سلام خدمت شما .
اگر منظورتون از دیروز تاپیکی که لینکشو در زیر قرار میدم هست که اتفاق من جواب شمارو دادم ... اگرم جای دیگه هست که ممنون میشم برای من و باقی همکاران مشخص کنید که بنده کجا همچین صحبتی که میفرمایید کردم .
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1734666
من هیچگونه اسپمی جایی ارسال نکرده ام استارتر این تاپیک هم اصلا ... اومدن دادن یکی اومده واسشون لاگ هارو دراوردن و اینجا گذاشتن توی تاپیک ( و اینکه کاملا مشخصه بی تجربه هستند وگرنه واسه یک اتک خوردن همچین سر و صدایی بلند نمیکردند که ... ) .
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
تقضیر ایشون نیست کاملا حق دارند
ما از سال 2012 شاهد این موارد بودیم و فکر میکردیم با گذشت زمان انجمن حالت رسمی تر و بهتری خواهد گرفت.
من فارسی دارم عرض میکنم خدمتتون بر روی اکثر رنج های ما که هر کدام از این رنج ها با دیگری متفاوت هست این اتفاق افتاده است .
بهرحال سرور روت دیتاسنتر که تجهیزاتی در اختیارتون نمیزاره که انقدر بدون هیچ منطقی دیگران را متهم میفرمایید.
ما که از نظر شما بی تجربه هستیم در حال حاظر 120 سابنت با رنج های مختلف از دیتاسنتر دریافت کرده ایم و همانظور که شما با تجربه هستید! و میدانید 120 رنج تماما متفاوت هستند.
اگر شما چنین اطلاعاتی دریافت نکردید به دلیل استفاده از حداقل خدمات دیتاسنتر و استفاده از سرور های رنتی می باشد و متهم کردن دیگران به دلیل تنها اطلاع رسانی دوستانه کار صحیحی نیست.
ما از ids در فایروال های شخصی استفاده میکنیم و تماما dpi دار می باشند. لطفا بدور از هرگونه دشمنی کمی تامل بفرمایید.
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
اسپمر کسی هست که بدون هیچ سوادی کل این انجمن اسپم میده شما نه سرور فروشی نه خریدار
دخالت شما در این کار یعنی اسپم
دوما بنده قد سن شما توی این کار و شبکه تجربه دارم
و فرق بین روتر - سویچ - فایروال - و اکسس پوینت رو هم میدونم
شما از جواب تاپیک قبلت معلومه فرق این سه تا رو هم نمیدونی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)