Web designer and programmer
Php , Html , Css , JavaScript , MVC , node.js , vuejs , React JS , NoSQL Couch & Mongo
Telegram: @coderwb
سلام و احترام .
بله درسته اینجا جاش نیست ولی مربوط هستند بهم .
بله اشتراک روزانه دارم .
خیلی قسمت هایی از فیلم که کلماتی حتی مثل فحش حتی کوچک رد و بدل میشه رو کات کردین یا بی صدا و ...
نمونه آخرینش که یادم مونده همین فیلم اکسیدان بود از فیلیمو که دیدم اون قسمتش که آقای عذتی توی گوش روحانی در مسجد یک چیزی گفت (گفت بابا بیخیال امروز یهدونه رو شیکار کردی برو خدارم شکر کن ولمون تا ما بریما و ... ) رو کات کردین و معلوم نیست چی میگه و نقطه مبهمی واسه کاربر ایجاد میشه در حالی که در دیسک که تهیه کردم بودش ...
و خیلی فیلمای دیگه چه ایرانی چه دوبله چه زیرنویس و ...
فیلم های خوب به شکلی هستند که حتی اگر یک جمله رو هم از دست بدیم توی فیلم , توی فیلم خیلی نقطه کور ایجاد میشه .
من خودم مدت زیادی نیست سایت فیلم راه اندازی کردم ( حدود 5 سال ) و مجبوریم قسمت هایی از فیلم رو سانسور کنیم ولی نه به هر قیمتی ! من سر همین موضوع مجبور شدم واسه خودم سایت مایرور ایجاد کنم که فیلمایی که نمیتونم توی سایت اصلی بزارم اونجا قرار بدم و رایگانکه ***** هم هستش .
ولی وقتی کاربر ندانسته میاد و از فیلیمو اکانت میخره به این امید میاد پول میده که وقت آزادش سرگرم بشه نه اینکه فقط چند تا کلیپ کات شده رو ببینه ...
- - - Updated - - -
![]()
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
سلام
لطفا ارسال کنید (3 ماهه) ، تشکر
سلام برای من هم ارسال کنید تشکر
اشتراک 3 ماهه فیلیمو رو هم لطفا برای من ارسال کنید
ممنون از شما
سلام
جناب اشتراک رایگان آیو هم دارید؟
برام اصلاً فرقی نمیکنه آیو باشه فیلمیو باشه یا چی ولی متاسفانه تو تلویزیون های سامسونگ فقط اپلیکیشن آیو تازه اونم به لطف سام سرویس به صورت System App پیش فرض نصب شده و قابل حذف هم نیست.
فیلیمو هم برای سامسونگ ها اپلیکیشن نداره و متاسفانه Android TV هم نیست که بتونم انتخاب آزاد داشته باشم.
آیو هم فقط برای ویژگی زدن عقب تلویزیون تا 1 هفته اش میخوام که میام خونه سریالی چیزی رو از دست میدم ببینم وگرنه فیلم هاشو اصلاً استفاده نمیکنم اما قیمت اشتراکش رو کرده ماهی 18 هزار تومان و اصلاً برای استفاده مختصری که من دارم به صرفه نیست و حذفشم نمیشه کرد.
سلام
برا ما هم یه دونه 3 ماهه بفرس بی زحمت
با سلام
اگر ممکن است برای بنده هم بفرستید....
ممنون
سلام برای من هم ارسال کنید تشکر
با توجه به پایان رسیدن مسابقات فیلیمو فکر میکنم اشتراک ها هم لغو شده باشند !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)