با سلام.
احتراما به استحضار کاربران عزیز انجمن می رسانم که بنده مدتی هست به عنوان مسئول کامپیوتر یک شرکت تولیدی مشغول به کار شدم. مدیریت شرکت از من خواستن تا سایت مورد نظرشون رو در یک سرور مجازی راه اندازی کنم.
بنده پیشنهاد دادم که سایت شون رو در یک هاست قرار بدن منتها اونا گفتن به خاطر حفظ اطلاعات شرکت بهتره که این سایت در یک سرور مجازی قرار داده بشه.
با توجه به این که من فقط در زمینه ی راه اندازی سایت در هاست های اشتراکی تجربه ی کافی دارم و هیچ اطلاعاتی از راه اندازی سایت در سرور مجازی ندارم لذا از شما عزیزان تقاضامندم در این زمینه راهنمایی های لازم رو بفرمایید.
مشخصات سرور مجازی تهیه شده توسط شرکت:
سیستم عامل: ویندوز سرور 2012 ورژن R2
مکان دیتاسنتر: کانادا
سی پی یو: 16
رم: 96
هارد: 2 ترابایت
من توی اینترنت چه در سایت های داخلی و چه در سایت های خارجی خیلی جست وجو کردم که در این جست وجوها به این نتیجه رسیدم که باید IIS و Php Manager و آخرین نسخه Php نصب بشه. من تمام این کارها رو طبق آموزش هایی که داده شد انجام دادم و در خود سرور مجازی به راحتی سایت بالا میاد.
من اسکریپت سایت رو در این مسیر قرار دادم:
C:\Inetpub\wwwroot\Site
آدرسی که در فایرفاکس سرور مجازی تایپ می کنم اینه:
http://localhost/Site/index.php
وقتی آدرس بالا رو در خود سرور مجازی وارد می کنم و اینتر می زنم سایت بدون مشکل بالا میاد.
منتها وقتی از خارج سرور مجازی مثلا از کامپیوتر خودم اقدام به تایپ آدرس سایت می کنم سایت اصلا لود نمیشه. من این آدرس رو می دم.
http://VPS_IP/Site/index.php
حالا سوالاتی که دارم به این شرح هست:
1- من چه طور می تونم به جای آی پی آدرس سرور مجازی نام دامنه ی خود شرکت رو وارد کنم؟
دامنه ی شرکت ir هست.
2- من چه طور می تونم این دامنه ی ایرانی رو به یک سرور مجازی که در خارج از ایران قرار داره متصل کنم؟
3- آیا می تونیم برای فروش اینترنتی محصولات شرکت درگاه پرداخت بگیریم با توجه به این که مکان قرار گیری دیتابیس سایت در یک سرور مجازی خارج از کشور هست؟
من که خیلی توی نت گشتم و به نتیجه ای نرسیدم. البته شاید به خاطر ناوارد بودنم در جست وجوی دقیق در اینترنت باشه.
در هر صورت ازتون تقاضامندم چنان چه می تونید مشکل من و شاید افرادی که مثل من دچار این مشکل هستند رو برطرف کنید ممنون میشم به این سوالاتم پاسخ بدید و منو راهنمایی بفرمایید.
با تقدیم احترام و آرزوی توفیق الهی برای شما اعضای محترم انجمن