نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: این چه اخلاقیه که بسیاری از افراد معروف تو حوزه وب ایران دارند؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : این چه اخلاقیه که بسیاری از افراد معروف تو حوزه وب ایران دارند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    سلام،
    در سطح پایین تر شما می تونید به متخصص مورد نظر بگید واسم این کارا رو انجام بده ولی وقتی پیش چنین ادمایی میرین اونا هستن که میگن چکار باید انجام بشه! شما پیش یک دکتر الکی که میرید خیلی از دارو ها رو حتی خودتون بهش میگید واستون بنویسه ولی وقتی پیش متخصص برید بگید اینو بنویس اونو بنویس، یا پول ویزیتو برمیگردونه میگه شما که بلدی پیش من نمیخواد بیایی یا هم میگه لطفا وارد حوزه تخصصی بنده نشید! مثال دیگه، یک دکتر الکی رو ببینید بگید من معدم میسوزه رانیتیدین میخوام، میگه بیا مطب واست مینویسم. ولی پیش متخصص معده بگید، ۲ حالت پیش میاد: ۱) برو پیش همکاران بگو می نویسن واست. قرص خاصی نیست. ۲) باید معاینه بشی ازمایش بدی ببینیم اصلا این قرص مناسب مشکلت هست با نه! شایدم اصلا جواب نده.
    شما نباید تعیین تکلیف کنید اگر کار یک نفرو قبول دارید! باید بگید من فلان چیز هدفمه! بفرمایید مراحل و هزینه رو تا کار رو شروع کنیم! جز این باشه هیچ. کسی که ۱۰‎٪ بلد باشه و اسمی داشته باشه هم جوابی نمیده! چون شما در انتها میگید سئو من با فلانی بود اخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدم... یعنی طرف به خاطر فروش یک سری بک لینک به شما خودشو خراب میکنه! در نتیجه جواب نمیده.
    امیدوترم منظورمو متوجه شده باشید.

با احترام.
    مثال خوبی زدی دوست عزیز.اما یه چیزی رو شما متوجه نشدی!
    بنده به هیچ عنوان تعیین تکلیف واسه کسی نکردم و نمیکنم.داخل ایمیل ها این متن رو فرستادم" با سلام.نیاز به سئو و یهنیه سازی سایت برای موتورهای جست و جو دارم،در صورت تایید یا عدم تایید لطفاً بنده را مطلع کنید". در اصل این مثال شما برای کسی که چیزی بلد نیست و حرفه ای نیست کاربرد داره.جایی هم حتی اشاره نکردم که فلان کارو من میگم بکنید.اول تاپیک هم هدف از سئو رو شرج دادم (که نوشتم لینکسازی در سایتهای خارجی،چون زبان سایت انگلیسیه)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    خب بگید کدوم سایتهاس ماهم آگاه بشیم .

کندی سایت و بهینه نبودن چند تا علت داره یکیش کد نویسی بد قالب هست ، بطور مثال از فانکشنهای وردپرس بطور مکرر برای دریافت خروجی از دیتابیس برای جاهایی مثل مطالب مرتبط و ... استفاده کرده باشن .
    میتونه از کدنویسی بد سمت کلاینت باشه که کد نویس از هر جایی یه کتابخونه جاوااسکریپت پیدا کرده باشه اضافه کرده باشه برای یک امکان مثل اسلایدر و ... که حجم درخواستهای سمت کلاینت میره بالا

غیر از اینها باشه معمولا میان چند تا افزونه واسه اپتیمایز کردن نصب میکنن دیگه !

شما دنبال حرفه ای ها میگردی توی وردپرس ! که بیان قالب اصلاح کنن
    باز میگم یخورده بررسیش بکن ببین داری دنبال چی و از کجا میگردی

در مورد لینک سازی حرفه ای خارجی هم من سرچ کردم به این نتیجه رسیدم
    https://www.google.com/search?q=لینکسازی+حرفه+ای+خارجی

اکثرا سایتهای خیلی رده پایین دارن همچین سرویسی میدن . (براساس نتیجه گوگل)

هیچ جای دنیا ننوشته کسی وظیفه داره به ایمیل شما جواب بده !
    توقعتون رو بیارید پایین
    شما درخواستهاتون رو به چندین نفر ایمیل میکنید اگر جواب دادن که میرید توی فاز مکالمه و توافق اگرم جواب ندادن که هیچی.
    تلگرام که نیست یقه طرف رو بگیری بگی سین کردی ولی جواب ندادی
    ایراد که بله توی کدنویسی هست.وگرنه قالب حجم زیادی نداره،فقط کمی کدنویسیش مشکل داره که میتونه خیلی بهتر و سریعتر بشه.

شما دنبال حرفه ای ها میگردی توی وردپرس ! که بیان قالب اصلاح کنن
    باز میگم یخورده بررسیش بکن ببین داری دنبال چی و از کجا میگردی

اینکار انجام شده و هدف مشخصه.در مرحله اول افزایش سرعت لود و رفع ارورها، در مرحله دوم افزایش ترافیک وبازدید سایت.

در مورد لینک سازی حرفه ای خارجی هم من سرچ کردم به این نتیجه رسیدم

https://www.google.com/search?q=لینکسازی+حرفه+ای+خارجی

این جمله ای هست که من برای مشخص تر شدن تاپیک و توضیحات اضافی داخل اینجا ذکر کردم به هیچکسی من اینطوری پیام ندادم. کسی هم سرچ میکنه روی کلمات کلیدی توی این زمینه سرچ میکنه. من کلمات زیادی سرچ کردم. "سئو، بکلینک، طراحی سایت، بهینه سازی قالب و...." در واقع سایت به زبان انگلیسیه برای همین اینجا اشاره کردم دوستان متوجه بشن بیشتر هدف چی بوده. یعنی ثبت اصولی بکلینک توی سایتهای مشابه خودم.

هیچ جای دنیا ننوشته کسی وظیفه داره به ایمیل شما جواب بده !

درسته و قبول دارم (ناسلامتی سایت داریم خودمون)،اما نکته ی اصلی: توی سایت خودشون اشاره شده سریع حواب میدن و یه جورایی موظفن،ضمن اینکه بعضا لینک پرداخت هم گذاشتن قبل جواب دادن.

اصلا توقعی اینجا مطرج نیست،این بی مسئولیتی باعث ایجاد این تاپیک شده.بنده همین دیروز به 20 نفر از کشورهای مختلف پیام دادم تو این زمینه 1 نفرشون بدون جواب نذاشته! نمونه کارهای 100 ها برابر قوی تر از این افراد بی مسئولیت و بی درک که وقت ادم رو هدر میدن با نوشته ها و شعارهای تو سایتشون.این وسط یه عقده و بی فرهنگی عجیبی هست.وگرنه وقت بقیه وقت نیست؟
    شمام معولومه کارت بد گیر نکرده که یکی اینطوری باهات رفتار بکنه تا درک کنی.حتماً باید تجربه ش کنی تا متوجه بشی.
    ویرایش توسط ColdWorld : January 24th, 2018 در ساعت 14:52

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)