-
December 27th, 2017, 20:22
عضو جدید
سرور مجازی ویندوز 2008 المان
با احترام خدمت همکاران محترم یه عدد سرور ویندوز 2008 نیاز دارم برای چند ساعت جهت گانفیگ سرور اختصاصی و اصلا فشاری هم به سرو نمی اوریم تنها یک ایزو اپلود می خواهیم کنیم روی سرور المان اگر همکاری بزرگ واری کند برای چند ساعت یک عدد سرور مجازی ویندوز با رم 2 در اختیارم قرار دهد ممنون می شوم
الان مجازی ساز وی ام ور هست می خواهم مجازی سازم را تغییر دهم اگر دوستان کمک کنند ممنون می شوم دوستان چون همکاران معمولا دنبال پول هستن و اصلا همکاری نمی کنند اگر واسه یه روز قیمت بدید ممنون می شوم با تشکر
ویرایش توسط emdserver.com : December 27th, 2017 در ساعت 20:44
ای ام دی سرور نامی نیک در ارائه کلیه خدمات سرور اختصاصی و مجازی . پشتیبانی 24 ساعته تلفنی
02191031506 www.emdserver.com Telegram :@configServerall
-
-
December 27th, 2017 20:22
# ADS
-
December 27th, 2017, 20:33
پاسخ : سرور مجازی ویندوز 2008 المان

نوشته اصلی توسط
emdserver.com
با احترام خدمت همکاران محترم یه عدد سرور ویندوز 2008 نیاز دارم برای چند ساعت جهت گانفیگ سرور اختصاصی و اصلا فشاری هم به سرو نمی اوریم تنها یک ایزو اپلود می خواهیم کنیم روی سرور المان اگر همکاری بزرگ واری کند برای چند ساعت یک عدد سرور مجازی ویندوز با رم 2 در اختیارم قرار دهد ممنون می شوم
الان مجازی ساز وی ام ور هست می خواهم مجازی سازم را تغییر دهم اگر دوستان کمک کنند ممنون می شوم
سلام
سرور درخواستی شما به مدت یک روز مبلغ 5 هزار تومان قابل ارائه هست.
تلگرام پیام بدید.
09039126726
- - - Updated - - -
دوستان با ایشون صحبت شد.
ایشون مایل به دریافت سرویس رایگان هستند.
موفق باشند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
December 27th, 2017, 20:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
سرور درخواستی شما به مدت یک روز مبلغ 5 هزار تومان قابل ارائه هست.
تلگرام پیام بدید.
09039126726
- - - Updated - - -
دوستان با ایشون صحبت شد.
ایشون مایل به دریافت سرویس رایگان هستند.
موفق باشند.
دویتان بنده مایل به دریافت سرور رایگان نیستم این اقا گفت 5 هزار پرداخت شود گفتیم مشکلی نیست گفت خوب برو فاکتور را پرداخت کن تا سرور را تحویل بدم دوستان عزیز سرور واسه یه روز اگر کسی 5 هزار داره با این که همکار هستم و خودم سرور می فروشم اما می خواهعم یک ساعت سرور کانفیگ کنم و نیاز دارم و سرور برای ریموت ندارم اگر ارائه شود ممنون می شوم نه کلاه بردار هستیم نه مشکلی داریم نماد اعتماد داریم دفتر خدماتی هم داریم برای کارمون اما وقتی خود همکارت قبولت نداشته باشه و این چنین برخورد داشته باشه خدا به داد مشتری هاشون برسه منتظر اعلام افرها هستم
ای ام دی سرور نامی نیک در ارائه کلیه خدمات سرور اختصاصی و مجازی . پشتیبانی 24 ساعته تلفنی
02191031506 www.emdserver.com Telegram :@configServerall
-
-
December 28th, 2017, 02:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
emdserver.com
دویتان بنده مایل به دریافت سرور رایگان نیستم این اقا گفت 5 هزار پرداخت شود گفتیم مشکلی نیست گفت خوب برو فاکتور را پرداخت کن تا سرور را تحویل بدم دوستان عزیز سرور واسه یه روز اگر کسی 5 هزار داره با این که همکار هستم و خودم سرور می فروشم اما می خواهعم یک ساعت سرور کانفیگ کنم و نیاز دارم و سرور برای ریموت ندارم اگر ارائه شود ممنون می شوم نه کلاه بردار هستیم نه مشکلی داریم نماد اعتماد داریم دفتر خدماتی هم داریم برای کارمون اما وقتی خود همکارت قبولت نداشته باشه و این چنین برخورد داشته باشه خدا به داد مشتری هاشون برسه منتظر اعلام افرها هستم
خب فاکتور رو پرداخت کنید تا سرور رو بدن، الان مشکل کار کجاست؟
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111 mareke.ir
-