-
November 25th, 2017, 01:51
عضو انجمن
سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
بسمه تعالی
باسلام خدمت کاربران گرامی و دوستان عزیز
مجموعه تاتسو Tatso.IR با فروش ویژه سرور مجازی (فرانسه OVH / آلمان MyLOC / کانادا OVH) در خدمت شما عزیزان میباشد:
کد تخفیف: WHT-50
لیست پلانهای سرور مجازی تاتسو:
----------------------------------------
حافظه رم : 1 گیگابایت ddr4
پردازنده : 2 هسته اختصاصی
هارد : 70 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 8 هزار تومان ️
تمدید : 16 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 2 گیگابایت ddr4
هارد : 70 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 10 هزار تومان️
تمدید : 20 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 3 گیگابایت ddr4
هارد : 80 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 12 هزار تومان️
تمدید : 25 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 4 گیگابایت ddr4
هارد : 90 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 17 هزار تومان️
تمدید : 35 هزار تومان
لایسنس سیپنل CPanel رایگان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 6 گیگابایت ddr4
پردازنده : 3 هسته اختصاصی
هارد : 100 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 22 هزار تومان️
تمدید : 45 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 8 گیگابایت ddr4
پردازنده : 3 هسته اختصاصی
هارد : 110 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 37 هزار تومان️
تمدید : 75 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 10 گیگابایت ddr4
پردازنده : 4 هسته اختصاصی
هارد : 120 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 47 هزار تومان️
تمدید : 95 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
هر 100 گیگ هارد اضافی : 10هزار تومان
هر یک گیگ رم اضافی : 10 هزار تومان
هر IP آی پی اضافی : 10 هزار تومان
هر هسته پردازنده : 8 هزار تومان
1- تمامی سرورهای فوق به صورت کلاستر میباشند و آپتایم فوق العاده بالا و نزدیک به 100 تضمین میگردد.
2- مجازی ساز سرورها VMware بوده و تمامی منابع و پورت ارائه شده کاملا اختصاصی هستند و هیچگونه لیمیت یا اورسلی انجام نشده است.
3- هارد سرورها از نوع SAS و رید10 میباشد که سرعتی به مراتب بالاتر از هاردهای ساتا و اینترپرایز را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
4- آماده سازی سرورها به صورت دستی انجام میگیرد. همچنین پس از آماده شدن نیز مراحل تست را میگذرانند.
5- تحویل سرورها به صورت چندساعته و در حد مدت زمان لازم برای نصب سیستم عامل و کانفیگ پایه و تست سرور میباشد. (مدت تحویل با توجه به حجم سفارشات از 1 تا 12 ساعت متغییر میباشد)
6- امکان ارائه انواع لایسنسها و خدمات نرم افزاری و کانفیگ حرفه ای به درخواست شما عزیزان انجام میگیرد. (با واحد فروش در ارتباط باشید)
7- کاربران میتوانند قبل از سفارش ، اطلاعات مربوط به تست سرورها را از واحد فروش سایت درخواست نمایند.
8- پلهای ارتباطی با ما : تیکت ناحه کاربری / گفتگوی آنلاین پشتیبانی / تلگرام / 09210956672 / 04134520804
هدیه ویژه تاتسو هاست به کاربران سرور مجازی:
به تمامی عزیزانی که سرور تهیه کنند ، به تصادف یکی از هدایای زیر تعلق خواهد گرفت:
20 الی 50 گیگابایت هارد sas اضافی هدیه
256 مگ الی 1 گیگ رم ddr4 اضافی هدیه
مجموعه تجاری تاتسو ؛ ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
tatso.ir
041-34520804
09210956672
ویرایش توسط dizaji_saeed : December 30th, 2017 در ساعت 14:53
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-
تعداد تشکر ها ازdizaji_saeed به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2017 01:51
# ADS
-
January 10th, 2018, 10:16
عضو جدید
پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
-
-
January 10th, 2018, 13:02
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا

نوشته اصلی توسط
samhillt
همچنان موجود هست ؟
باسلام خدمت شما کاربر گرامی
در حال حاضر OVH از اروپا و کانادا در خدمتتون هستیم.
ظرفیت سرور آلمان تکمیل شده است.
