من کلاستر کردن رو پیشنهاد نمی کنم چون هدف از کلاستر کردن چیز دیگری هست. اگر درست فهمیده باشم شما می خواید داده ها از یک سرور با سرور های دیگه به صورت خودکار سینک بشه و اگر داده از هر سروری ویرایش بشه به صورت خودکار با سرور های دیگه سینک بشه. برای این کار یه نرم افزار اپن سورس هست به نام Unison که روی همه سیستم عامل ها اجرا میشه و کار کردن باهاش هم زیاد سخت نیست.
ولی اگر پهنای باند و سرعت براتون مهم هست من پیشنهاد می کنم که سرورهاتون رو مجازی سازی بکنید و یک قسمتیشو اختصاص بدید به دیتابیس. روی این فضا می تونید از تکنولوژی NoSQL استفاده بکنید که نمونه ی خوبش Hadoop و Hbase هستند. اینجوری داده ها به جای اینکه روی تمام سرور ها وجود داشته باشند فقط بخش کوچکی از داده روی هر سرور قرار میگیره و وقتی کاربر داده رو در خواست بکنه بخش های کوچک از سرور های مختلف به هم می پوندند و داده اصلی رو تشکیل میدند (این البته زمانی هست که داریم فقط در مورد دیتابیس حرف میزنیم هرچند که کانفیگ NoSQL کار ساده ای نیست اگه تا حالا باش کار نکردید)
یا اینکه چرا شما یه سرور اضافه نمی کنید فقط برای داده ها و تمام سرور ها برای درخواست داده به اون سرور مراجعه بکنند. هرکسی از هر سروری بخواد داده اضافه یا ویرایش بکنه به اون سرور مراجعه بکنه (این آسون ترین راهی بود که به ذهنم رسید.)
امیدوارم این چند پیشنهاد به کارتون بیاد. اگر نه بیشتر توضیح بدید تا بتونم کمکتون بکنم.