نقل قول نوشته اصلی توسط emdserver.com نمایش پست ها
ایا این کار از نظر اخلاقی درست است فکر کنم با قوانین انجمن هم سازگاری نداشته باشه اما در هر صورت موفق باشید ادم یه چیزهایی میبینه سکوت کنه بهتره
کار شما عملا و‌انتشارش مثل این می مثنه من بزنم فروش مدرک دیپلم یا کارشناسی با مشخصات دلخواهی شما ایا درسته به نظرتون چون دانشگاه ها پول زیادی میگیرن
دوست عزیز از این تایپیکها تو این انجمن زیاد هست این برای رفع تحریمها ها هست نمیدونم درکش سخته یا نه ادمهایی که اینجا همون با مدارک واقعی پی پال باز میکردن همشون به این روش باز میکردن با هزینه های هنگفت من این رو برای استفاده خودم گرفتم و برای اینکه بقیه هم بتونن استفاده کنن با مبلغ اندک گذاشتم اینجا

تو این انجمن انقدر اعتبار دارم که اونایی که بنده رو از همون اویل میشناسنقصد و نیت منو بدونن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Amlaaki نمایش پست ها
این انجمن رو جای مناسبی واسه حراجی نمیدونم + نیازی به حراجی ندارم بلکه هر چیزی رو از راه خودش باید رفت جلو .

شما هم با ساخت ناشیانه این نوع مدارک فقط دردسر واسه افراد درست میکنید + به من مربوط نیست شما چه قیمتی میفروشید خریدار دوست داشته باشه میخره دوستم نداشته باشه نمیخره .

بنده فقط حقایق رو خدمت شما + کاربران اعلام کردم .

اول اینکه همونطور که در تصویر موجوده psd شما صرفا یک لایه (paste) شده هست و فایل شما لایه باز نیست کمی در مورد طراحی لایه باز تحقیق به عمل بیارین + مدارک به صورت مبتدی دستکاری شده اند که با کمی دقت ...

ارادتمند .
درثانی اینجا قسمت خرید فروش هستپس قسمت حراجی هست ، نیازی ندارین به خودتون مربوطه ولی اطلاعات غلط ندین
دوست عزیز این رو بنده خریدم و هزارن نفر استفاده کرده و کاملا تستشو جواب داده
ثانیا هر کسی عقل داره میدونه که باید بخره یا نخره من هیچ کس زور نکردم بیاد مدرک از من بخره ثالثا نیازی نیست که به شما ثابت کنم فایل لایه باز هست یا نه بنده میگم لایه بازه شما اگر نگران لایه باز بودن هستید می تونید بخرید اگه لایه باز نبود بنده هزینه شمارو تمام کمال برگشت میزنم و دست بنده رو اینجا رو کنید