شايد اسلحه سازي باشه ؟؟؟؟؟؟ نه ؟كاري كه ندونند چي هست پولش حلال نيست
مثل كپي رايت مي مونه![]()
شايد اسلحه سازي باشه ؟؟؟؟؟؟ نه ؟كاري كه ندونند چي هست پولش حلال نيست
مثل كپي رايت مي مونه![]()
دقیقا بابای من از بانک سامان 25 میلیون وام گرفته 7 سال باید قسط بده بعد چقدر باید برگردونه خوبه ؟ 55 میلیون ....
به نظرت کار بانکه درسته ؟ این نزول نیست ؟
فکر کنم eskontesh صدی 5 باشه ...
به نظر من کار بانک ها هم درست نیست
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
من 55 میلیون می تونم سرمایه گذاری کنم ولی خوب قرارداد رسمی فقط کافی نیست باید مقدمات اینکار توضیح داده بشه و مشخص بشه که سرمایه برای چه کاری مصرف میشه تا بدونیم برگشت پذیر هست یا نه .
قربون آدم چیز فهم.
بانک کارش درست نیست ~~> مراجع الکی میگن بانک کارش درسته ~~> مراجع دروغ میگن ~~> دروغگو دشمن خداست ~~> مراجع دشمن خدا هستند!
درسته ؟!
من کارمو بر مبنای عقل انجام میدم و هیچ کاری با شرع ندارم. کسانی که میخوان شرعی به مسئله نگاه کنند، لطفاً بی خیال این تاپیک بشند.
عزیزم، تو پست اول گفتم که در مورد کارمون لطف کنید سوالی نپرسید. اگه نیاز بود حتماً ذکر میشد. (میدونی که قانون کپی رایت تو ایران معنایی نداره! پس دلیلی نمیبینیم کارمونو توضیح بدیم!)![]()
جالبه ولی گویا کار داری!!!
از یه مدیر بخواه پست های غیر مرتبط پاک بشه و فقط پست های مرتبط با موضوع حفظ بشه. خواهشا بحث رو سیاسی و مذهبی نکنید
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
حکم خدا و پیغمبر صادر کردید یا ... ؟
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
خودم کاری به کارش ندارم!
ولی از دیدگاه کسی که با شرع کار داره به این نتیجه رسیدم
کسی که شرع رو قبول داره باید کار بانکها رو هم قبول کنه (چون شرع گفته مشکلی نداره)، اگه هم با عقلش به این نتیجه رسیده که کار بانک اشتباهه پس شرع مشکل داره و ...
والا قبل اینکه ریپورت بدم دیدم یه سری از پست ها پاک شده، بعد اون یه سری پستای دیگه رو ریپورت دادم که بعد 2-3 روز خبری نیست ...
بحث سیاسی و مذهبی نیست. اتفاقاً بحث شیرینیه
کسی که میخواد سرمایه بذاره 100% تمامی جوانب رو میخواد در نظر بگیره. سوال پرسیدن هم عیب نیست، منم پاسخ دادم تا مشکلی همه چی کاملاً واضح و روشن بشه
حکم خدا و پیغمبر صحیح ولی انگشت بشه 2 ریال هم نمیارزه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)