-
December 25th, 2017, 01:36
عضو جدید
محاسبه قیمت نهایی سرویس
سلام دوستان
بنده سایت فروش فالوور دارم و حالا میخوام از whmcs برای فروش سرویس ها استفاده کنم
برای اینکار من نیاز دارم که ایدی اینستاگرام و تعداد درخواستی کاربر رو ازش بگیرم که با استفاده از کاستوم فیلد ها , فیلدهای مورد نیاز سرویس مربوطه رو ایجاد کردم و همچنین به سرویس یه قیمت دادم که بر اساس قیمت هر عدد از اون سرویس هستش
حالا مشکل من اینجاست که وقتی کاربر تعداد درخواستی رو وارد میکنه و ادامه خرید رو میزنه من چطور بیام بر اساس اون تعدادی که خواسته قیمت نهایی رو بدست بیارم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
-
-
December 25th, 2017 01:36
# ADS
-
December 25th, 2017, 01:39
عضو انجمن
پاسخ : محاسبه قیمت نهایی سرویس
سلام ؛ وقت بخیر
بهتره ، از یک سیستم اختصاصی استفاده کنید
یا در whmcs از پلن های مورد نظر خودتون رو ایجاد کنید
با احترام.
-
تعداد تشکر ها از :Hamed: به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2017, 01:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
VionaNet
سلام دوستان
بنده سایت فروش فالوور دارم و حالا میخوام از whmcs برای فروش سرویس ها استفاده کنم
برای اینکار من نیاز دارم که ایدی اینستاگرام و تعداد درخواستی کاربر رو ازش بگیرم که با استفاده از کاستوم فیلد ها , فیلدهای مورد نیاز سرویس مربوطه رو ایجاد کردم و همچنین به سرویس یه قیمت دادم که بر اساس قیمت هر عدد از اون سرویس هستش
حالا مشکل من اینجاست که وقتی کاربر تعداد درخواستی رو وارد میکنه و ادامه خرید رو میزنه من چطور بیام بر اساس اون تعدادی که خواسته قیمت نهایی رو بدست بیارم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

با سلام و احترام
در بخش سرویس ها میتونین پیکج اختصاصی بسازین ؛ یعنی بنا به یکسری گزینه ها و آیتم هایی که قرار میدهید قیمت تعیین میکنین و حق اختیار رو به کاربر میدهید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2017, 01:52
عضو دائم
یه بخش داره whmcs
Configurable Option Groups
در این بخش میتونید جوری تنظیم کنید مشتری مثلا 1000 رو بزنه سیستم مثلا بزنه 5000 تومن بکنه 1001 میشه 5020 مثلا
بر اساس قیمتی که مشخص کردید
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2017, 11:45
عضو انجمن
سلام
از Configurable Option این امکان وجود داره، اگر چنلتون فارسی هست از بخش ( تنضبمات> محصولات/خدمات> گزینه های قابل تنظیم) یک گروه بسازید و تعداد و قیمت براش تعریف کنید. بعد این Configurable Option رو توی محصولتون اضافه کنید.
-
تعداد تشکر ها از arminkit1 به دلیل پست مفید