نقل قول نوشته اصلی توسط NetworkFA نمایش پست ها
اولا 2تا رک هست یونیت نیست
دوما من از برج میلاد دفاع نکردم (پشتیبانی درستی نداره) حداقلش این هست که دیتاسنتر کاملی هست نه سرور روم
سوما نکته صحبت من این بود با این وضع ارز باید رفت سمت سرور های داخلی
چهارما شما سرور مارکتی hetzner و حتی سرور های ستاپی رو با سرور HP مقایسه میکنی؟
یه سرور با یه CPU i7 که مال 10 سال پیش هست روی یه مادربرد با 4تا رم مقایسه میکنی با سرور HP به این همه امکانات؟ ilo سرور HP استفاده کردی تاحالا؟ از raid controller هاش استفاده کردی
به سوپرمیکرو وووو... نمیشه گفت سرور
جاان ؟؟؟ رک ؟ یعنی شما یک رک به من میدین 300 ت ؟؟ یا دو رک 600 ت ؟؟

جالبه ! این همه روی سخت افزار صحبت کردین ولی روی اصل کار که شبکه هست صحبتی نکردین !

دوما اینجا شما سرور های HP G8-G7 یا ... با قیمتی که به اندازه 50 ماه اجاره دادن به هتزنر هست رو مقایسه میکنید ؟

والا اگر مثل ایران بخوایم حساب کنیم همون سرور به قول شما 10 سال پیش ! ( I7 6700 کمتر از 3-4 سال هست ساخته شده و بنچمارکی که به جا گذاشته از پردازنده های نسل های گذشته با تعداد هسته بیشتر خیلی بهتر هست ... ) ...

ولی محض اطلاع سرور رو نمیگیرن واسه کارای بچه بازی میگیرند واسه مسائل مربوط به شبکه که مستلزم داشتن نتورکی پایدار هست ... نه چیزی شبیه به نتورک ایران ...

شخصی :: همونطور که بالا گفتم یک سرور من در ovh به اندازه کل دمو دستگاه مبین نت ( ادعا بر این دارند که دیتاسنتر و سرویس دهنده بزرگ اینترنت در کشورند و ... ) پهنای باندشه ...