-
December 22nd, 2017, 18:35
عضو انجمن
پاسخ : تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود دوستان
من در ۵ سال اینترنت نامحدود مخابرات یگ مگابایت دارم و استفاده می کنم ایا این قانونی که تازه اعمال شده شامل حال من میشه؟
نه نمیشه منم 512 نامحدود مخابرات از سری های قدیمش دارم و هنوزم می تونم تمدید کنم.
خوشبختانه مخابرات به مشترکین قدیمیش طرح تحمیل سرویس جدید فعلاً نداره.
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2017 18:35
# ADS
-
December 23rd, 2017, 18:22
عضو انجمن
آسیاتک داره از سرویس ISG یا
Intelligent Services Gateway
ذاخل Cisco ASR استفاده میکنه این سرویس ترافیک رو برای سرور AAA تفکیک میکنه داخل AAA تصمیم گرفته میشه که ترافیک رایگان ، نیم بها ویا تمام بها برای کاربر حساب بشه
ویرایش توسط NetworkFA : December 23rd, 2017 در ساعت 18:23
-
-
December 23rd, 2017, 18:41
شانس ... ما منطقه ما فقط مخابرات ساپورت میکنه طرح 1 مگ رو خریدم سرعت دانلودش شده 120 کیلوبیت بعد وزیر بیشرف *** ادعا میکنه که سرعت اینترنت رو زیاد کردیم اخه این چه بهبود سرعت وکیفیتیه کی از دست این مملکت *** راحت میشیم
-
-
December 23rd, 2017, 19:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid99
شانس ... ما منطقه ما فقط مخابرات ساپورت میکنه طرح 1 مگ رو خریدم سرعت دانلودش شده 120 کیلوبیت بعد وزیر بیشرف *** ادعا میکنه که سرعت اینترنت رو زیاد کردیم اخه این چه بهبود سرعت وکیفیتیه کی از دست این مملکت *** راحت میشیم
کاملا قانونی و درست هست
شرکت ها شمارو بد عادت کردن
سرویس 1 مگ باید 128KBps دانلود بده
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2017, 19:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
کاملا قانونی و درست هست
منم از مخابرات هستم قبلا باز بود سرعت الان دقیقا همین شده سرعتم با خرید بسته یک مگ
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 23rd, 2017, 22:08

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
کاملا قانونی و درست هست
ر ی د م تو این قانونشون که فقط تو ایران کاربرد داره کجای دنیا اخه 120 کیلوبایت اینترنت حساب میشه جز کره شمالی
-
-
December 23rd, 2017, 22:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid99
ر ی د م تو این قانونشون که فقط تو ایران کاربرد داره کجای دنیا اخه 120 کیلوبایت اینترنت حساب میشه جز کره شمالی
درسته تو کشور های پیشرفته اصلاً این سرعت دیگه وجود نداره ولی از لحاظ قانونی که ایشون میگن قانون تبدیل Bit به Byte کامپیوتر هست نه قانون کشوری.
کوچکترین واحد حجم در کامپیوتر بیت (Bit) هستش که به هر 8 تا که میرسه میشه تازه یک بایت (Byte).
بعد چون تو ویندوز و وب و... حجم ها رو بر اساس بایت میگن و شرکت های ارائه دهنده اینترنت به بیت این وسط یه تبدیل واحد نیازه که واحد بیت شرکت ها رو به بایت تبدیل کنیم و برای همین سرعت اسمی به واحد بیت رو تقسیم بر 8 میکنیم که سرعت واقعی به واحد بایتش در میاد.
این تو همه چای دنیا هم هست که سرعت اینترنت رو به بیت میگن و بعدش به بایت تو ویندوز ازش استفاده میکنن 
نمونه اش سرور هم میخرید پورت شبکه ای که میگن به شما تخصیص داده شده به بیت میگن مثلاً 100 مگابیت یا 1000 مگابیت که میشه 1 گیگابیت.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
کاملا قانونی و درست هست
البته شما هم یه اشتباهی کردید که کیلوبیت رو اینطوری می نویسن 128Kbps و کیلوبایت رو اینطوری 128KBps.
یعنی وقتی حرف b کوچک بیاد منظور Bit هستش ولی وقتی بزرگ میاد منظور Byte هستش.
ویرایش توسط AtrafNet : December 23rd, 2017 در ساعت 22:49
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2017, 00:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hamid99
استاد یک مگ رو تقسیم بر 8 کن میشه 128 .
کیلوبیت و کیلوبایت فرق میکنن . هر کیلوبایت , معادل 8 کیلوبیت هست . شما سرویس 1024 کیلوبیت میگیری که سرعت دانلود میشه 128 کیلوبایت
یکم مطالعه کن خو . چرا بیخود فحش میدی ؟
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ...
-
تعداد تشکر ها ازGeravand79 به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2017, 00:50
عضو انجمن
درود...به نظرم خیلی ها دوست دارن اینترنت ۱۶ مگی تجربه کنن و نمی دونم تمام کاربران در سراسر ایران خطشون از ۱۶ مگی می کشه یا نه...
-
-
December 24th, 2017, 00:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AtrafNet
درسته تو کشور های پیشرفته اصلاً این سرعت دیگه وجود نداره ولی از لحاظ قانونی که ایشون میگن قانون تبدیل Bit به Byte کامپیوتر هست نه قانون کشوری.
کوچکترین واحد حجم در کامپیوتر بیت (Bit) هستش که به هر 8 تا که میرسه میشه تازه یک بایت (Byte).
بعد چون تو ویندوز و وب و... حجم ها رو بر اساس بایت میگن و شرکت های ارائه دهنده اینترنت به بیت این وسط یه تبدیل واحد نیازه که واحد بیت شرکت ها رو به بایت تبدیل کنیم و برای همین سرعت اسمی به واحد بیت رو تقسیم بر 8 میکنیم که سرعت واقعی به واحد بایتش در میاد.
این تو همه چای دنیا هم هست که سرعت اینترنت رو به بیت میگن و بعدش به بایت تو ویندوز ازش استفاده میکنن

نمونه اش سرور هم میخرید پورت شبکه ای که میگن به شما تخصیص داده شده به بیت میگن مثلاً 100 مگابیت یا 1000 مگابیت که میشه 1 گیگابیت.
- - - Updated - - -
البته شما هم یه اشتباهی کردید که کیلوبیت رو اینطوری می نویسن 128Kbps و کیلوبایت رو اینطوری 128KBps.
یعنی وقتی حرف b کوچک بیاد منظور Bit هستش ولی وقتی بزرگ میاد منظور Byte هستش.
الان من کوچیک نوشتم یا شما نمیبینی؟
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید