payment24 = 6300 البته نمیدونم چرا این سایت روز به روز داره میرسه به 7 تومان :D
بذارید ارزون بفروشن تنهایی کسایی که با ارزون فروختن ضرر می کنن خودشون هستند.
هر چیزی یه قیمتی داره که باید پرداخت بشه. هاست هم همینه. من به شخصه خودم سرور مجازی زیر ماهیانه 300 هزار تومان ندارم (تازه بدون هزینه لایسنس هزینه لایسنس رو جدا می گیرم)
وقتی میام توی این فروم می بینم سرور مجازی ماهیانه 4 هزار تومانه و هاست 10 گیگ ماهی 1500 تومن پس من هیچ موقع نمی تونم کارم رو بزرگ کنم و سرویس بهتر بدم.
ماها خودمون مشتری رو بدعادت کردیم و عادتش دادیم به سرویس های ارزون.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
دوست عزیز من مشتری سرور مجازی ماهیانه یک میلیون دارم.
از بچه های بالا هم نیستم.
- - - Updated - - -
زمانی که همه شرکت ها قیمت رو پایین آوردن و دامنه ثبت می کردن 35 هزار تومان من برعکس قیمت هام رو بردم بالاتر.
یه بازاری رو جنسش حداقل بیست درصد سود می کنه اگر ما نتونیم این کار رو بکنیم پس چرا نشستیم اینجا
همه ما فکر می کنیم که تنها ملاک قیمت هست که مشتری رو میاره سمت شرکت ما. در صورتی که داریم اشتباه می کنیم. قیمت یورو رفت بالا قیمت سرویس میاد پایین.
اگر واقعا دلتون به مشتری سرور مجازی ماهانه 10 هزار تومان خوشه که باید فاتحه این بیزینس رو خوند.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
تا یه حدودی باهاتون موافقم .
اما اگه همه چی واقعی بشه(غیر از صنف خودمون منظورمه) واقعا نا ما مجبوریم به همطونمون قیمت سر گردنه و پایین گرنه بفروشیم نه مجبوریم با همین قیمت فضایی از هموطنمون بگیریم .
یادتون باشه از هر دست بدی از همون دست می گیری .
گرون فروشی کنی یکی پیدا میشه بهت گرون بفروشه![]()
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
داده پردازان اینترنت دوریس با مسئولیت محدود | شماره ثبت : ۴۵۰۵۹۱ | دوریس وب https://www.doris.host
به کانال رسمی دوریس وب در تلگرام بپیوندید: https://t.me/dorisweb
بت قول میدم دودش به چشه منو تو و خیلیا هم میره مشتری وقتی میبینه تلگرام راحته نه هزینه هاست داره نه سرور نه ترس هک شدن نه ترس ف ی ل تر شدن که هی دامنه بخره و بازدید و رتبه از دست بده میره سمت تلگرام اوقت هم وبه فارس نابود میشه هم هاستترا و سرور فروشا سایتی نباشه مشتری نباشه شرکتتو باید درشو ببندی یا تغییر شغل بدی الا کسی حتی سفارش طراحی سایتم نمیده میگه یه کانال دارم دیگه سایت میخوام چیکا یه ربات فقط برام بساز متصلش کن به درگاه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)