نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: مشکل با بیتکوین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم T.Toosi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    2,936
    تشکر شده در
    1,329 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با بیتکوین

نقل قول نوشته اصلی توسط bigcowboy نمایش پست ها
    خیلی خوب توضیح دادید اما
    متاسفانه ارزش رو مردم تعیین نمیکنند ارزش رو حکومت تعیین میکنه و هرچقدر هم که یک جامعه خواستار تغییر ارزش باشند وقتی که با اسلحه و گرسنگی مواجه میشن ارزش های حکومت رو قبول میکنن
    پس به نظر من ارز های دیجیتالی هنوز هیچ حرفی در مقابل باروت ندارن ...
    همین الان توی 2018
    مرز های کشور ها توسط چی داره ازش حمایت میشه ؟ گلوله
    کنترل مردم توسط چی انجام میشه ؟ گلوله
    پس پشتوانه ی اصلی نه تقاضای مردمه نه حتی سرمایه گذاری های چند صد میلیون دلاری
    هر موقع با بیتکوین شما بتونی کنترل مرگ و زندگیو در دست بگیری اووقت میشه بهش گفت ارزش ذاتی یا پول وگرنه به نظر من بیت کوین و ارز های دیجیتالی یه حقه مثل همون نتروک مارکتینگه ...
    البته اینا همه ی نظر منه ، من نه اقتصاد دانم نه جامعه شناس و اینا ممکنه کاملا اشتباه باشه
    باسلام، ابتدا مقایسه بیت کوین و نتورک مارکتینگ اشتباه است و شما دارید از تکنولوژی صحبت می کنید که ممکن است همراه با موج انقلابی در تکنولوژی باشد و فقط یک کاربرد آن ارز های دیجیتال است، صحبت های ما بروی وسیله ی مبادله است (پول --> بدون ارزش ذاتی) حالا ممکن است اسکناس دولتی یا سکه های مجازی ، صحبت های شما هم درست است حتی گلوله هم لازم نیست، با آب هم می شود مردم یک جامعه را کنترل کرد اما توجه داشته باشید در حکومت های دموکراسی یک کشور، دولت توسط خود مردم انتخاب و همچنین همین مردم هم می توانند با گلوله، دولت و در نتیجه حکومت را عوض کنند (انقلاب ها) که تمام این ها بر میگردد به سیاست‌های اقتصادی و ژئوپولتیک آن نظام.

اما همانطور که صحبت های ما در مورد ارزش و وسیله ی مبادله است اگر در جامعه (نه محدود به جامعه آن حاکمیت) آن کالا پذیرفته و با ارزش باشد می توانید آن را با اسلحه و گلوله تبادل کنید (1 بیت کوین = 100 اسلحه / 100 اسلحه = 1 بیت کوین) و دقت کنید جامعه همان مردم است پس لازم نیست نظام یا دولت آن را پذیرفته باشد و به این ترتیب با اعتماد به آنکه کالای من (بیت کوین) با ارزش و همچنین در هرنقطه از دنیا می توانم از آن استفاده کنم همچنین به هیچ ارگانی وابسته نیست، به یک کالای با ارزش و قابل اعتماد تبدیل خواهد شد.

2. تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)