-
January 21st, 2018, 10:21
پاسخ : سو استافده مبین نت از کاربران و مایننیگ
اینجا بدترین نوع تجاوز به حریم شخصی کاربران صورت بگیره نهایتش اینه تذکر میدن.
-
تعداد تشکر ها ازnevergotme به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2018 10:21
# ADS
-
January 21st, 2018, 10:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pardishosting
یعنی با اسکریپت از اینترنت شما (ما) برای کسب درامد استفاده می کنند ؟
هم از اینترنت و هم از منابع سیستم کابرانشون
-
تعداد تشکر ها ازk-pax به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2018, 12:39
عضو انجمن
من چک کردم مخابرات هم همین شکله ، 3 روز پیش سرویس 2 مگ با مصرف منصفانه 70 گیگ خریدیم ، 2 روز بعدش نوشت حجم باقی مانده 10 گیگ
همه دل *** شدن
سرعت سرویس 2 مگ هم 100 کیلوبایت هست ، بخوایم حساب کنیم 1 ماه پشت هم دانلود داشته باشم ، 50 گیگ مصرف نمیکنم
-
-
January 21st, 2018, 12:46

نوشته اصلی توسط
meysam021
من چک کردم مخابرات هم همین شکله ، 3 روز پیش سرویس 2 مگ با مصرف منصفانه 70 گیگ خریدیم ، 2 روز بعدش نوشت حجم باقی مانده 10 گیگ
همه دل *** شدن
سرعت سرویس 2 مگ هم 100 کیلوبایت هست ، بخوایم حساب کنیم 1 ماه پشت هم دانلود داشته باشم ، 50 گیگ مصرف نمیکنم
البته 70 گیگ همش مربوط به اینترنت خارج نیستا الان جدیدا 1/4 شده. یعنی اگه 1 گیگ خارج استفاده کنید 4 گیگ از حجم کلیتون کم میشه. به فرض شما 100 گیگ داشته باشید فقط 25 گیگ میتونید از اینترنت خارج استفاده کنید
-
-
January 21st, 2018, 12:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
البته 70 گیگ همش مربوط به اینترنت خارج نیستا الان جدیدا 1/4 شده. یعنی اگه 1 گیگ خارج استفاده کنید 4 گیگ از حجم کلیتون کم میشه. به فرض شما 100 گیگ داشته باشید فقط 25 گیگ میتونید از اینترنت خارج استفاده کنید
بازم نمیشه توی 2 روز 25 گیگ مصرف باشه ، بنده بسته همراه میگیریم ده گیگ همراه اول ، 15 روز دانلود انجام میدم به سیستم خونم وصل میکنم ، بیرون هم روی گوشیم24 ساعته فعاله هرجا هم میریم میگن نقطعه اتصال رو روشن کن وصل شیم مصرف میکنن 15 روز زمان میبره 10 گیگ تموم بشه
اون موقع توی اینترنت های خانگی زدن نامحدود ، نامحدودشون شده 70 گیگ تازه بهترین سرویسش رو خریدم ماهانه 70 گیگ داده ، بعد 25 گیگش بیشتر نمیشه استفاده کنید چون میری سایتای خارجی
اون موقع سرعت دانلودتم 100 کیلوبایت ، علی برکت الله تا 1400
-
تعداد تشکر ها ازmeysam021 به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2018, 15:35

نوشته اصلی توسط
k-pax
جمعه از طریق 195 شکایت کردم
و بعدش از مبین نت تماس گرفتن و قرار شد تیم امنیتشون بررسی کنن
الان بنظر میاد که اسکریپت از سایتشون پاک کردن و اما هنوز جوابی به شکایت من ندادن
اما واقعا هیچ دلیلی نمیتونن برای این اقدامشون بیارن
من امنیت برام خیلی مهمه
وافای من مخفی هست . و از یه پسورد 11 رقمی با حروف بزرگ و کوچیک و اعداد و اعلام استفاده میکنم . از 27/10مصرف خیلی زیاد داشتم اون هم در ساعاتی که اصلا خونه نبودم.
و حجم زیادی از من کم شده
حدود 10 گیگ از ساعت 8 تا 11 مصرف شده در صورتی که اصلا کسی وصل نبوده.
ولی واقعا میشه حدس زد کار خودشون نبوده !
اگر کار خودشون بود حداقلش اینه نمیومدن روی دامین اصلی خودشون اینکارو کنن که هزارتا مجوز و تعهد و ... روش دادند !
دو احتمال هست : یا هکشون کردن یا تیم طراحی یا از روی نادانی و نابلدی یا از روی عمد اومدند و اینکارو کردند .
ولی دست آخر فقط به شما که شکایت کردین ممکنه چند گیگ بدند و تمام .
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
-
January 22nd, 2018, 11:30
عضو انجمن
دوستان روش سوء استفاده با ماین رو چطوری بررسی کنیم ؟ شاید از نت و منابع سیستم ما هم سوء استفاده میشه و خبر نداریم !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
January 22nd, 2018, 12:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
meysam021
بازم نمیشه توی 2 روز 25 گیگ مصرف باشه ، بنده بسته همراه میگیریم ده گیگ همراه اول ، 15 روز دانلود انجام میدم به سیستم خونم وصل میکنم ، بیرون هم روی گوشیم24 ساعته فعاله هرجا هم میریم میگن نقطعه اتصال رو روشن کن وصل شیم مصرف میکنن 15 روز زمان میبره 10 گیگ تموم بشه
اون موقع توی اینترنت های خانگی زدن نامحدود ، نامحدودشون شده 70 گیگ تازه بهترین سرویسش رو خریدم ماهانه 70 گیگ داده ، بعد 25 گیگش بیشتر نمیشه استفاده کنید چون میری سایتای خارجی
اون موقع سرعت دانلودتم 100 کیلوبایت ، علی برکت الله تا 1400
عزیز 1400 هم خبری نیست. امیدوار نباش ...
با همین امید و ارزوها از کودکی تا بزرگسالی رو اومدیم ... جوانی هم تموم میشه و می میریم و ... و همچنان منتظر سال فلان
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید
-
January 22nd, 2018, 13:23
اگر از نود 32 8 استفاده میکنی که کرک شده مشکل داره عزیز ، من رو فروم خودم تست کردم باهاش دیدم گیر الکی میده کلا یسری سایتارو بیخود ***** میکنه ، بهتره از آخرین آپدیت استفاده کنید
-
-
January 22nd, 2018, 13:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
live
اگر از نود 32 8 استفاده میکنی که کرک شده مشکل داره عزیز ، من رو فروم خودم تست کردم باهاش دیدم گیر الکی میده کلا یسری سایتارو بیخود ***** میکنه ، بهتره از آخرین آپدیت استفاده کنید
شما اصلا اطلاع ندارید لطفا اظهارنظر نکنید
فایل دیکد کردم و 100% فایل میانینگه . شما دارید میگید مشکل نود32 ورژن 8 هست.
در ضمن فایل از سرورشون پاک کردن .
-
تعداد تشکر ها از k-pax به دلیل پست مفید