باتقدیم احترام : Tatso.IR
-
-
January 12th, 2018, 12:59
دوستان عزیز اصلا ایشون توصیه نمیشن، لااقل سرویس که من ازشون گرفتم اینطوری بوده حالا بفیه رو نمیدونم چون کلا یدونه گرفتم و دیگه کلامم بیوفته سمت سرور ایشون نمیرم
این ای پی من بودش 51.255.126.112 واقعا سرعت که افتضاح بودش، از سرعت یک نت خوب هم کمتر بودش سرعت دالنود ویندوز سرور که ازشون گرفتم، پشتیبانی رو انجام میدادن، اما وقتی کیفیت بد باشه فایده نداره پشتیبانی آخرش که که کلا ای پی بالا نیمدش گفتن ای پی رو ***** کردن، ت ی روز ای پی ***** شدش 
من با هر سرویس قند شکن هم تست کردم بازم نتونستم به ریموت وصل بشم، دیگه کلا بیخیال این پولی که دادم شدم، ولی گقتم به بقیه دوستان بگم که مراقب باشن ، چون من خودم نظر هارو میخوان و به نظرم بهترین فیدبک هستش
-
-
January 12th, 2018, 16:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
دوستان عزیز اصلا ایشون توصیه نمیشن، لااقل سرویس که من ازشون گرفتم اینطوری بوده حالا بفیه رو نمیدونم چون کلا یدونه گرفتم و دیگه کلامم بیوفته سمت سرور ایشون نمیرم
این ای پی من بودش 51.255.126.112 واقعا سرعت که افتضاح بودش، از سرعت یک نت خوب هم کمتر بودش سرعت دالنود ویندوز سرور که ازشون گرفتم، پشتیبانی رو انجام میدادن، اما وقتی کیفیت بد باشه فایده نداره پشتیبانی آخرش که که کلا ای پی بالا نیمدش گفتن ای پی رو ***** کردن، ت ی روز ای پی ***** شدش

من با هر سرویس قند شکن هم تست کردم بازم نتونستم به ریموت وصل بشم، دیگه کلا بیخیال این پولی که دادم شدم، ولی گقتم به بقیه دوستان بگم که مراقب باشن ، چون من خودم نظر هارو میخوان و به نظرم بهترین فیدبک هستش
باسلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی
از انتقاد سازندتون بسیار خوشحالیم. حتما مواردی که مطرح فرموده بودید ، لحاظ خواهد شد تا کیفیت بیش از پیش افزایش دهیم.
در مورد سرویس شما:
شما روی سرور اقدام به راه اندازی سرویس پر*و*ک*سی کرده بودید که به صورت عمومی و فروش بود و طبق ادعای خودتون اگر درست خاطرم باشد ، حدودا نزدیک 200 یوزر روی سرور داشتید/ نه مصرف شخصی
با توجه به محدودیتهایی که همه هم در جریان هستند در اینترنت کشور چه اتفاقاتی افتاده ، با چنین سرویسهای مشابه شما ، برخورد میکنند. برخورد چگونه هست؟ آی پی سرور فی*ل*تر میشود. - (ما برخورد نمیکنیم)
در این اتفاقات شما هیچ ضرری نخواهید کرد. شاید فروش شما با این محدودیتها نیز بیشتر باشد. ولی برای ما یک ip بلااستفاده خواهد بود.
* کاربران بسیاری هستند که مصرف شخصی دارند و هیچ مشکلی هم نداریم - مصرف عمومی و پابلیک .....
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از dizaji_saeed به دلیل پست مفید
-
January 12th, 2018, 16:36

نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
از انتقاد سازندتون بسیار خوشحالیم. حتما مواردی که مطرح فرموده بودید ، لحاظ خواهد شد تا کیفیت بیش از پیش افزایش دهیم.
در مورد سرویس شما:
شما روی سرور اقدام به راه اندازی سرویس پر*و*ک*سی کرده بودید که به صورت عمومی و فروش بود و طبق ادعای خودتون اگر درست خاطرم باشد ، حدودا نزدیک 200 یوزر روی سرور داشتید/ نه مصرف شخصی
با توجه به محدودیتهایی که همه هم در جریان هستند در اینترنت کشور چه اتفاقاتی افتاده ، با چنین سرویسهای مشابه شما ، برخورد میکنند. برخورد چگونه هست؟ آی پی سرور فی*ل*تر میشود. - (ما برخورد نمیکنیم)
در این اتفاقات شما هیچ ضرری نخواهید کرد. شاید فروش شما با این محدودیتها نیز بیشتر باشد. ولی برای ما یک ip بلااستفاده خواهد بود.
* کاربران بسیاری هستند که مصرف شخصی دارند و هیچ مشکلی هم نداریم - مصرف عمومی و پابلیک .....
