اگه توضیحاتی که داده بودم رو با دقت مطالعه میکردید، همین مورد رو هم گفته بودم:
یعنی اینکه بانک شما پول رو از حساب شما برداشت میکنه و تا هنگام واریز به حساب فروشنده، به صورت فریز شده نگهداری میکنه.پولی که از حساب خریدار کسر میشه در اصل در حساب بانک خودش (خریدار) موقتا میمونه و در هنگام واریز به حساب فروشنده واریز میشه !
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
psp ها بابت هر تراکنش سود میگیرن
- - - Updated - - -
جالب اینه کسایی که از مزایای این طرح در جریان نیستن و کلی تیکه میندازن باب میل همه هستش
اما واقعیت رو میبین و میخونن کاملا باهاش مشکل دارن ،با اینکه 24 ساعت بعد واریز میشه بازهم تراکنش ممکنه مشکل دار باشه،حالا شما فکر کنید همون لحظه بیاد حسابتون و یکی باید اینارو تایید کنهاز هزار تراکنش 999 تاش مشکل دار میشه
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
واقعا جای بس تعجب داره! کاربران یک انجمن تخصصی سرور و شبکه، صحبت از این دارن که:
به دلیل کاهش حجم و ترافیک شبکه بانکی، اقدام مثبتی هست!!!
=========
کشوری با حداکثر 80میلیون جمعیت، که به هیچ شبکه بانکی خارج از کشور یا بین المملیمتصل نیست، از پس جمعیت خودش در ترافیک شبکه بانکی برنمیاد؟!!؟؟؟؟
جالب تر اینجاست:
در وضعیت مطلق رکود و کساد بازار هستیم و شبکه بانکی از پس ترافیک برنمیاد!!!
اگر به شکوفایی اقتصادی برسیم، احتمالا هفته ای یکبار تسویه حساب میشه!
درود ، نظرات همه دوستان ارزشمند و محترم ، در كل اينجا ايرانه و قانون زوريشب تصميم ميگيرن ، صبح اجرا ميشه الان كلي مشكل تو بعضي از كارا پيش اومده مثه پمپ بنزينا ، طلا فروشيا و صرافي ها كه به دقيقه و ثانيه پول بايد كار كنه ، استاندارد بين الملل و اين كشور و اون كشور هم ارتباطي به ما نداره چون استانداردي در هيچ جاي اين مملكت وجود نداره كه بخوايم مقايسه كنيم ، اين بحث هم من از نزديك لمس كردم مخصوصا همون ابتداي اولين روز طرح ٤ شنبه دستگاه سيار مبلغ ١ ميليون كارت كشيدم شنبه طرفاي ظهر بحسابم اومد هي بانك هم اس ام اس اطلاع رساني ميزد كه از اين به بعد طي يك واريز انجام ميشه ، پشت پرده سياستي وجود داره كه بايد صبور بود تا كاملا مشخص بشه ، از نظر من خيلي از كسب و كارها احتمالا رو به روش هاي سريع الوصول تري بيارن شنيدم طرح جديدي بنام قاصدك تو راهه كه با دريافت كارمزد هايي قراره خدمات جديدتر و كاملتري ارايه كنه ...
ویرایش توسط ali0000 : January 31st, 2018 در ساعت 16:35
You will reap what you plant in your minds farm
این کسری بودجه چه ها که نمیکنه ...
با سلام
دوستان عزیز وقتی شما کارتی در دستگاه کارخوان میکشید این پول به بانک مرکزی واریز میشه!
بعد از تراکنش های انجام شده بانک مرکزی به بانک که دستگاه پوز به شما داده هزینه پرداخت میکنه (در راه رضای خدا!)
شما اگه دستگاه دارید از طرف که میاد هر ماه بازدید دستگاه میتوانید اطلاعات را دریافت کنید.
به طور مثال یک شرکت واسطه دستگاه کارت خوان حدود 10 کارمند داره و حقوق های بالایی میدهد. و همچنین مثل دستگاه های پوز آینده که از ایران کیش هست ماهیانه میلیون ها تومان جایزه میدهد.
