سلام،
در سطح پایین تر شما می تونید به متخصص مورد نظر بگید واسم این کارا رو انجام بده ولی وقتی پیش چنین ادمایی میرین اونا هستن که میگن چکار باید انجام بشه! شما پیش یک دکتر الکی که میرید خیلی از دارو ها رو حتی خودتون بهش میگید واستون بنویسه ولی وقتی پیش متخصص برید بگید اینو بنویس اونو بنویس، یا پول ویزیتو برمیگردونه میگه شما که بلدی پیش من نمیخواد بیایی یا هم میگه لطفا وارد حوزه تخصصی بنده نشید! مثال دیگه، یک دکتر الکی رو ببینید بگید من معدم میسوزه رانیتیدین میخوام، میگه بیا مطب واست مینویسم. ولی پیش متخصص معده بگید، ۲ حالت پیش میاد: ۱) برو پیش همکاران بگو می نویسن واست. قرص خاصی نیست. ۲) باید معاینه بشی ازمایش بدی ببینیم اصلا این قرص مناسب مشکلت هست با نه! شایدم اصلا جواب نده.
شما نباید تعیین تکلیف کنید اگر کار یک نفرو قبول دارید! باید بگید من فلان چیز هدفمه! بفرمایید مراحل و هزینه رو تا کار رو شروع کنیم! جز این باشه هیچ. کسی که ۱۰٪ بلد باشه و اسمی داشته باشه هم جوابی نمیده! چون شما در انتها میگید سئو من با فلانی بود اخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدم... یعنی طرف به خاطر فروش یک سری بک لینک به شما خودشو خراب میکنه! در نتیجه جواب نمیده.
امیدوترم منظورمو متوجه شده باشید.
با احترام.