صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 28

موضوع: تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف

عضو انجمن mohammadlover آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

55 تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف

با سلام و احترام
    طبق رویه قبلی پرتو سرور و به جهت جذب مشتریان جدید، آفرهای زیر تقدیم کاربران میشود و عزیزانی که تمایل به دریافت سرویس با قیمت و کیفیت مناسب دارند میتوانند از طریق زیر اقدام کنند.

☆☆ تمامی سرورهای دارای کنترل پنل کامل به جهت روشن، خاموش، ریستارت، تعویض سیستم عامل و ... می باشد که باعث راحتی کاربران عزیز می باشد. ☆☆

لطفا توجه داشته باشید که مجموعه پرتو سرور دارای نماد 2 ستاره از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت ارشاد می باشد و کلیه قغالیت ها به صورت کاملا قانونی و قانون محور می باشد. به همین خاطر عزیزان میتوانند با خیال راحت از خدمات پرتو سرور استفاده بفرمایند.

فایل پیوست 37301
    ====================================================

پلن های زیر به صورت آفر بوده که طبیعتا تعداد سرویس های قابل ارائه فعلا محدود می باشد.

کم بودن قیمت ارتباطی به کم بودن کیفیت سرویس ها ندارد

فایل پیوست 37303

************* پلن های ویژه از لوکیشن آمریکا *************

فایل پیوست 37302
    سفارش رم 2 گیگابایت (تحویل آنی)

سفارش رم 4 گیگابایت (تحویل آنی)

سفارش رم 8 گیگابایت (تحویل آنی)

سفارش رم 16 گیگابایت (تحویل آنی)

لوکیشن آلمان

فایل پیوست 37416

سفارش رم 512 مگابایت

سفارش رم 1 گیگابایت

سفارش رم 2 گیگابایت

سفارش رم 4 گیگابایت

آی دی تلگرام : partoserver_sup

ارسال تیکت :
    کلیک کنید

لوکیشن های قابل ارائه

فایل پیوست 37305
    فایل پیوست 37306
    فایل پیوست 37307
    فایل پیوست 37308
    فایل پیوست 37309
    ویرایش توسط mohammadlover : January 11th, 2018 در ساعت 22:45
    پرتو سرور
    هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
    نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup

2. تعداد تشکر ها از mohammadlover به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

پیش فرض پاسخ : تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف

نقل قول نوشته اصلی توسط ddd3211 نمایش پست ها
    سلام
    امکان نصب کالی لینوکس بروی سرور مجازی برای مشتری هست؟
    سلام
    روی سرورهای آفر خیر متاسفانه. روی سرورهای عادی این امکان وجود داره.
    موفق باشید
    پرتو سرور

عضو جدید bahman3990 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف

مگه هنوز فروش سرور دارین ؟
    سرور ما که قطع شد بعد و بازوجه داده شد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

سلام دوستان ایشون سه روزه که سرور بنده رو تحویل ندادن دوستان دیگه ای هم هستن که با ایشون این مشکلو دارن بنده خبرنگار چند تا از وبسایت ها خبری بزرگ ایران هستم تصمیم گرفتم یه گزارش راجع به کلاهبرداری های اینترنتی بنویسم کسایی که با ایشون به مشکل بر خوردن و به هر صورتی حقشون خورده شده pm بدن
    واسه این سایت هم متاسفم که اسم خوبشو داره با اجازه دادن به همچین آدمایی برای فعالیت تو این سایت خراب میکنه !
    تایپیک قبلیشون:
    http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=194184&page=2
    ویرایش توسط injetads : January 15th, 2018 در ساعت 15:34

تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط injetads نمایش پست ها
    سلام دوستان ایشون سه روزه که سرور بنده رو تحویل ندادن دوستان دیگه ای هم هستن که با ایشون این مشکلو دارن بنده خبرنگار چند تا از وبسایت ها خبری بزرگ ایران هستم تصمیم گرفتم یه گزارش راجع به کلاهبرداری های اینترنتی بنویسم کسایی که با ایشون به مشکل بر خوردن و به هر صورتی حقشون خورده شده pm بدن
    واسه این سایت هم متاسفم که اسم خوبشو داره با اجازه دادن به همچین آدمایی برای فعالیت تو این سایت خراب میکنه !
    تایپیک قبلیشون:
    http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=194184&page=2
    برای مارو که 6 روز مونده بود سرور تمام بشه بازوجه زدن بخاطر مشکل از دیتاسنتر البته 3 روز قطع بود و بعد گفتن مشکل به این زودی برطرف نمیشه
    حالا اینکه پولو پس میده یا نه نمیدونم ولی به نظر من ایشون یا اطلاعاتی درباره سرور ندارن چون همیشه سرورشون بعد از یه مدتی قطع میشه یا اینکه تفریحی کار میکنن
    چون تیکت رو خیلی با تاخیر جواب میدن
    تلگرام که بماند موقع خرید خوب جواب میدن ولی بعدش میخونن ولی جوابی نمیدن
    ویرایش توسط bahman3990 : January 15th, 2018 در ساعت 19:57

