نوشته اصلی توسط
Amlaaki
عزیز شما هم یک سرور رفتین کولو کردین و فقط از جنبه خودتان صحبت میکنید !
من هم به خودتانم پیغام دادم و گفتم و نتیجه تفاوتی ...
الان برج میلاد یک سرور دو یونیت که به درد کار اللخصوص دانلود بخواد بخوره رو میخواد ماهی 600 ت اجاره یونیت هارو بدیم فقط !
با 600 ت میشه حداقل دو برابر این فضا هارو رو با پهنای باندی بسیار قدرتمند تر ! ( چه دانلود چه آپلود ) اجاره کرد بدون نیاز به هزینه سخت افزار و فرسودگی و خراب های سخت افزاری و با آپتایمی که ده ها سال هست خودشو نشون داده و جوابشو پس داده ...
کلا ایران نمیشه روی نتورکش واقعا حساب کرد !
من الان چندین سرور دانلود بسیار پرحجم از خارج از کشور دارم و یک سرور هم از ایران !
نمیگم خارج کشور قطعی نداره ولی حداقلش اینه از قبل خبر میدند و ماهم به کاربران سایت ایمیل میزنیم از چند روز قبل که شاکی نشند ! ( مثلا هتزنر در سال شاید یک روز واسه اپدیت روتر ها و ... شاید بخواد خیلی کم قطعی وصلی پیش بیاد ) ولی ایران مرتبا اختلال رو داره ! اینترنتم که واقعا نداره ! اینترانته نه اینترنت ! محتوای داخلی هم اصلا به درد استفاده نمیخوره محتوای داخلی فرضا کلا رایگان هم بشه چی هست ؟ شاتل لند تمام فایلاشو دستکاری کرده : فیلمای آموزشیشو نصفش لوگو شاتل لنر گذاشته یا فیلماشم همینطور و پارت بندی ها و ... یا مثلا اپارت چی داره مثلا ؟ واقعا نمیشه گفت داخلی همه چی تموم !
حتی آمریکایی ها هم که یوتیوب و گوگل و ... توی کشور خودشون هست هم نمیتونن این ادعا رو بکنند که ترافیک داخلی یعنی حل مشکلات ! بهتره کمی در مورد مفهوم اینترنت وزیر کشور ما + متخصصان ما + کاربران و ... ما بیشتر بررسی به عمل بیاورند .
در مورد برج میلاد شخصا تجربه ای نداشتم ولی کسانی هم که دیدم تعریف میکنند همشون رفتند و کولو کردند و نمیشه به صدافتشون کاملا اعتماد کرد ! باید طی یک مدت بگذره و کاربران نظراتشونو بگند .
واینکه اگر هم برج میلاد خوب هم باشه به خاطر اینه که خیلی کم مشترک داره وقتی زیادی خوب باشه همه جمع میکنند و سرورشونو میبرند اونجا و پهنای باند هم کم میاد و ... امیدوارم که لاقال طی این همه سال یک دیتاسنتری داشته باشیم که بشه روش حساب کرد ولی تجربه چیز دیگه ای رو نشون داده ...
الان برج میلاد باید سرور ضعیف خرید و مشکلات سخت افزار هم میتونه به وجود بیاد و ... تک یونیت خالیش اجارش ماهی 300 در میاد خوب با این پول توی هتزنر بهترین سرور با شبکه و سخت افزار و عالی میشه اجاره کرد هیچ فکری هم در مورد سخت افزار و خوابوندن پول و ... نداره + گذشته از این شبکه ای که دیتاسنتر های خارج کشور به کاربر ارائه میدند قابل مقایسه با سرویس های داخلی نیست !
الان من توی ovh یک سرور دارم با پهنای باند 10 گیگ ! کل مبین نت با اون همه دب دبه و کب کبه به اندازه یک سرور من پهنای باند واقعی ( اینترنت ) داره ! ( ادعا دیتاسنتری داره + همه جای ایران هم داره به قول خودش اینترنت ارائه میده ... ) .