-
December 18th, 2017, 18:27
عضو انجمن
پاسخ : تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
میتونید اینترنت پیشگامان با 3000گیگ استفاده کنید
خط من رو فیبر هست ( کاپو ) فقط می تونم از مخابرات نت تهیه کنم . فقط یه نکته با تستی که در پست پیوست انتهایی هم توضیح دادم از قرار معلوم همه سایت های ایرانی برای من نصف بها حساب میشه با اینکه روی نت مخابرات هستم ! با این توضیح می تونم از pptp ایران پهنا رو دو برابر کنم برای سایت های خارجی؟

نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان من فایلی رو از یک سایت که روی
hosted-by.hostdl.com.asiatech.ir هاست شده بود رو دانلود کردم و از کنترل پانل اینترنتم دقیق چک کردم فایلی که 90 مگ حجم داشت از پهنای من 45 مگ کم شده ! این یعنی برای من نصف بها حساب شده . در حالیکه من هنوز بسته های مصوبه جدید 266 رو خریداری نکردم !
ای پی سایت مورد نظر 185.49.85.44 هست
از طرفی نت من مخابرات هست و اصلا لینک اون سایتی که ازش دانلود کردم تو لیست سایت های نصف بها هم نیست !
از این موضوع نمیشه نتیجه گرفت که کل ای پی های سایت های داخلی نصف بها حساب میشه؟
لیست سایت های نیم بها مخابرات :
http://eportal.tci.ir/Portals/0/top-...-sites-500.pdf
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 18th, 2017 18:27
# ADS
-
December 18th, 2017, 19:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
خط من رو فیبر هست ( کاپو ) فقط می تونم از مخابرات نت تهیه کنم . فقط یه نکته با تستی که در پست پیوست انتهایی هم توضیح دادم از قرار معلوم همه سایت های ایرانی برای من نصف بها حساب میشه با اینکه روی نت مخابرات هستم ! با این توضیح می تونم از pptp ایران پهنا رو دو برابر کنم برای سایت های خارجی؟
از کدوم سایت دانلود کردید
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2017, 19:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
از کدوم سایت دانلود کردید
اسم نمی برم که تبلیغ نشه ولی از ای پی که قرار دادم مشخصه کدوم سایت هست
-
-
December 18th, 2017, 19:51

نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان من فایلی رو از یک سایت که روی
hosted-by.hostdl.com.asiatech.ir هاست شده بود رو دانلود کردم و از کنترل پانل اینترنتم دقیق چک کردم فایلی که 90 مگ حجم داشت از پهنای من 45 مگ کم شده ! این یعنی برای من نصف بها حساب شده . در حالیکه من هنوز بسته های مصوبه جدید 266 رو خریداری نکردم !
ای پی سایت مورد نظر 185.49.85.44 هست
از طرفی نت من مخابرات هست و اصلا لینک اون سایتی که ازش دانلود کردم تو لیست سایت های نصف بها هم نیست !
از این موضوع نمیشه نتیجه گرفت که کل ای پی های سایت های داخلی نصف بها حساب میشه؟
لیست سایت های نیم بها مخابرات :
http://eportal.tci.ir/Portals/0/top-...-sites-500.pdf
سلام
ای پی که اعلام کردید جز لیست نیست (جز لیست ایرانسل و...)
تمام اپراتور ها جدیدا ادرس سایت اعلام کردن نه ای پی
وقتی ترافیک نیم بها میشود که شما از ادرس سایت های منتخب دانلود کنید نه از ای پی اون ها
-
-
December 18th, 2017, 21:19
1. چه اینترنت غیر حجمی هست که ترافیک مجاز داره ؟ :دی
2. یکی از دلیل هایی که این موضوع به وجود امده و کسی بهش دقت نمیکنه بسته شدن IPv4 هست و زمانی که مجبور باشن از IPv6 استفاده کنند یکی از امکاناتی که نمیتونن ازش استفاده کنند nat هست زمانی که از نَت نشه استفاده کرد نمیشه کاربر رو بعد از تمام شدن ترافیک به صفحه اتمام اعتبار منتقل کنند
** عاشق کاربران نیستن
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2017, 09:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
srsh
سلام
ای پی که اعلام کردید جز لیست نیست (جز لیست ایرانسل و...)
تمام اپراتور ها جدیدا ادرس سایت اعلام کردن نه ای پی
وقتی ترافیک نیم بها میشود که شما از ادرس سایت های منتخب دانلود کنید نه از ای پی اون ها
از ای پی دانلود نکردم از سایتی که این ای پی متعلق به اون هست دانلود کردم ! اسم سایت رو اینجا نمی نویسم تا تبلیغ نشه ! ای پی اختصاصی هست یعنی اگر ای پی رو در مرورگر بزنید و اینتر سایت مربوط به ای پی باز میشه . من از این سایت یه فایل 90 مگ دانلود کردم با کمال تعجب دیدم دقیقا 45 مگ از شارژ پهنای من کم شد . یعنی دانلود از این سایت داخلی برای من نصف بها حساب شده در حالیکه لینک این سایت در لیست سایت های داخلی نبود فقط ای پی این سایت از هاست دی ال و اسیاتک و ایرانی هست
-
-
December 19th, 2017, 10:29
حمله به پیشگامان سه هزار گیگ کرد
دوره جدید حجم د ز دی به زودی!
-
-
December 19th, 2017, 11:06
-
-
December 19th, 2017, 12:18

نوشته اصلی توسط
dertgtr
از ای پی دانلود نکردم از سایتی که این ای پی متعلق به اون هست دانلود کردم ! اسم سایت رو اینجا نمی نویسم تا تبلیغ نشه ! ای پی اختصاصی هست یعنی اگر ای پی رو در مرورگر بزنید و اینتر سایت مربوط به ای پی باز میشه . من از این سایت یه فایل 90 مگ دانلود کردم با کمال تعجب دیدم دقیقا 45 مگ از شارژ پهنای من کم شد . یعنی دانلود از این سایت داخلی برای من نصف بها حساب شده در حالیکه لینک این سایت در لیست سایت های داخلی نبود فقط ای پی این سایت از هاست دی ال و اسیاتک و ایرانی هست
سلام
همچین چیزی نیست که اگه از سرور های هاست دی ال و اسیاتک و ایرانی دانلود کنی نیم بها میشه
مگر اینکه مثلا نت مخابرات شما اینجوری باشه هنوز تفکیک با آدرس سایت نکردن
ولی من با های وب اسیاتک و شاتل تست کردم اینجوری نیست فقط سایت های داخل لیست ی که دادن نیم بها میزنه
خواستید با هم تست میکنیم
در تلگرام در خدمتم
@bistping_s
-
تعداد تشکر ها از srsh به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2017, 13:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
srsh
سلام
همچین چیزی نیست که اگه از سرور های هاست دی ال و اسیاتک و ایرانی دانلود کنی نیم بها میشه
مگر اینکه مثلا نت مخابرات شما اینجوری باشه هنوز تفکیک با آدرس سایت نکردن
ولی من با های وب اسیاتک و شاتل تست کردم اینجوری نیست فقط سایت های داخل لیست ی که دادن نیم بها میزنه
خواستید با هم تست میکنیم
در تلگرام در خدمتم
@bistping_s
زمانیکه برای من از 90 مگ دانلود 45 مگ کم کرد هنوز طرح جدید رو نخریده بودم . الان که طرح جدید رو خریدم تست کردم از 100 مگ دانلود همون 100 مگ از شارژم کم شد . این یعنی مصرف عادی یا .... ؟
-