موفق باشید
مشکل سرور شما اصلا ربطی به استفاده من نداره، من اولش ازتون پرسیدم گفتم برای چه کاری میخوام، و اینکه اصلا مصرفی رو سرور نبودش، عکس های اول از تست سرعت هنوز تو تلگرام هستش، اصلا همون اولش که تحویل دادید، که حتی خودتون گفتید نتورک رو عوض میکنم
اگه مشکل داشتید با اون کار چرا اولش که پیام دادم بهتون و گفتم مشکل رو نگفتید، بعد از اینکه خریدارید شدش مشکل دار شد ؟
الکی گفتید ای پی ف ی ل تر شده، دیگه هرکی اینو میدونه اگه ای پی فی ل ت ر بشه با قند شکن اگه وصل بشیم باز میشه، اما بازم باز نشدش، اصلا اون پولش برای من مهم نیست انگار صدقه دادم دوست عزیز
من نظرمو گفتم که دوستان دیگه گول نخورن، وگرنه شما که برات مهم نبودش بعداز اینکه پول رو گرفتی دیگه کاری نکردی
اگه قرار باشه ی سرور با رم 6 که ازت گرفتم دوزار سی پی یو نتونه بده، که به قول خودت قبل از خرید گفتی اصلا لیمیت روش نداریم، باید دید رو اون سرور چه خبر
یدونه سرور میگیرید، اینقدر با این تخفیف هایی که اینجا الکی میزنید، روش کاربر میزارید که دیگه از ی نت معمولی هم کمتر سرعت میده، من عکس از دانلود سرور رو هم برای دوستان اینجا میزارم، قضاوت با خودشون باشه
واقعا متاسفم که میخواین فرافکنی کنید و بگید مصرف عمومی مشکل داره، مصرف عمومی یعنی چی آخه، چر این قوانین الکی رو قبل از خرید نگفتی، بهت گفتم مشکلی هست، گقتی اشکال نداره بخر
الکی میگید آی پی ف ی ل تر شده، که خودتم میدونی ربطی نداره به ف ی ل تر و محدودیت کلا مشکل از سرور هست، دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشتن با شما
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
مشکل سرور شما اصلا ربطی به استفاده من نداره، من اولش ازتون پرسیدم گفتم برای چه کاری میخوام، و اینکه اصلا مصرفی رو سرور نبودش، عکس های اول از تست سرعت هنوز تو تلگرام هستش، اصلا همون اولش که تحویل دادید، که حتی خودتون گفتید نتورک رو عوض میکنم
اگه مشکل داشتید با اون کار چرا اولش که پیام دادم بهتون و گفتم مشکل رو نگفتید، بعد از اینکه خریدارید شدش مشکل دار شد ؟
الکی گفتید ای پی ف ی ل تر شده، دیگه هرکی اینو میدونه اگه ای پی فی ل ت ر بشه با قند شکن اگه وصل بشیم باز میشه، اما بازم باز نشدش، اصلا اون پولش برای من مهم نیست انگار صدقه دادم دوست عزیز
من نظرمو گفتم که دوستان دیگه گول نخورن، وگرنه شما که برات مهم نبودش بعداز اینکه پول رو گرفتی دیگه کاری نکردی
اگه قرار باشه ی سرور با رم 6 که ازت گرفتم دوزار سی پی یو نتونه بده، که به قول خودت قبل از خرید گفتی اصلا لیمیت روش نداریم، باید دید رو اون سرور چه خبر
یدونه سرور میگیرید، اینقدر با این تخفیف هایی که اینجا الکی میزنید، روش کاربر میزارید که دیگه از ی نت معمولی هم کمتر سرعت میده، من عکس از دانلود سرور رو هم برای دوستان اینجا میزارم، قضاوت با خودشون باشه
واقعا متاسفم که میخواین فرافکنی کنید و بگید مصرف عمومی مشکل داره، مصرف عمومی یعنی چی آخه، چر این قوانین الکی رو قبل از خرید نگفتی، بهت گفتم مشکلی هست، گقتی اشکال نداره بخر
الکی میگید آی پی ف ی ل تر شده، که خودتم میدونی ربطی نداره به ف ی ل تر و محدودیت کلا مشکل از سرور هست، دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشتن با شما
اینم خوبه بدونید دوستان عزیز آی پی پینگ داره از ایران، اینو دیگه همه میدونن اگه ای پی ف ی ل تر بشه، پینگ هم نداره
عکس از پینگ ای پی قبل از اینکه شما تغییراتی اعمال کنید روش، دوست عزیز بهتر فکر نکید مردم نمیفهمن، مگه میشه ای پی تو یک ساعت ف ی ل تر بشه، مگه داریم، ی حرفی میزنید که واقعا نشون میده اینکار نیستید و مارو چیزه دیگی فرض کردید
http://uupload.ir/files/g2id_ping.png
ویرایش توسط agha_mehran : January 12th, 2018 در ساعت 16:49
دلیل: تغیی لینک
-
-
January 14th, 2018, 12:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
http://uupload.ir/files/g2id_ping.png
ضمن عرض سلام
من میدونم که به من ربطی نداره ، اما با تجربه ای که من از این شرکت دارم این مسئله در تیکت حل میشه . فراموش نکنیم هنگام ثبت نام ما شرایط استفاده از سرویس ها رو خوندیم و پذیرفتیم ، تعهد دادیم که رعایت کنیم.
