای سیستم عامل ویندوز و لینوکس ماهانه 4 یورو محاسبه میگردد.
پاسخ : 50% تخفیف برای سرور مجازی آلمان دیتاسنتر هتزنر آلمان.
بنده از مشتری های قدیمی پارا سرور هستم،
مدت هاست سروری از ایشون دارم و حقیقتا از قیمت و خصوصا مشتری مداری ایشون رضایت دارم.
مطمئنا پاراسرور رو برای خرید های آتی خودم، به عنوان یک منبع معتبر، در نظر خواهم داشت.
پاسخ : 50% تخفیف برای سرور مجازی آلمان دیتاسنتر هتزنر آلمان.
درود
بنده اخیرا از پاراسرور سرویس سرور مجازی تهیه کردم
با توجه به قیمت منصفانه ، تحویل به موقع ، عدم نیاز به پشتیبانی ( البته تا کنون) و نحوه برخورد با مشتری به جناب موسوی نمره 8 از 10 میدم
امیدوارم شاهد موفقیت های روز افزون ایشان باشیم.
پاسخ : فروش سرور مجازی آلمان و روسیه با 50 درصد تخفیف ماه اول و 25 درصد تخفیف سالانه.
با سلام
با توجه به درخواست سرور مجازی در این تاپیک میخواستم بدونم با سیستم عامل کالی ، روی سرور ۲ ، با توجه به تخفیف ، چقدر باید پرداخت کنم؟؟
مدت اعمال تخفیف چه مدته؟؟
پاسخ : فروش سرور مجازی آلمان و روسیه با 50 درصد تخفیف ماه اول و 25 درصد تخفیف سالانه.
نوشته اصلی توسط crackestan
با سلام
با توجه به درخواست سرور مجازی در این تاپیک میخواستم بدونم با سیستم عامل کالی ، روی سرور ۲ ، با توجه به تخفیف ، چقدر باید پرداخت کنم؟؟
مدت اعمال تخفیف چه مدته؟؟
VPS2 CPU : Intel® I7® 6700 Core 1*900 MHz RAM : 2 GB Dedicated DDR4 Hard : 100 GB
Port : 1Gbps
Bandwidth : Unlimit
€5.00 Euro ماهانه
سفارش
سرور 2 ماهانه 5 یورو هست که با توجه به نرخ ارز روز هر یورو 6000 تومان محاسبه میشه و بدون تخفیف میشه 30 هزار تومان برای این ماه.
با توجه به تخفیف 50 % شما برای 2.5 یورو در ماه اول 15 هزار تومان پرداخت میکنید.
تخفیف 50 درصد برای ماه اول هستش.در صورتی که یک ساله پرداخت داشته باشید 25 درصد تخفیف در فاتور یک ساله اعمال میشه
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848 www.ParaServer.Net