یعنی بانک اومده دستگاه پوز ایران کیش را گرفته به نام بانک داره به ملت میده و کلی هم سود داره میکنه
به عنوان مثال من چندین بار تراکنش انجام دادم پول به حساب من واریز نشده به سایت زیر مراجعه کردم
بانک مرکزی در ازای هر روز دیرکرد واریز پول حدود روزانه 35% به حساب شما جریمه پرداخت میکنهکد:https://emdadshetab.cbi.ir/emdad/
قبلا برای چند ساعت پولی که از حساب شما به بانک مرکزی واریز میشد و بانک مرکزی از طریق پایا به حساب شما واریز میکرد کلی درآمد داشت.
الان حساب کنید 24 ساعته چه درآمدی داره!
لطفا ابتدا در مورد دستگاه پوز و ... تحقیق کنید و بعد بیایید بگید به خاطر اینکه دلشون واسه مردم سوخته این طرح را پیاده سازی کردن!
وقتی یارانه را توی یک ساعت واریز میکنند و یا اینکه سهام عدالت واریز میشه از طریق پایا هیچ مشکلی نیست و ترافیک شبکه ای در کار نیست
روزانه چندین میلیارد تراکنش در کل شبکه بانکی اجرا میشه و بدون مشکل مگه کارمند میاد یکی یکی تراکنش میزنه که مشکل واسش پیش بیاد!
همه این کارها برای درآمد دولت هست و توی بودجه امسال کلی برای تراکنش های بانکی درآمد پیش بینی شده!
اگر مشکل واقعا مشکلات شبکه باشد، نیازی به ۲۴ ساعت نیست
مشتریانی که روزانه چند عدد تراکنش دارند که مشکل حادی برای شبکه نیستند. بلکه مشتریانی که روزانه دهها یا صدها تراکنش دارند مشکلساز هستند
اگر قصد رفع مشکل باشد، کافی است مشتریان هر گروه شناسایی شوند و برای مشتریان کم مصرف فوری واریز شود و برای مشتریان پر مصرف، هر یک ساعت یک بار یا هر دو ساعت یک بار تراکنشها تجمیع شوند
اون مشتری که روزی یک یا دو تراکنش داره، تاخیر در واریز پولش چه کمکی به شبکه میکنه ؟
به علاوه اگر واقعا برای شبکه هزینه داره، باید راه حل جایگزین هم داشته باشن. شب نخوابن صبح بلند بشن بگن همه ۲۴ ساعتی شده
بگن هر کسی که فوری میخواد از هر تراکنش مثلا ۱۰۰ تومان کم میکنیم و فوری انجام میدهیم.
یا یک راه حل دیگه هم میتونه این باشه که هر مشتری در ماه مثلا ۶۰ تراکنش رایگان داره و از تراکنش ۶۱ به بعد باید هر تراکنش ۱۰۰ تومان پرداخت کنه
هر کسی نمیخواد میتونه از گزینه تجمیع استفاده کنه
وقتی هم که میخوان از این کارها انجام بدن، درصدی روی مبلغ تراکنش حساب میکنن. آیا ثبت مثلا عدد ۱۰۰ میلیون با عدد ۱۰۰۰ توی پایگاه داده، فرقی میکنه که اولی باید مبلغ بیشتری پرداخت کنه؟ یا این یک مدل کاسبی جدید هست ؟
- - - Updated - - -
یک موضوع دیگه هم اینه که در عمل تجمیع تراکنشها، مشکلی رو قرار نیست حل کنه
در زمانی که تراکنش انجام میشه، چه به حساب مقصد واریز بشه، چه به یک حساب واسطه، فرق خیلی زیادی بینش نیست
یک انتقال پول اینجا انجام شده
در زمان تجمیع هم یک تراکنش اضافه باید انجام بشه که از اون محل واسط به حساب مقصد واریز بشه، درسته که عملیات واریز یکباره هست و کار کمتری میبره، ولی برداشت و ذخیره در حساب واسط هم خودش یک تراکنش هست و خیلی نمیتونه کم هزینه تر از انتقال مستقیم به حساب مقصد باشه
ویرایش توسط AMIB : February 1st, 2018 در ساعت 17:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)