نقل قول نوشته اصلی توسط serkis نمایش پست ها
متاسفانه سر بنده رو هم کلاه گذاشتند و پس از کلی خسارت و اعصاب خوردی هیچ جوابی ندادند ، بنده همون چند ماه پیش خواستم اطلاع رسانی کنم که فراموش شد و امروز که ایمیل تمدید سرویسشون رو دیدم هم پاسخ به تیکت دادم و هم عکس از کلا ماجرا گرفتم که اینجا ضمیمه میکنم ، خلاصه ماجرا :

بنده یک هاست دانلود پلن 3 20 گیگ از اینا گرفتم و با خیال راحت فایل هام رو بارگذاری کردم ، بعد چند ماه یک روز تصادفی متوجه شدم آمار بازدید سایتم مدت هاست بشدت کاهش پیدا کرده بررسی کردم دیدم هیچیک از لینک های دانلود کار نمیکنه تماس گرفتم گفتن بررسی میکنیم پیگیری کردم دیدم توی پنل هاست داره میگه کل فضای خالی پنج گیگ !!! تلفن زدم کلی چرت و پرت تحویلم دادن در نهایت هم نه سرویسی کنسل شد و نه فایلی به حالت عادیش برگشت خوردن و بردن ....

من حدود سه چهار سال باهاشون کار میکردم. بعد از یه مدت از سرویس vps ناراضی بودم و دیگه استفاده نکردم. اما سایت اصلی من روی سرورهای هاست لینوکس این شرکت موند.
دو هفته پیش در شرایطی به شدت مشغول بودم و هنوز هم هستم و از همه کارهای خودم عقب هستم سرورهاشون رو عوض کردن و سایت من دیگه بالا نیومد و خطای 500 داشتم.
تیکت زدم و گفتم، جوابشون این بود که اسکریپت چی داری؟ از چه تابع هایی استفاده میکنی و بعد هم گفتن باید صبر کنید چون سرور تازه کانفیگ شده این کارها طول میکشه. کد سایت رو تغییر بده و ...
نزدیک 10 روز معطل این آدم عوضی (جعفری) شدم. آخرش هم درست نشد و سایت رو منتقل کردم. الان هم درگیر کار اصلاح آی پی درگاه های بانکی هستم و هنوز از شر این نیک سرور آشغال خلاص نشدم.

رسما دو هفته تمام از کسب و کار موندم!