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در

نقل قول نوشته اصلی توسط bahman3990 نمایش پست ها
    برای مارو که 6 روز مونده بود سرور تمام بشه بازوجه زدن بخاطر مشکل از دیتاسنتر البته 3 روز قطع بود و بعد گفتن مشکل به این زودی برطرف نمیشه
    حالا اینکه پولو پس میده یا نه نمیدونم ولی به نظر من ایشون یا اطلاعاتی درباره سرور ندارن چون همیشه سرورشون بعد از یه مدتی قطع میشه یا اینکه تفریحی کار میکنن
    خوب عزیز کلاهبردار که شاخو دم نداره همینا شگردای کلاه برداریه
    دوستان دیگه هم پی ام دادن بزودی هم یه گزارش کامل تهیه میشه که شامل کارای این برند و ایشون هم میشه هم اینکه یه برنامه برای شکایت رسمی از ایشون میذاریم باهم که انشاالله دیگه هم کسی ضرر نبینه هم امثال ایشون حساب کار دستشون بیاد
    اگه شما هم میخواید اطلاعات تماس پی ام بدید من خودم نمیخواستم شکایت نامه بدم که یکی از دوستان گفت شما هم بدی بیشتر باشه بد نمیشه منم گفتم باشه ولی باهم بدیم

تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

دوستان دیگه هم پی ام دادن بزودی هم یه گزارش کامل تهیه میشه که شامل کارای این برند و ایشون هم میشه هم اینکه یه برنامه برای شکایت رسمی از ایشون میذاریم باهم که انشاالله دیگه هم کسی ضرر نبینه هم امثال ایشون حساب کار دستشون بیاد
    اگه شما هم میخواید اطلاعات تماس پی ام بدید من خودم نمیخواستم شکایت نامه بدم که یکی از دوستان گفت شما هم بدی بیشتر باشه بد نمیشه منم گفتم باشه ولی باهم بدیم
    من شکایتی ندارم چون گفتم بالاتر که سرور منو بازوجه زدن و پولشو هم برگشت دادن فقط گفتم پشتیبانیشون ضعیفه
    ولی از این http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=194440 این تاپیک شکایت دارم چون پول گرفته و تحویل نداده کلا سایتشو بسته رفته

تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

اگر براتون عودت مبلغ انجام شده جالب نیست که منتقد ما باشید. یکم بی انصافی هستش

باز هم یوزر با 0 پست !!
    این نوع شاکی ها اوضاعی دارند!!
    خب شما درخواست کنسلی تو این 3 روز کردید و ما انجام ندادیم ؟؟!
    اگر موضوعی که فرمودید درسته با 1 تیکت ساده میتونید کنسل کنید. میتونید امتحان کنید
    پرتو سرور

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadlover نمایش پست ها

باز هم یوزر با 0 پست !!
    این نوع شاکی ها اوضاعی دارند!!
    خب شما درخواست کنسلی تو این 3 روز کردید و ما انجام ندادیم ؟؟!
    اگر موضوعی که فرمودید درسته با 1 تیکت ساده میتونید کنسل کنید. میتونید امتحان کنید
    من 2 ماه پیش ثبت نام کردم ! 2017 8november یعنی 2 ماه و 10 روز پیش یه جور صحبت میکنید که انگار همه آدمای که ازتون سرویس میخرن قصدشون تخریب شماست ! دوستان کسی که این همه شاکی تو تایپیکاش داره مطمعن باشین مشکل داره
    سرور 16 سفارش دادم آنی نصب نشد 24 ساعت بعد 8 گیگ تحویل دادید بعد گفتم اشتباهه گفتین درست شد و سرور شات داون شد و کلا تا به امروز که این پست رو دیدی اصلا جواب تیکت داده نشده بود که من بگم کنسل هم کنید اول جواب تیکت بده بعد بگو درخواست کنسل بده
    تمام مکالمه من با ایشون بدون کوچکترین کم و کاست لطفا خودتون تاریخو چک کنید
    http://s9.picofile.com/file/8316928850/1.JPG
    http://s8.picofile.com/file/8316928884/2.JPG
    بعد صحبت کردن با دوستان متوجه شدم شگرد ایشون اینه که یه عدی خرید میکنن ازشون درصدیشون پولشون رو پس میگیرن و ایشون پس میدن که جا برای شکایت نمونه ولی یه عده ای کلا بی خیال میشن و پولشون تو جیب ایشون میمونه
    پشتیبانیشون کند نیست کاملا عمدیه این حرکت ایشون تا قبل گرفتن پول هستن بعدش بلایی سر مشتری میارن که خودش بیخیال بشه
    ویرایش توسط injetads : January 17th, 2018 در ساعت 01:19

تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadlover نمایش پست ها
    شما اگه کارتون درسته باید انتقاد پذیر باشین من مشکلتونو گفتم شاید کسی که میخواد بخره کارش ضروری باشه و نیاد گرفتار بشه
    شما بازوجه زدین ولی بعد از سه روز خاموش بودن سرور شما ضرر این سه روز که سرور بسته بود و به ما وارد شد رو دادید یا فقط چند روز از وقتی که مونده بود رو برگشت زدین ؟
    من سرور از شما گرفتم 35 تومن 6 روز مونده به تمام شدن سرور یهو قطع شد سه روز بعد 5 تومن برگشت دادید من تو این سه روز 20 هزارتومن ضرر کردم رو سایتم شما اینم برگشت دادین ؟ من چیزی درباره این گفتم ؟ من فقط درباره کندی پاسخگوییتون گفتم که حداقل شاید این کارتونو اصلاح کنین یا کسانی که دوست ندارن مشکلشون دیر حل بشه گرفتار نشن و مثل ما ضرر نکن
    ویرایش توسط bahman3990 : January 17th, 2018 در ساعت 01:44

تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

من 2 ماه پیش ثبت نام کردم ! 2017 8november یعنی 2 ماه و 10 روز پیش یه جور صحبت میکنید که انگار همه آدمای که ازتون سرویس میخرن قصدشون تخریب شماست ! دوستان کسی که این همه شاکی تو تایپیکاش داره مطمعن باشین مشکل داره
    سرور 16 سفارش دادم آنی نصب نشد 24 ساعت بعد 8 گیگ تحویل دادید بعد گفتم اشتباهه گفتین درست شد و سرور شات داون شد و کلا تا به امروز که این پست رو دیدی اصلا جواب تیکت داده نشده بود که من بگم کنسل هم کنید اول جواب تیکت بده بعد بگو درخواست کنسل بده
    تمام مکالمه من با ایشون بدون کوچکترین کم و کاست لطفا خودتون تاریخو چک کنید
    http://s9.picofile.com/file/8316928850/1.JPG
    http://s8.picofile.com/file/8316928884/2.JPG
    بعد صحبت کردن با دوستان متوجه شدم شگرد ایشون اینه که یه عدی خرید میکنن ازشون درصدیشون پولشون رو پس میگیرن و ایشون پس میدن که جا برای شکایت نمونه ولی یه عده ای کلا بی خیال میشن و پولشون تو جیب ایشون میمونه
    پشتیبانیشون کند نیست کاملا عمدیه این حرکت ایشون تا قبل گرفتن پول هستن بعدش بلایی سر مشتری میارن که خودش بیخیال بشه
    حق با شما هستش. مشکل از طرف ما هست که مانی بک رو داریم و به مشتری احترام میزاریم. جسارتا داخل تیکت هم اعلام شده که شماره کارت ارسال کنید. نیازی به مشتری امثال شما نداریم. اگر هم بخواید میتونید قانونی شکایت کنید تا در خدمتتون باشیم

شما اگه کارتون درسته باید انتقاد پذیر باشین من مشکلتونو گفتم شاید کسی که میخواد بخره کارش ضروری باشه و نیاد گرفتار بشه
    شما بازوجه زدین ولی بعد از سه روز خاموش بودن سرور شما ضرر این سه روز که سرور بسته بود و به ما وارد شد رو دادید یا فقط چند روز از وقتی که مونده بود رو برگشت زدین ؟
    من سرور از شما گرفتم 35 تومن 6 روز مونده به تمام شدن سرور یهو قطع شد سه روز بعد 5 تومن برگشت دادید من تو این سه روز 20 هزارتومن ضرر کردم رو سایتم شما اینم برگشت دادین ؟ من چیزی درباره این گفتم ؟ من فقط درباره کندی پاسخگوییتون گفتم که حداقل شاید این کارتونو اصلاح کنین یا کسانی که دوست ندارن مشکلشون دیر حل بشه گرفتار نشن و مثل ما ضرر نکن
    تو این مورد هم حق با شماست و ما نباید برگشت وجه داشته باشیم و مسئولیت کار رو به عهده بگیریم. از این بابت هم از شما عذرخواهی میکنم.
    البته شما چند ماه بوده که مشتری ما بودید و ما همه جوره هوای شما رو داشتیم. بی انصافی شما بیشتر آزار دهنده هست تا دوست قبلی. به هر برای شما هم آرزوی موفقیت دارم.
    پرتو سرور

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)