نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

موضوع: نرخ ارز سر به فلک کشید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن NetworkFA آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    686
    تشکر شده در
    489 پست

پیش فرض پاسخ : نرخ ارز سر به فلک کشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Amlaaki نمایش پست ها
    عزیز شما هم یک سرور رفتین کولو کردین و فقط از جنبه خودتان صحبت میکنید !

من هم به خودتانم پیغام دادم و گفتم و نتیجه تفاوتی ...

الان برج میلاد یک سرور دو یونیت که به درد کار اللخصوص دانلود بخواد بخوره رو میخواد ماهی 600 ت اجاره یونیت هارو بدیم فقط !

با 600 ت میشه حداقل دو برابر این فضا هارو رو با پهنای باندی بسیار قدرتمند تر ! ( چه دانلود چه آپلود ) اجاره کرد بدون نیاز به هزینه سخت افزار و فرسودگی و خراب های سخت افزاری و با آپتایمی که ده ها سال هست خودشو نشون داده و جوابشو پس داده ...

کلا ایران نمیشه روی نتورکش واقعا حساب کرد !

من الان چندین سرور دانلود بسیار پرحجم از خارج از کشور دارم و یک سرور هم از ایران !

نمیگم خارج کشور قطعی نداره ولی حداقلش اینه از قبل خبر میدند و ماهم به کاربران سایت ایمیل میزنیم از چند روز قبل که شاکی نشند ! ( مثلا هتزنر در سال شاید یک روز واسه اپدیت روتر ها و ... شاید بخواد خیلی کم قطعی وصلی پیش بیاد ) ولی ایران مرتبا اختلال رو داره ! اینترنتم که واقعا نداره ! اینترانته نه اینترنت ! محتوای داخلی هم اصلا به درد استفاده نمیخوره محتوای داخلی فرضا کلا رایگان هم بشه چی هست ؟ شاتل لند تمام فایلاشو دستکاری کرده : فیلمای آموزشیشو نصفش لوگو شاتل لنر گذاشته یا فیلماشم همینطور و پارت بندی ها و ... یا مثلا اپارت چی داره مثلا ؟ واقعا نمیشه گفت داخلی همه چی تموم !

حتی آمریکایی ها هم که یوتیوب و گوگل و ... توی کشور خودشون هست هم نمیتونن این ادعا رو بکنند که ترافیک داخلی یعنی حل مشکلات ! بهتره کمی در مورد مفهوم اینترنت وزیر کشور ما + متخصصان ما + کاربران و ... ما بیشتر بررسی به عمل بیاورند .

در مورد برج میلاد شخصا تجربه ای نداشتم ولی کسانی هم که دیدم تعریف میکنند همشون رفتند و کولو کردند و نمیشه به صدافتشون کاملا اعتماد کرد ! باید طی یک مدت بگذره و کاربران نظراتشونو بگند .

واینکه اگر هم برج میلاد خوب هم باشه به خاطر اینه که خیلی کم مشترک داره وقتی زیادی خوب باشه همه جمع میکنند و سرورشونو میبرند اونجا و پهنای باند هم کم میاد و ... امیدوارم که لاقال طی این همه سال یک دیتاسنتری داشته باشیم که بشه روش حساب کرد ولی تجربه چیز دیگه ای رو نشون داده ...

الان برج میلاد باید سرور ضعیف خرید و مشکلات سخت افزار هم میتونه به وجود بیاد و ... تک یونیت خالیش اجارش ماهی 300 در میاد خوب با این پول توی هتزنر بهترین سرور با شبکه و سخت افزار و عالی میشه اجاره کرد هیچ فکری هم در مورد سخت افزار و خوابوندن پول و ... نداره + گذشته از این شبکه ای که دیتاسنتر های خارج کشور به کاربر ارائه میدند قابل مقایسه با سرویس های داخلی نیست !

الان من توی ovh یک سرور دارم با پهنای باند 10 گیگ ! کل مبین نت با اون همه دب دبه و کب کبه به اندازه یک سرور من پهنای باند واقعی ( اینترنت ) داره ! ( ادعا دیتاسنتری داره + همه جای ایران هم داره به قول خودش اینترنت ارائه میده ... ) .
    اولا 2تا رک هست یونیت نیست
    دوما من از برج میلاد دفاع نکردم (پشتیبانی درستی نداره) حداقلش این هست که دیتاسنتر کاملی هست نه سرور روم
    سوما نکته صحبت من این بود با این وضع ارز باید رفت سمت سرور های داخلی
    چهارما شما سرور مارکتی hetzner و حتی سرور های ستاپی رو با سرور HP مقایسه میکنی؟
    یه سرور با یه CPU i7 که مال 10 سال پیش هست روی یه مادربرد با 4تا رم مقایسه میکنی با سرور HP به این همه امکانات؟ ilo سرور HP استفاده کردی تاحالا؟ از raid controller هاش استفاده کردی
    به سوپرمیکرو وووو... نمیشه گفت سرور

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
    همین امثال شما هستند که کارشناس می شند برای مسئولین و نتایج مملکت رو داریم می بینم. افرادی که فقط 2 متر جلوی خودشون رو بیشتر نمی بینند.
    بد نیست بدونید سرور با فلان تشکیلات و کیفیت و ... در هلند و المان قیمتش با یورو 7000 تومانی همچنان از سرور داخلی با همان وضیعت ارزون تر است.
    بد اینکه نکنه سخت افزار هم ایران تولید می کنه ؟ دلار گرون بشه هزینه تجهیزیات سخت افزاری و ده چیز دیگه افزایش پیدا نمی کنه ؟

بد تیست بدونید قیمت جوجه گوشتی بود 1800 الان شده 3300 (جوجه یک روزه) بد نیست بذر هندوانه مرغوب که تا چند سال پیش کشت می شد و الان کشت نمیشه از 500 تومان رسیده 3 ملیون .. بد نیست بدونید ما حتی در غذا هم وابسته ارز هستیم. بعد امثال شما که فقط 2 متر جلوشون رو بیشتر نمی بییند میشند کارشناس ! یکی میگه گرون باید بشه ... مطمئن باشید با این وضیعت در آینده نزدیک قحطی مطلق داریم.
    از نرخ ارز رسیدیم به جوجه و بذر هندونه
    چندتا هندونه فروخی شما سرور اجاری کردی از hetzner

- - - Updated - - -

اولا تجهیزات سخت افزاری از dubai میاد و وابسته به نرخ درهم هست و مستقیما به یورو وابسته نیست
    دوما شما به جنس ارزون و بنجل عادت کردی اونم از نوع Hetzner
    از وقتی Hetzner وارد بازار ایران شد قیمت سرور مجازی خراب شد سرور مارکتی 30یورویی
    یادم هست
    EX41S-SSD

گرفتم فریمور مادربردش با هارد SSD مشکل داشت
    ویرایش توسط NetworkFA : January 21st, 2018 در ساعت 23:18
    سرور اختصاصی ایران از دیتاسنتر برج میلاد

https://clients.networkfa.net

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)