-
December 26th, 2017, 20:00
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر زیرساخت و پارس آنلاین با رم های DDR4-2400MHZ و دیسک های Enterprise
ویرایش توسط alfavps.com : December 26th, 2017 در ساعت 20:02
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2017 20:00
# ADS
-
December 26th, 2017, 21:12
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر زیرساخت و پارس آنلاین با رم های DDR4-2400MHZ و دیسک های Enterprise
سلام من 35 تومانی اولی رو میخوام که ویندوز سرور 2012 نصب و آماده باشه
فقط 24 ساعت تست میخواستم چون بدون تست نمیتونم خرید کنم
قصدم 100 درصدی هست برای خرید
سپاس
-
-
December 26th, 2017, 21:13
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر زیرساخت و پارس آنلاین با رم های DDR4-2400MHZ و دیسک های Enterprise

نوشته اصلی توسط
mashiat
سلام من 35 تومانی اولی رو میخوام که ویندوز سرور 2012 نصب و آماده باشه
فقط 24 ساعت تست میخواستم چون بدون تست نمیتونم خرید کنم
قصدم 100 درصدی هست برای خرید
سپاس
سلام و احترام
خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم
متاسفانه تست نمیتونیم ارایه بدیم
ولی با کد تخفیف weekly میتونید هفتگی خرید کنید و هزینه کمتری پرداخت کنید و به هدف تستتون برسید
-
-
December 27th, 2017, 03:00

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام و احترام
خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم
متاسفانه تست نمیتونیم ارایه بدیم
ولی با کد تخفیف weekly میتونید هفتگی خرید کنید و هزینه کمتری پرداخت کنید و به هدف تستتون برسید
The promotion code you entered has been applied to your cart but no items qualify for the discount yet - please check the promotion terms
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
December 27th, 2017, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
The promotion code you entered has been applied to your cart but no items qualify for the discount yet - please check the promotion terms
کد تخفیف بدون مشکل کار میکنه
-
-
January 2nd, 2018, 18:20
کد تخفیف اعمال نمیشه
-
-
January 2nd, 2018, 18:43
سلام
یه سرویس خریدم فوری نیاز دارم چه کاری انجام بدم ؟
-
-
January 4th, 2018, 11:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Subaru
کد تخفیف اعمال نمیشه
با یک سری از مرورگر ها متاسفانه مشکل داره ، داخل سایت درخواست ارسال کنید با تخفیف براتون فاکتور میکنیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
pishgamserver
سلام
یه سرویس خریدم فوری نیاز دارم چه کاری انجام بدم ؟
تشکر از خریدتون
2ساعت بعد از خرید تقدیمتون شد
-
-
January 23rd, 2018, 19:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
با یک سری از مرورگر ها متاسفانه مشکل داره ، داخل سایت درخواست ارسال کنید با تخفیف براتون فاکتور میکنیم
- - - Updated - - -
تشکر از خریدتون
2ساعت بعد از خرید تقدیمتون شد
vps ایران رم1؛هسته1؛ با پنل نصب سیستم عامل ماهی 25 میتونی بدی بهم؟
-
-
January 25th, 2018, 11:01
از دیروز 10 صبح سفارش دادم پول پرداخت کردم اما 24 ساعت می گذرد هنوز سرور تحویلم داده نشده !!
-