-
December 23rd, 2017, 14:36
پاسخ : تسویه حساب با طلبکار ها(مرتضی سیدابادی)
یه 400 تومن هم از ما پول تبلیغ گرفتی تلگرامت رو بده عکساشو بفرستم
-
-
December 23rd, 2017 14:36
# ADS
-
December 24th, 2017, 21:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
k-h
مواظب باشید
الان بهتون میگه یه مقدار بیشتر دارم دلار بیا مابه تفاوت بده تا اونم بهتون بده .
چندین بار به من زنگ زد و میخواست دوباره بهش پول بدم.
مدیر عزیز انجمن
لطفا این تاپیک را ببندید این اقا اصلا قصد پرداخت پول ندارند و فقط می خواهند به پول گرفتن خودشون ادامه بدهند
گفت واریز می کنم اما خبری ازش نیست
-
-
December 24th, 2017, 22:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rouhallah
مدیر عزیز انجمن
لطفا این تاپیک را ببندید این اقا اصلا قصد پرداخت پول ندارند و فقط می خواهند به پول گرفتن خودشون ادامه بدهند
باور کنید میخواسته یک معامله جدید انجام بده اومده اینها گفته تا مشتری جدیدو بگیره.
کاکو اگر میخواست پولتونو بده میداد همون موقع
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
December 24th, 2017, 22:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rouhallah
مدیر عزیز انجمن
شما که گفتی آدم تغییر پذیر است !؟
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2017, 22:56
بازم خدارو شکر یکنفر با وژدان پیدا شد که بدهی هایی که داره رو پس بده.
افرادی هستند که کلاه برداری های بزرگی انجام میدهند و حتی به کسی که سرش کلاه گذاشته اند توهین هم میکنند (نمونه اینجور افراد: محسن یوسفی - او وی اچ وب) که ایشون بیش از 500 شاکی دارند و الان هم سایت هاستینگشون رو جمع کردند و وقتی باهاشون تماس میگیرم خودشون جواب میدن و میگن خط واگذار شده!
و الان این شخص با نیت خیر بلند شده و گفته هرکس از من طلب داره اعلام کنه من دو دستی میدم خدمتش که بازم جای تشکر داره از وژدان پاکشون.
اگر همه افراد کاسب در فضای مجازی این وژدان را داشتند دیگر نیازی به نماد اعتماد نبود.
بنده نه طلبی از ایشون دارم و نه ایشون رو میشناسم ولی خیلی این کارشون عالی بود! که لازم دانستم قدردانی کنم.
ویرایش توسط persiangulf : December 24th, 2017 در ساعت 22:59
-
-
December 25th, 2017, 00:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
persiangulf
بازم خدارو شکر یکنفر با وژدان پیدا شد که بدهی هایی که داره رو پس بده.
افرادی هستند که کلاه برداری های بزرگی انجام میدهند و حتی به کسی که سرش کلاه گذاشته اند توهین هم میکنند (نمونه اینجور افراد: محسن یوسفی - او وی اچ وب) که ایشون بیش از 500 شاکی دارند و الان هم سایت هاستینگشون رو جمع کردند و وقتی باهاشون تماس میگیرم خودشون جواب میدن و میگن خط واگذار شده!
و الان این شخص با نیت خیر بلند شده و گفته هرکس از من طلب داره اعلام کنه من دو دستی میدم خدمتش که بازم جای تشکر داره از وژدان پاکشون.
اگر همه افراد کاسب در فضای مجازی این وژدان را داشتند دیگر نیازی به نماد اعتماد نبود.
بنده نه طلبی از ایشون دارم و نه ایشون رو میشناسم ولی خیلی این کارشون عالی بود! که لازم دانستم قدردانی کنم.
داداش گلم یا طلبکار نیستی یا داری زبون میریزی پولت رو بگیری!! قربون شکلت یدونه پول مردم رو پس دادن اینقدر دنگ و فنگ نداره به خدا..الان چندین و چند ماهه ایشون همش تاپیک میزنه هر کی بهش بدهکارم بیاد پولسو بدم!! خوب بده قربون شکلت بده...چرا پولشونو نمیدی پس؟ کجاش سخته پول یکی رو بک زدن؟ هر دفعه میبینم یه تاپیک راه انداخته اسمشم میزاره تو عنوان بیاین پولتون رو بدم و....
من خودم به شخصه به این حرکتش دارم شک میکنم و مطمعنم یه جای کارش میلنگه...از دوستان هم درخواست دارم حواسشون رو جمع کنند..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2017, 00:46

نوشته اصلی توسط
delta
داداش گلم یا طلبکار نیستی یا داری زبون میریزی پولت رو بگیری!! قربون شکلت یدونه پول مردم رو پس دادن اینقدر دنگ و فنگ نداره به خدا..الان چندین و چند ماهه ایشون همش تاپیک میزنه هر کی بهش بدهکارم بیاد پولسو بدم!! خوب بده قربون شکلت بده...چرا پولشونو نمیدی پس؟ کجاش سخته پول یکی رو بک زدن؟ هر دفعه میبینم یه تاپیک راه انداخته اسمشم میزاره تو عنوان بیاین پولتون رو بدم و....
من خودم به شخصه به این حرکتش دارم شک میکنم و مطمعنم یه جای کارش میلنگه...از دوستان هم درخواست دارم حواسشون رو جمع کنند..
بخدا فکر کردم واقعا ادم شده و میخاد پولارو پس بده.
من نه ایشون رو میشناسم و پولی ازش طلب دارم.
منتها دیدم گفته بیایید پولتون رو پس بدم گفتم شاید وژدانش بیدار شده.
واقعا منم الان به کارش شک کردم که چرا میگه میدم ولی نمیده.
ایشون شغلش هاستینگ بوده فقط اینکارارو کرده؟
-