با سلام و تشکر از اساتید: من یه لینک روی سرور خودم دارم یه ویندوز خیلی خوب هست که میتونید بدون محدودیت دانلود کنید و اسفاده بکنید . جنیون و اصلی هست نیازی به اکتیو کردن نداره :
سریال جهت نصب :
hmqrf-km23j-mhxb4-d8rpv-3k4dy
فقط هر که استفاده کرد و کارش راه افتاد جهت شادی روح پدرم و رفتگان خودش صلوات بفرسته .
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
مرسی مورد استفاده قرار میگیره .
http://www.webhostingtalk.ir/dl/os/W...r-2003-SP2.iso
hmqrf-km23j-mhxb4-d8rpv-3k4dy
حوب من مشکلی که با این فایل ایزو دارم این هست که کارت شبکه غیر فعال هست
خودم سرویس پک 2 رو دارم که مشکلی نداره
اگر با vmware مجازی سازی کردید vmware tools را نصب کنید درست میشه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
فرق ویندوز لایسنس با ویندوزی که کرک شده چیست؟ آیا فرق چندانی داره
[/CENTER]
Contact Me: hamed.dance2009[At]Gmail[Dot]Com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)