اینا درست!
کسی نمیگه بیکاره.تو تاپیک مگه من گفتم بیکارن؟ شما مگی نمیفرمائیدکار دارن؟ خب بیخود میکنن با اب و تاب میگن پیام بده سریع جواب میدم.
من 2 شبه نخوابیدم روی این سایتا تحقیق و پرس و جو کردن از خیلی لحاظ. بعد خیلی راحت ما دو روز علاف بودیم اینا اصلا وقت کسی واسشون مهم نیست خب وقت نداری یه کلام بگو وقت ندارم! برای چی ادمو منتظر میذارن.گسی که برای دیگران و وقتشون ارزش قائل نیست لایق بدتر از ایناست.
- - - Updated - - -
بهینه سازی قالب اونقدرا هم عجیب نیست.شما هیج اطلاعی از این که من به کدوم سایتا پیام دادم نداری. توی همه این سایتا گفتن بهینه سازی قالب و اسکریپت (وردرپرس)
مشکل من هم کندی سایت و بهینه نبودنه. اینا به صراجت و با اب و تاب نوشتن اینکار انجام میشه رده پایین هم نیستن.
لینکسازی حرفه ای خارجی چیه؟
چیزیه که سایتهای خیلی زیادی باهاش بالا هستن و رده پایین هم نیستن اونی هم براشون انجام داده رده پایین نیست.این جمله هم صرفا نظر شماست.
ضمن اینکه جواب اره یه نه دادنشون باعث میشه ادم تکلیفش رو بدونه.نه اینکه من 2 شب بیدار باشم واسه تحقیق و بررسی اینا،بعد پیام بدی 3 روز هم منتظر ایمیل باشی وقتت هدر بره اخر 1 اره یا نه هم نشنوی.
===
خب معلومه جواب نمیدن پسر خوب
این کلمه نه چندان جالب بولد شده هم یه بار قبلا گفتید،بهتره دیگه به کار برده نشه! به کار بردن این الفاط و بی احترامی جالب نیست!