. از شرکت های خوب حمایت کنیم .
.
بسیار شرکت محترم ، سریع ، پاسخگو و کار راه اندازی هستند. با خیال راحت خرید کنید ...
- - - Updated - - -
باسلام مجدد
کاش قیمت هر هسته پردازنده و ram اضافی رو هم به تایپیک اضافه کنید،
ز خیرت خیر پیش آید، بکن چندانکه بتوانی
مکافات بدی کردن، نمیگویم تو خود دانی
-
تعداد تشکر ها از samanmo به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2018, 13:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samanmo
ضمن عرض سلام
باسلام مجدد
کاش قیمت هر هسته پردازنده و ram اضافی رو هم به تایپیک اضافه کنید،
باسلام خدمت شما کاربر گرامی
ضمن تشکر از شما ، تعرفه منابع اضافی در انتهای آفرها درج شده است. همچنین میتوانید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید جهت بررسی ظرفیتها و تعرفه های نهایی با تخفیف
باتقدیم احترام Tatso.IR
-
-
January 14th, 2018, 13:41
سلام
ممکنه در این مورد توضیح بدید:
1- تمامی سرورهای فوق به صورت کلاستر میباشند و آپتایم فوق العاده بالا و نزدیک به 100 تضمین میگردد.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
-
January 14th, 2018, 19:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام
ممکنه در این مورد توضیح بدید:
بجای ذکر موارد تعریفی و ثابت که از جستجوی اینترنت هم میشه پیدا کرد در مورد سوال جنابعالی ؛ اجازه بدین موضوع رو به نحو دیگری خدمتتون تشریح کنیم:
همیشه ، هر جایی ، مجموعه ها شعارهای خودشون رو دارند. ما هم تضمین آپتایم نزدیک به 100 رو تضمین میکنیم.
ولی از طرف دیگه نمیتونیم منکر این مورد باشیم : "تجربه فوق علم"
در این آفر فعال فعلی که با 50درصد تخفیف ارائه میگردد ، ما جهت اثبات کیفیت سرویسهامون ایجاد کردیم.
پس پیشنهاد میکنیم جهت ارزیابی کیفیت ، حتما تجربه کنید. حالا سوا از موارد فوق ، سرویسهای ارائه شده گارانتی عودت وجه نیز دارند.
میتونید در صورت تمایل با بخش فروش سایتمون در ارتباط باشید جهت گپ و گفت بیشتر.
موفق باشید ؛ باتقدیم احترام : Tatso.IR
-
-
January 15th, 2018, 11:38

نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
بجای ذکر موارد تعریفی و ثابت که از جستجوی اینترنت هم میشه پیدا کرد در مورد سوال جنابعالی ؛ اجازه بدین موضوع رو به نحو دیگری خدمتتون تشریح کنیم:
همیشه ، هر جایی ، مجموعه ها شعارهای خودشون رو دارند. ما هم تضمین آپتایم نزدیک به 100 رو تضمین میکنیم.
ولی از طرف دیگه نمیتونیم منکر این مورد باشیم : "تجربه فوق علم"
در این آفر فعال فعلی که با 50درصد تخفیف ارائه میگردد ، ما جهت اثبات کیفیت سرویسهامون ایجاد کردیم.
پس پیشنهاد میکنیم جهت ارزیابی کیفیت ، حتما تجربه کنید. حالا سوا از موارد فوق ، سرویسهای ارائه شده گارانتی عودت وجه نیز دارند.
میتونید در صورت تمایل با بخش فروش سایتمون در ارتباط باشید جهت گپ و گفت بیشتر.
موفق باشید ؛ باتقدیم احترام : Tatso.IR
سلام دوست عزیز
جواب شما اصلا برای بنده قابل قبول نیست. سوال بنده این بود که لطفا در مورد کلاستر سرورها به بنده و مشتریانی که قصد خرید دارند توضیح بدید.
همکاران و دوستان عزیز لطفا از کلماتی که نمی دونید و در جریان نیستید برای فروش استفاده نکنید روش درستی نیست.
بهتره با مشتری صادق باشیم.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-