-
January 9th, 2018, 12:44
پاسخ : لطفا کسانی که اینتنرت شاتل دارند در بحث شرکت کنند!
با سلام
دوست عزیز مشکل از سمت من نیست
وقتی با پشتبانی شاتل تماس گرفتم در همان موقع که به جای نمایش سایت فایل فوق لود شد خود پشتبان هم بر روی سیستم تست خودشان سایت را باز کرد و با همین مشکل روبرو شد.
متاسفانه این فایل زیر یک دقیقه اجرا میشه و در برخی مواقع نمایش داده میشه
فکر کنم راندوم باشه برای همین فرصت تست کم می باشد.
در ضمن با تمامی نت ها تست شد در همون موقع که فایل نمایش داده میشود فقط با نت شاتل می باشد.
در مورد شکایت به خاطر اینکه نمایش فایل همیشگی نیست متاسفانه نشد که شکایت کنیم و متاسفانه از پشتبانی هم زنگ زدن که روی سیستم تست کش مورگر را خالی کرده که بعدش مستندات نمایش فایل فوق را برای تهران ارسال کنه که فایل مورد نظر دیگه نبوده و سایت را نمایش داده میشده! این هم شانس بد ما!
-
-
January 9th, 2018 12:44
# ADS
-
January 9th, 2018, 14:30
عضو جدید
بنده دیشب سایت استیم رو ک باز کردم یک صفحه خالی اومد با تایتل Not Found و داخل سورسش سایت coinhive بود
نت بنده هم شاتل هست
الان مشکل رفع شده و سایت بدون مشکل بالا میاد
ویرایش توسط mehrangta : January 9th, 2018 در ساعت 14:40
-
تعداد تشکر ها از mehrangta به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2018, 14:44
با سلام
دوست عزیز این فایل به صورت راندم بر روی هر سایتی ممکن است اجرا گردد.
شبکه شاتل ویروسی شده یا فکر کنم هک شده
چون برخی سایتهای دیگه هم من باهاش مشکل داشتم
لطفا با پشتبانی تماس بگیرید.
-
-
January 9th, 2018, 18:28
عضو انجمن
درود
من هم شاتل هستم.
تا الان که مشکلی نداشتم روی هیچ سایتی.
آسان دی ال رو هم الان چک کردم اوکی بود. تست می کنم آخر شب یا اول صبح.
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2018, 22:01
چند ماه پیش ایرانسل یه سری ازین کارا میکرد .
الانم شاتل داره دست میبره توی سورس ها .
در مجموع ...
ولی در کل خیلی از شاتل شاکی ام !
خیلی کش میکنه خیلی !
من از سرور دانلود خودم یک ایزو ویندوز دانلود کردم و دیدم توش کرک موجود نیست رفتم ویرایش کردم اوکی کردم جایگزین کردم و گذشت ...
بعد از حدود دو هفته پیش دوستان بودیم لازم داشتیم دانلود کردیم ! دیدیم همون فایل قدیمیه ! شک کردم اومدم تست کردم روی وی پی اس هایی و... دانلود و تست کردم دیدم فقط چون ما هر دو شاتل بودیم ... در نتیجه شاتل فایل های static رو کش میکنه به صورت ناشیانه ! حداقلش اینه content-lench رو بسنجن اگر یکی بودن نسخه کش تحویل بده نه همینطور فله ای ...
کش محتوای استاتیک همه جای دنیا استفاده میشه و مثبت هم هست به شرطی که از نظر فنی درست تنظیم بکنن ....
-
-
January 9th, 2018, 23:02
با سلام
دوستان فایل فوق برای چندین سایت مختلف هم اجرا میشه!
در ساعات مختلف به صورت همیشگی نیست و این اختلال حدود یکی الی دو دقیقه می باشد.
حالا جالبه وقتی شروع بشه با خالی کردن کش مرورگر هم فایل مورد نظر لود میشود ولی اگه همون موقع از پروکسی و ف لتر شکن استفاده بشه فایل لود نمیشود.
این مشکل 100% برای اینترنت شاتل می باشد وگرنه با مورد فوق نباید مشکل برطرف گردد!
-
-
January 9th, 2018, 23:03
عضو دائم
من شاتلم..تست شد.مشکلی نداره سایتتون..پیشنهاد میکنم کلا از یه سیستم دیگر تست کنید با مودم دیگر..بعضی وقتها مرورگرهایی مثل کروم که اکانتتون روش لاگینه ممکنه ذخیره شده باشه اینطور نشون بده...
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2018, 23:14
با سلام
دوست عزیز مشکل از سیستم و .. نیست وقتی بر روی سیستم پشتیبان شاتل اصفهان هم این مشکل بوجود می آید و همان پشتیبان شاتل با اینتنرت شرکت دیگه ای تست میکنه و میگه که سایت مشکل ندارد!
روی همین سیستم با اینترنت های دیگه مشکلی نداره و در صورتیکه اینترنت شاتل را بر روی هر سیستمی وصل کنیم همین مشکل روبرو میشویم.
برای مشاهده مشکل بر روی اینترنت شاتل فقط کافیه
بر روی مروگر گوگل کروم Super Auto Refresh را نصب کنید.
کد:
https://chrome.google.com/webstore/detail/super-auto-refresh/kkhjakkgopekjlempoplnjclgedabddk?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog
و سایت را هر به 30 ثانیه چک کنید وقتی صدای فن سی پی یو رفت بالا مشکل نمایان میشه یعنی هر کسی انجام داده به صورت راندم و در زمان های مختلف فایل را اجرا میکنه
من هر وقت که مشکل پیش میاد به پشتیبانی شاتل زنگ میزنم که چک کنه هر دفعه هم میگه مشکل داره و پیگیری میکنم!
1.png
2.png
-
-
January 10th, 2018, 00:18
عضو دائم
نیم ساعته دارم تست میکنم..حتی با فیل شکن و تغییر ای پی و ادوانی که گفتید ..اتفاق خاصی نیفتاد...
2 تا احتمال داره: یا تنظیم شده ساعات خاصی اجرا بشه یا روی تمام شبکه و سرورهای شاتل نیست.مثلا ممکنه رو شبکه شاتل اصفهان یا شهرهای خاصی مثل شهرهای بزرگ اتفاق بیفته..
سایتتون بزرگه و پرکاربر..پیشنهاد میکنم بهتره تو صفحه اول سایتتون یه پیغام بزارید که هر کاربری مشاهده کردن اسکرین شات بگیره تلگرام یا ایمیل براتون بفرسته..زودتر نتیجه میرسید
-
-
January 10th, 2018, 01:27

نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
با سلام
دوستان عزیز حدود یک هفته ای هست که من با مشکلی روبرو شدم
که در تاپیک زیر توضیحات به صورت کامل بیان شده
را بررسی کند که چه زمانهایی فایل فوق اجرا میشود
با تشکر
با عرض سلام
اگر این مشکل واقعا وجود دارد و حل نشده است
لطفا با بنده در ارتباط باشید تا حضوری این مشکل را توضیح دهید.فقط مدارکی برای اثبات این موضوع داشته باشد.
موفق باشید
-