سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
ویرایش توسط Geravand79 : December 26th, 2017 در ساعت 11:11
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ...
تو این کشور انحصار یعنی عقب افتادگی.
یادتونه 3g در انحصار رایتل بود تا از انحصار درآمد چند ماهم نشد سریع بستر 4g و به قول خودشون 4.5g و... هم سایر اپراتور ها آوردن.
یا الان 39 ساله انحصار خودرو در دست یکی دو تا شرکت داخلیه آیا پیشرفت کردیم؟؟
باید همه مون دعا کنیم فقط انحصار و انحصار طلبی در این کشور حذف بشه تا بتونیم پیشرفت کنیم وگرنه همینطوری عقب و عقب و عقب تر می مونیم که روزی میرسه که افغانستان و پاکستان پیشرفته حساب میشن ما هنوز داریم وام خرید پراید میدیم![]()
95 درصد کشور بیشتر 4 مگ نمیکشه به خاطر اینکه استاندارد های برق و تلفن رعایت نشده و نمیشه و نویز شدید ایجاد میشه .
به همین خاطر td lte بهترین گزینه و به صرفه ترین هست .
الان مبین نت یا ایرانسل بهترین سرویس دهنده اینترنت حساب میشن .
با ایرانسل سرعت 40 مگ رو به صورت ثابت داریم حتی یک ثانیه هم کم و زیاد نمیشه با اینکه خیلی از دکل ها دوریم .
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
دوستانی که باید از مخابرات تهیه کنن پیشنهاد میدم فعلا به صورت ماهانه سرویس خریداری کنن با رئیس یکی از مراکز که صحبت کردم گفت هنوز قیمت ها نهایی نشده و جلسه داشتن برای تغییر تعرفه ها (به خاطر رقابت با سایر شرکت ها ) عملا قصد کنار زدن شرکت های خصوصی ه
تست سرعت 16 مگ مخابرات:
در حال حاظر بحث داخلی / خارجی نتونستم چک کنم چون پنل مخابرات اصلا به روز نیست و عملا فکر نمی کنم بشه روش حساب باز کرد
Capture.PNG
خرید حجم اضافی هم به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه و حجم ذکر شده به صورت داخلی در نظر گرفته شده و در ارزون ترین حالت هر گیگ بین الملل 1743 تومان میشه
If you do what you've always done, you'll always get the same result
Life is too short to be normal ! Stay Weird
بله صد در صد ماهانه . سه ماهه یک مگ رو میده 58 اون وقت ماهانه یک مگ رو میده 20 ! سوالی پیش میاد فرق سه ماهه با ماهانه سرویس ثابت فقط 2 هزار تومن هست ؟!
پس پرداخت هم به هیچ وجه نخرید ! وقتی ترافیک تموم میشه بدون کسب اجازه از کاربر خودشون اتومات حجم اضافه میندازن رو سرویس با گیگی 2000 تومن ! آخر سر رو قبضت رقم نجومی بدهی میاد !!! اینه شرافت در نزد مخابرات د ز د !
یه فرق کوچیک دیگه هم هست ولی مستند نیست و فقط حرفی شندیم ،اونم این که وقتی 3 ماه میخرید برای 3 ماه 60 گیگ دارید یعنی الزامی نیست هر ماه 20 گیگ مصرف بشه و میتونید تقسیمش کنید البته با این حجم های پیشفرض بدرد خودشون میخوره
یه مورد دیگه هم هست سرویس های قدیمی تر مخابرات بعد از اتمام قرار داد قطع نمیشن و تاریخ قطع برابر با اخرین تاریخ خرید ترافیک اضافی و فقط اجازه خرید ترافیک جدید نمیدن برای همین یه روشی هست که دارم استفاده میکنم بد نیست
طرح قیلی گزاشتم 3 گیگ توی پنل بمونه و فقط شبانه دانلود میکنم
طرح جدید هم که روی یه خط دیگه گرفتم
فقط طرح شبانه هم حدود 1 هقته هست که سرعت محدود کردن و شب مرسه به 2مگ (256 کیلو بایت) و عملا بیشتر از 4 گیگ نمیشه دانلود کرد ولی باز ماهی 120 گیگ میده (تست روی سرور ایران نگرفتم ببینم سرعت فرق میکنه یا نه)
If you do what you've always done, you'll always get the same result
Life is too short to be normal ! Stay Weird
شکیت کردم به 195 چون از سایت های نیم بها دو برابر حجم کسر میشد . طرف از مخابرات اومده فایلی رو از سایت " ورزش 3 " که ت لیست نیم بهای خود مخابرات هم هست دانلود کرده دیده از حجم من دو برابر کم شده میگه همینه که هست !
بدبختی بزرگ تر از این ؟! گناه من چیه که خطم رو فیبر هست ؟ هم نمی زارن از شرکت دیگه ای اینترنت بخرم و هم حجم خریداری شده منو دو برابر کم می کنن حتی از سایت هایی که خودشون ادعا می کنن نصف بها هست !
راهکار چیه دوستان ؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)