-
December 25th, 2017, 10:40
عضو جدید
کلاهبرداری کاربر hamed_php
دو هفته پیش من در تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=194113 درخواست پرداخت 100 دلار پرفکت مانی داشتم
کاربر http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=119638 پاسخ تاپیک رو داد و یک آی دی تلگرام داد که بهش پیام بدم
منم توی تلگرام بهش پیام دادم 128هزار تومان بابت 30دلار براش کارت به کارت کردم
بعد از کارت به کارت پرداخت رو انجام نداد و دیگه جواب نداد
و پیام هاش رو از تاپیک حذف کرده اما در ایمیل های ارسالی وبهاستینگ تاک هنوز پست هایی که در تاپیک فرستاده و اعلانش از طریق ایمیل اومده موجوده
کسی این آی دی رو میشناسه؟
شماره کارت و نام صاحب حساب و چت های تلگرامش هست و اگه نیاز باشه به مراجع قضایی اعلام میشه
بیشتر جهت اطلاع رسانی بود هرچند که با روش ها و نام کاربری های مختلف میتونه بازم کلاهبرداری کنه
پ.ن : یک حرف کلیشه ای لازمه بگم که حتما حتما با کسانی که نمیشناسید و اعتماد ندارید معامله انجام ندید. خداروشکر این مبلغش زیاد نبود و من اصلا برام مهم نیست قبل تر از این به خیلیا اعتماد کردم و مبالغ چندملیونی رو راحت کارت به کارت کردم اما از این به بعد سعی میکنم بیشتر حواسم جمع باشه
تا وقتی که سایت های معتبری هستند که میتونن خدماتی رو انجام بدن به خاطر چند درصد بیشتر یا کمتر با افراد غیرمعتبر و ناشناس معامله نکنید.
ویرایش توسط jox : December 25th, 2017 در ساعت 10:43
-
تعداد تشکر ها ازjox به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2017 10:40
# ADS
-
December 25th, 2017, 11:27
پاسخ : کلاهبرداری کاربر hamed_php
به راحتی میتونی ازش شکایت کنی تو 24ساعت پروندت به جریان میوفته تو سایت پلیس فتا برا دوهزارتومنم میتونی شکایت کنی. از سایت های معتبر استفاده کن مثلا ایرانی کارت من از این سایت استفاده کردم میدونم معتبره. www.cyberpolice.ir تو این سایت برو بعد بزن ارتباطات مردمی میتونی شکایت کنی اداره پلیسم میتونی بری اینو باید بگیرنش تا سربقیه کلاه نزاره
-
-
December 25th, 2017, 11:31
عضو انجمن
سلام
از مراجع قضایی حتما پیگیری کنید که فکر نکنن به این راحتی هر کاری دلشون میخواد میتونن انجام بدن
از الان تشکر میکنم بابت پیگیریتون
-
-
December 25th, 2017, 11:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mohsen987
به راحتی میتونی ازش شکایت کنی تو 24ساعت پروندت به جریان میوفته تو سایت پلیس فتا برا دوهزارتومنم میتونی شکایت کنی. از سایت های معتبر استفاده کن مثلا ایرانی کارت من از این سایت استفاده کردم میدونم معتبره.
www.cyberpolice.ir تو این سایت برو بعد بزن ارتباطات مردمی میتونی شکایت کنی اداره پلیسم میتونی بری اینو باید بگیرنش تا سربقیه کلاه نزاره
اینا خیلی زرنگن یه مورد دیگه بود که اونم کلاهبرداری کرده بود شماره کارت خودشو نمیداد
معمولا مستقیما شماره کارت خودشونو نمیدن
مثلا میان از یکی که یه چیزیو (مثلا گیفت کارت) میفروشه شماره کارت میگیرن میگن برات واریز میکنیم بعد شماره کارت اون طرف رو به ما میدن ما پول رو به اون طرف واریز میکنیم و اونا بعد میرن از طرف گیف کارت رو میگیرن و بعد به یکی دیگه میفروشن گیفت کارت هم قابل ردیابی نیست که این به کی فروخته...
و این وسط ردی هم ازش به جا نمیمونه اگه یه کم دقت کنه
-
-
December 25th, 2017, 11:49
این موجود راحت نمیشینه حتما دنبال مورد های دیگه هم میره لطفا شکایت کنید تا سراغ فرد دیگه ای نره...
-
-
December 25th, 2017, 12:04

نوشته اصلی توسط
arminkit1
سلام
از مراجع قضایی حتما پیگیری کنید که فکر نکنن به این راحتی هر کاری دلشون میخواد میتونن انجام بدن
از الان تشکر میکنم بابت پیگیریتون
تو این چند سال ایرانم تو فضای سایبری پیشرفت کرده براش دام میزارن میگیرنش سامانه های نظارتی هم هستن که موارد مشکوکو زیر نظر میگیرن و به راهتی میگیرنش اینو حتما باید بگیرنش تا سر بقیه کلاه نزاره نتیجه رو برای ماهم بگو
-
-
December 25th, 2017, 13:35
عضو انجمن
شکایت کنید پیداش میشه خدابخواهد
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
-
-
December 25th, 2017, 13:43
عضو انجمن
اینو شکایت کنید بگیرید اصلا موضوعه پولش نیست شما بگو 2 هزار تومان
این که فکر میکنن زرنگن و کسی کاریشون نداره اعصاب ادمو خورد میکنه
ممنون میشن اینطور ادم هارو بد بگیرید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها ازfarhadhelix به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2017, 13:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jox
اینا خیلی زرنگن یه مورد دیگه بود که اونم کلاهبرداری کرده بود شماره کارت خودشو نمیداد
معمولا مستقیما شماره کارت خودشونو نمیدن
مثلا میان از یکی که یه چیزیو (مثلا گیفت کارت) میفروشه شماره کارت میگیرن میگن برات واریز میکنیم بعد شماره کارت اون طرف رو به ما میدن ما پول رو به اون طرف واریز میکنیم و اونا بعد میرن از طرف گیف کارت رو میگیرن و بعد به یکی دیگه میفروشن گیفت کارت هم قابل ردیابی نیست که این به کی فروخته...
و این وسط ردی هم ازش به جا نمیمونه اگه یه کم دقت کنه
شماره کارتی که دادن به نام خودشون نبوده ؟
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
December 25th, 2017, 14:13
عضو انجمن
سلام . کاشکی اون دوستانی که همیشه دنبال پایین ترین مبلغ به هر قیمتی هستن یه سری به این تاپیک بزنن !
شما هم حتما شکایت و پیگیری کنید دست اینجور آدما از بازار کوتاه شه .
-