نوشته اصلی توسط
ali215215
مشکل از سمت خودمان است، فضای نت شده بچه بازی، صدها سایت حرف مفت و دروغ دارندارائه میدهند برای کار افرینی و .....
ولی انیطوری نیست، تازه فضای ای تی دارد در کشور راه خودش را پیدا میکند
ولی من سایت می شناسم ، 100 تومان هم درامد دارد، بازار هدفمند را باید بشناسید، اینطوری هم دوستان میگن نیست
مثلا سر همین سرور،فروش های ایران
من خودم 2تا سور از ایران دارم، طرف سرور می فروشه 2تا3 برابر خارج، خب مشتری میره سمت خارج
یا یک سری از دوستان چون سرور خارج دانرد، صبح تا شب از سی پنل تعریف میکنند ، و بازار داخل را خراب می کنند
درستته مشکل تحریکمم سی پنل است ، که البته خیلیها حل کردند ، یا مشکل ترافیک بود که تقریبا این هم دارد حل میشود
ولی به ما ایرانی ها یاد دادند در همه کارها باید 200 درصد سود کنیم، اون هم به هر روشی شده
الان ماهانه صدها هزار دلار و یور برای هیمن سروها داریم به اروپا و امریکا پرداختت میکنیم
اگر واقعا همتی باشد همه بییم سمت دایرکت ادمین و سرورهای ایران، ببنید چه رونقی توی همین کار خودمان انجام میشود
ولی چون همش حقه بازی و دورغ در رفتارهایمان را داریم، اینطوری شده
اگر بیایم صادق باشیم، سر 2 سال درامد همین دوستان سرور فروش ، دها برابر میشود، ولی طرف نمیخواهد قبول کند که در ازای مبلغ مناسب، حتی سرویس مناسب نمی فروشد
مثلا من کارم با سرو مجازی ایران زیاد است، و همه ی بچه های انجمن و نت را میشناسم،3 سال سرور ایرانم میگفتم، 99 درصد دروغگو بودند، سرو تحویل همه چیز اوکی بو، بعدش سی پی یو را محدود میکردند
فقط شرکت ایران سرور ، را من دیدم که واقعلا همان کالای اولیه با کیفیت را ،بعد از تحویل محدود نمیکرد
یا سرور خارج بود، با ترافیک ازاد و رم512 قیمتش 12 تومان بود ، ولی ایران 35
بعد از اینکه سور ایران گرفتم دیدمن همان سرور 35 تومانی با هممان هارد ساتا معمولی و ... نهایتا برای فروشند، زیر 15 تومان فی میخورد ، ولی طرف سود چند برابر میخواهد و یک شبه قرار است ، راه چند ساله رابره، خب نمی شه
الان همین سرورهای اروپا سودشان خیلی کم است، ولی فروششان خیلی بالا است(داخل سایتهایخارجی قیمتهخار میتونید ببنید، که جقدر بالا است)
هر چی است از خودمان است