با تلاش فراوان بالاخره مشکل ایندکس صفحه سایت با اطلاعات نادرست را حل کردم برای اینکه بقیه دوستان هم استفاده کنند کارهایی که انجام دادم را توضیح میدهم :
1- توی Service Monitor کنترل پنل سایت ( سرور مجازی ) گزینه lfd خاموش بود که میتواند یک حفره امنیتی جهت هک سایت ایجاد کرده باشد که آن را فعال کردم.
2- در فولدر اصلی سایت فایلها را بر اساس تاریخ مرتب کردم. فایلهایی که تاریخ ویرایش آنها دیرتر از بقیه بود مشکوک به هک بودند که آنها را باز کرده و محتوای آنها را با فایلهای اریجینال مقایسه کردم که عمده آنها فایلهای index.php و index.html بود و اکثراً محتوایی با حروف چینی داخل آن وجود داشت. این فایلها را با نسخه اصلی جایگزین کردم. این کار در تمام فولدرهای زیرمجموعه نیز تکرار کردم. یکسری فایل و فولدر هم وجود داشت که با مقایسه با بسته اصلی ، مشخص شد که توسط هکر اضافه شده است که آنها هم پاک کردم.
3- نهایتاً تعویض تمامی پسوردها کاری بود که انجام دادم.
الان چند روزی گذشته و مشکل فعلاً حل شده. محتوای صفحه اول توی ایندکس گوگل اصلاح شده ولی تعداد صفحات ایندکس شده از سایت همچنان پایین است و رشدی نداشته است. از طریق گوگل وبمستر دوباره اقدام به درخواست برای ایندکس سایت کردم که هنوز در عمل نتیجه مثبتی نداشته است.