-
December 14th, 2017, 12:32
عضو انجمن
پیشنهادات ویژه سرور مجازی - رم 1 فقط ماهانه 8.000 تومان
با سلام و احترام
متاسفانه طی حدود 2 ماه گذشته موضوعات و مشکلاتی برای پرتو سرور به وجود آمده و باعث رنجش خاطر برخی از عزیزان و مشتریان شده بود که سرویس دهی رو مدتی مختل و ناممکن کرده بود. در حال حاظر و طبق خبر و اظلاعیه ای که برای کاربران سایت ارسال شده و توضیحات کامل داده شده، این مشکلات رفع شده و کاربران عزیز بدون دغدغه امکان سفارش را دارند که امیدواریم سرویس دهی همانند دوره اول، بدون هیچ مشکلی باشد و کاربران عزیز از سرویس خود رضایت کامل داشته باشند. عزیزانی که به هر دلیل و نحوی از این موضوع متضرر شده اند یا ارسال تیکت با ما در ارتباط باشند. لطفا از ارسال پست داخل تاپیک خودداری کنید. ما تا جبران ضرر شما در کنارتان هستیم.
مجموعه پرتو سرور دارای نماد 2 ستاره از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت ارشاد می باشد و کلیه قغالیت ها به صورت کاملا قانونی و قانون محور می باشد. به همین خاطر عزیزان میتوانند با خیال راحت از خدمات پرتو سرور استفاده بفرمایند.
فایل پیوست 37268
به جهت رضایت 100 درصدی و حفظ اعتماد مشتریان، مشتریان عزیز هر زمانی و به هر دلیلی که تمایل داشته باشند میتوانند نسبت به فسخ قرارداد و سرویس خود اقدام کنند.
====================================================
آفرهای جدید :
تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف
====================================================
آی دی تلگرام : partoserver_sup
ارسال تیکت : کلیک کنید
ویرایش توسط mohammadlover : December 31st, 2017 در ساعت 21:17
دلیل: آفر
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
-
December 14th, 2017 12:32
# ADS
-
December 20th, 2017, 22:30
عضو انجمن
پاسخ : پیشنهادات ویژه سرور مجازی - رم 1 فقط ماهانه 8.000 تومان

نوشته اصلی توسط
sito
ایشون کلاهبرداره!
چند هفته پیش سفارش دادم نه سرویسی تحویل دادن نه تیکت جواب میدن.
نمی دونم چرا مدیران انجمن اجازه میدن امسال این، انجمن رو بدنام کنند........
کاملا صریح و به زبان فارسی ذکر شده "مجددا اعلام یکنم عزیزانی که بابت مشکلات قبلی متضرر شده اند با ارسال تیکت با ما در تماس باشند که مشکلشان رفع شود."
- - - Updated - - -
ظاهرا دوستان منتقد اولین پستشون رو تمایل دارند از اینجا شروع کنند. انشاالله که مولتی یوزر نباشن و قصد تخریب هم نباشه. انشاالله
پرتو سرور
-
-
December 23rd, 2017, 21:39

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
کاملا صریح و به زبان فارسی ذکر شده "مجددا اعلام یکنم عزیزانی که بابت مشکلات قبلی متضرر شده اند با ارسال تیکت با ما در تماس باشند که مشکلشان رفع شود."
- - - Updated - - -
ظاهرا دوستان منتقد اولین پستشون رو تمایل دارند از اینجا شروع کنند. انشاالله که مولتی یوزر نباشن و قصد تخریب هم نباشه. انشاالله
شما یوزر رو سایت پاک نکن که بشه تیکت زد بعد بیا اینجا انشاالله ماشاالله کن
-
-
December 24th, 2017, 22:56
من کارم جوریه که برای بک آپ از وی پی اس استفاده میکنم و طبیعتا دنبال قیمت های پایین تر هستم چون بجز یه دانلود و آپلود کار دیگه ای ندارم باهاش .
این سرویس دهنده کارش خوبه و همیشه پاسخ میدن و توی این چند سال که من چند بار ازشون سرویس گرفتم مشکلی نداشته ، ای نماد و لوگو ارشاد هم که داره و تخفیفاش دائمیه و پایین بودن قیمت هاش به معنی بی کیفیت بودنش نیست چون من چند ساله سرویس هاشو دیدم و مربوط به یکی دو روز نیست ، زشته که بنویسید کلاه بردار هست و ...
حالا شاید یه مشکلی پیش اومده نمیشه اینو رو حساب بد بودن سرویس گذاشت
-
تعداد تشکر ها از ashkan 261 به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2017, 14:41
سلام
یک سفارش دادم . کی تحویل میدید ؟
چون نوشتید آنی من خریدم چون عجله دارم
ممنون
-
-
December 31st, 2017, 10:33
عضو جدید
دوستان عزیز ایشون کلاهبرداره و هیچ پاسخگویی نه در تلگرام نه تیکت و نه حتی شماره تلفن رو نداره ، یک هفتس سرویس خریدم مبلغ کامل پرداخت شده اما هیچ چیزی به بنده تحویل داده نشده ، حالا اینکه مبلغی نیست و اهمیتی نداره ولی برای جلوگیری کلاهبرداری مجدد از بقیه دوستان اخر هفته موضوع رو از طریق قضایی پیگیری میکنم
از مدیران عزیز هم خواهشمندم پست ایشون رو پاک کنن تا این روند ادامه پیدا نکنه ( و البته اگه مدیران مدرک جهت اثبات کلاهبرداری ایشون خواستن بگن که در پیام خصوصی در اختیارشون قرار بدم )
-
-
December 31st, 2017, 16:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi9292
دوستان عزیز ایشون کلاهبرداره و هیچ پاسخگویی نه در تلگرام نه تیکت و نه حتی شماره تلفن رو نداره ، یک هفتس سرویس خریدم مبلغ کامل پرداخت شده اما هیچ چیزی به بنده تحویل داده نشده ، حالا اینکه مبلغی نیست و اهمیتی نداره ولی برای جلوگیری کلاهبرداری مجدد از بقیه دوستان اخر هفته موضوع رو از طریق قضایی پیگیری میکنم
از مدیران عزیز هم خواهشمندم پست ایشون رو پاک کنن تا این روند ادامه پیدا نکنه ( و البته اگه مدیران مدرک جهت اثبات کلاهبرداری ایشون خواستن بگن که در پیام خصوصی در اختیارشون قرار بدم )
سلام
شما ایمیلتون رو به صورت پ.خ برای بنده ارسال کنید.
پرتو سرور
-
-
January 9th, 2018, 17:02
سلام من دیشب یکی خریدم هنوز فعال نشده تیکت هم دادم الان یک روزه جواب داده نشده جواب تلفنی هم که توی نماد اعتماده نمیدن لطفا پیگیری کنید اقا محمد عزیز
-
تعداد تشکر ها از parswebmanager به دلیل پست مفید