-
January 26th, 2018, 20:46
سوال dns در سرور مجازی ویندوز
با عرض سلام خدمت همه دوستان
بنده یک سرور مجازی ویندوز دارم که یک دامنه را در dns کانفیگ کردم و سایت بالا میاد به فرض سایت name.com که با dns های ns1.name.com و ns2.name..com کانفیگ شده و بدون مشکل سایت بالا میاد ، حالا من یک(یا چند) دامنه دیگر هم دارم میخوام وقتی برای این دامنه ها ns1.name.com و ns2.name..com رو ست کردم سایت name.com بالا بیاد ، یعنی با dns های دامین اصلی (تقریبا کاری که شرکت های فروش هاست انجام میدن و میگن مثلا نیم سرور ns1.tahost.ir و ns2.talahost.ir) رو ست کن
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
January 26th, 2018 20:46
# ADS
-
January 26th, 2018, 21:16
پاسخ : سوال dns در سرور مجازی ویندوز
سلام نیاز دارید یک دی ان اس بسازید و به مشتری هاتون ارائه کنید زمانی که هاست براشون ایجاد شد ، دی ان اس رو ست کنن و سایتشون بالا بیاد؟
-
تعداد تشکر ها از NicCloud به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2018, 21:19

نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام نیاز دارید یک دی ان اس بسازید و به مشتری هاتون ارائه کنید زمانی که هاست براشون ایجاد شد ، دی ان اس رو ست کنن و سایتشون بالا بیاد؟
بله دقیقا
مثلا من یک سایت default دارم با یک صفحه حالا میخوام هرکس ns1.domain.com و ns2.domain.com رو ست کرد اون صفحه من بالا بیاد
-
-
January 26th, 2018, 21:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sasadi
بله دقیقا
مثلا من یک سایت default دارم با یک صفحه حالا میخوام هرکس ns1.domain.com و ns2.domain.com رو ست کرد اون صفحه من بالا بیاد
این که میفرمایید پارک کردن دامنه هست
در واقع میخواهید دامنه دیگر را که نیم سرور های ذکر شده را ست کردند ، سایت اصلی بالا بیاد
؟
این یعنی پارک کردن ، که از پنل هاست باید پارک رو انجام بدید
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-
تعداد تشکر ها از bakuryu به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2018, 21:51

نوشته اصلی توسط
bakuryu
این که میفرمایید پارک کردن دامنه هست
در واقع میخواهید دامنه دیگر را که نیم سرور های ذکر شده را ست کردند ، سایت اصلی بالا بیاد
؟
این یعنی پارک کردن ، که از پنل هاست باید پارک رو انجام بدید
بله چیزی مانند پارک ، من از هیچ پنلی استفاده نمیکنم ، میخوام خودم دستی این کار رو بکنم
-
تعداد تشکر ها از sasadi به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2018, 09:43
عضو انجمن
شما سایتتون رو با چه پنلی و وب سروری بالا آوردید ؟
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-
-
January 27th, 2018, 16:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sasadi
با عرض سلام خدمت همه دوستان
بنده یک سرور مجازی ویندوز دارم که یک دامنه را در dns کانفیگ کردم و سایت بالا میاد به فرض سایت name.com که با dns های ns1.name.com و ns2.name..com کانفیگ شده و بدون مشکل سایت بالا میاد ، حالا من یک(یا چند) دامنه دیگر هم دارم میخوام وقتی برای این دامنه ها ns1.name.com و ns2.name..com رو ست کردم سایت name.com بالا بیاد ، یعنی با dns های دامین اصلی (تقریبا کاری که شرکت های فروش هاست انجام میدن و میگن مثلا نیم سرور ns1.tahost.ir و ns2.talahost.ir) رو ست کن
ممنون میشم راهنمایی کنید
یک رکورد بسازید برای مثال ns19 و ns20 یا هرچی و ارجا بدید به دامنه اصلی هاستتون . و این این پس تمامی دامنه ها که به این نیم سرورها ست بشن به هاست شما متصل میشوند که اگر تعریف شده باشه در هاست کار میکنند
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2018, 23:05

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
یک رکورد بسازید برای مثال ns19 و ns20 یا هرچی و ارجا بدید به دامنه اصلی هاستتون . و این این پس تمامی دامنه ها که به این نیم سرورها ست بشن به هاست شما متصل میشوند که اگر تعریف شده باشه در هاست کار میکنند
سلام
ممنون از راهنمایی دو رکورد تعریف کردم تو dns و برای یک دامنه ست کردم همان رکورد ها و در iis اون دامنه رو تعریف کردم حالا ببینم بالا میاد یا نه..
-
-
January 28th, 2018, 12:57

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
متاسفانه سایت بالا نیومد ...
-
-
January 30th, 2018, 18:22
دوستان حرفه ای کسی راه حلی نداره ؟
-