-
January 20th, 2018, 15:46
پاسخ : هتزنر و رداستیشن

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
می تونم ارتباط میزان بازدید یک سایت رو با کیفیت سخت افزار و شبکه اون بپرسم؟ من یکم اطلاعاتم کمه نمیدونم اگر ارتباطی باشه.
با احترام.
وقتی شرکتی کاربران زیادی داره قطعا دلایلی پشت ان هست.
وقتی کاربر زیاد داشته باشه یعنی سرویس دهنده بزرگی هست و وقتی سرویس دهنده بزرگ میشه هزینه ها کاهش پیدا میکنه. (سیستم های روباتیک، نرم افزارهای قوی، دیتاسنتر بزرگ...)
ابعاد سرویس دهنده هتزنر اصلا قابل قیاس با xlhost یا Zare نیست.
من دنبال سرویس دهنده مثل هتزنر هستم که هزینه های ان در سطح هتزنر باشه و امکانات هتزنر را هم داشته باشه. مثلا در مجازی سازها digitalocean واقعا بی نظیر هست گرچه linode هم هست ولی ایران را تحریم کرده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xphost
در همون زمانی که تحریم ها شدید بود
از سویو استارت سرور داشتیم هیچ مشکلی نداشتن
فقط سر دی داس و حملات به وسیله سرور خیلی حساس هستند
سویو و کیم سوفی هر دو گفتن سرویس نمیدیم

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
می تونم ارتباط میزان بازدید یک سایت رو با کیفیت سخت افزار و شبکه اون بپرسم؟ من یکم اطلاعاتم کمه نمیدونم اگر ارتباطی باشه.
با احترام.
وقتی کاربر زیاد داشته باشه یعنی سرویس دهنده بزرگی هست و وقتی سرویس دهنده بزرگ میشه هزینه ها کاهش پیدا میکنه. (سیستم های روباتیک، نرم افزارهای قوی، دیتاسنتر بزرگ...)
ابعاد سرویس دهنده هتزنر اصلا قابل قیاس با xlhost یاZare نیست.
من دنبال سرویس دهنده مثل هتزنر هستم که هزینه های ان در سطح هتزنر باشه و امکانات هتزنر را هم داشته باشه. مثلا در مجازی سازها digitalocean واقعا بی نظیر هست گرچه linode هم هست ولی ایران را تحریم کرده
-
-
January 20th, 2018 15:46
# ADS
-
January 20th, 2018, 16:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majid1f
ابعاد سرویس دهنده هتزنر اصلا قابل قیاس با xlhost یا
Zare نیست.
- - - Updated - - -
سویو و کیم سوفی هر دو گفتن سرویس نمیدیم
ابعاد سرویس دهنده هتزنر اصلا قابل قیاس با xlhost یا
Zare نیست.
اصلا منطق شما درست نیست! شما می تونید دائما مشکل ایجاد کنید در سرور هاتون تا یوزر ها بیان تو سایتتون و تیکت بدن
به این صورت افزایش بازدید خواهید داشت. سرویس دهنده خوبی میشید؟
مورد دیگه اینکه الکسا بر اساس الکسا تولبار رتبه بندی می کنه، اگر یوزر های شما این افزونه رو زیاد نصب داشته باشن سرعت رشدتون چند برابر میشه... کلا استدلال هاتون مشکل داره..
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2018, 20:25
عضو انجمن
بعضی دیتاسنتر های اروپایی معمولا با ایران مشکلی ندارند. مثلا دیتاسنتر World Stream هلند که دیتاسنتر بسیار عالی و با کیفیتی است و هزینه های آن تقریبا در سطح هتزنر هست (ولی کمی بالاتر)
به هر حال قیمت های دیتاسنتر هتزنر بسیار مناسب است و کیفیت سخت افزار و پایداری شبکه این دیتاسنتر واقعا عالی و مورد تائید است.
-
-
January 20th, 2018, 21:08
عضو انجمن
بنظر من هتزنر المان گزینه خیلی خوبی هست و پشتیبانی خلی خوبی داره در مقابل ovh که هر هفته جواب تیکت میدن!
المان واقعا 99 درصد محصولاتش خوبه.
-
-
January 21st, 2018, 01:32
بهترین گزینه فقط هتزنر و رد استیشن هست
-
-
January 21st, 2018, 07:12
عضو انجمن
سلام . طبیعتا از هتزنر کم قیمت تر پیدا نمیکنید .
-
-
January 21st, 2018, 10:38
دوستان یوزر با نام ایشون همون ovh web سابق هستند خیلی دقت کنید بخاطر کلاهبرداری های قبلی و ارزون فروشی بیش از حد تعطیل کردند و مجددا با نام جدید برگشتن
بنده ازت نمیگزرم محسن یوسفی کلاهبردار!
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=130768
یچ
-
-
January 21st, 2018, 17:31

نوشته اصلی توسط
Z.eus
بعضی دیتاسنتر های اروپایی معمولا با ایران مشکلی ندارند. مثلا دیتاسنتر World Stream هلند که دیتاسنتر بسیار عالی و با کیفیتی است و هزینه های آن تقریبا در سطح هتزنر هست (ولی کمی بالاتر)
به هر حال قیمت های دیتاسنتر هتزنر بسیار مناسب است و کیفیت سخت افزار و پایداری شبکه این دیتاسنتر واقعا عالی و مورد تائید است.
worldstream.nl ایمیل زدم کمتر از 3 دقیقه جواب دادند
-