این نرم افزار کل پورت هارو میبنده که ...
P2p که میزنیم ریموت و یاهو و مسنجر ها رو هم میبنده ... کلا فقط http باز میمونه ... حالا فرض کنیم کاربرای ما میخوان ریموت کارکنند ! ریموت که هیچی .. مسنجر ...
این نرم افزار کل پورت هارو میبنده که ...
P2p که میزنیم ریموت و یاهو و مسنجر ها رو هم میبنده ... کلا فقط http باز میمونه ... حالا فرض کنیم کاربرای ما میخوان ریموت کارکنند ! ریموت که هیچی .. مسنجر ...
دوست عزیز ، شما تنظیمات رو مشکل دار زدیاین پورت ها رو که نمیبنده هیج! بعضی از تورنت ها رو هم نمیبنده!
دوستان لطفا به طرز کار برنامه دقت کنند
این برنامه اصولا با پورت کاری نداره
روش کارش اینطور هست که از دو سایت مخصوص این کار، لیستهای آماده ای رو بهش معرفی می کنید؛ حاوی آی پی هایی که مزاحم تشخیص می دهید
دقت کنید که فقط آدرسهایی رو چک می کنه نه پروتوکل یا پورت یا چیز دیگه ای. پورت تنها به عنوان جزیی از آدرس مقصد چک میشه
به عنوان مثال من وقتی از لیست
hijacked
استفاده می کنم به این معنی میشه که
آی پی هایی که در لیست آی پی های ***یده شده و غیرقانونی ریپورت شده اند رو ، ارتباط باهاشون رو مانع میشه
و یا لیست
spyware
حاوی آدرس هایی هست که به ارسال اسپای ریپورت شده اند و دسترسی به آن آدرسها را از کار می اندازد
و یا هر لیستی با هدف خاص خودش
توضیحات مربوط به هر لیست رو از سایت مبدا لیستها می تونید بخونید
راجع به بلوک کردن اچ تی تی پی:
روی این 3 تا لیستی که من فعال کردم بلوک دسترسیها از پورتهای اچ تی تی پی مشکلی ایجاد نکرد و من گذاشتم بلوک بمونه
اما با یک سری از لیست ها این بلوک مشکل داشت
========
من فعلا این 3 لیست رو فعال گذاشتم و راضیم
spyware
dshield
hijacked
======
ممنون بابت توضیحاتتون.
فقط 1 مورد! آیا به ایمن بودن این نرم افزار اعتمادی هست؟ (این بیشتر تجربی هست!) چون من الآن از یه جایی سرور دارم که اگه آبیوس ریپورت تورنت بیاد فاتحه سرورم خوندست! میخوام ببینم آیا قابل اعتماد هست؟ با بستن اسپی وار ها و پی 2 پی ها؟
ممنون
نه .. این به کار ما نمیاد ... حتی اگه لیست رو دستی هم ویرایش کنیم بعد از یک بار آپدیت میاد روش و همه ویرایش ها هیچ میشه ...
کسی لیست پورت های مورد نیاز و اصلی رو داره که بریم روی 2008 و همه رو جز این پورت های بدون مشکل ببندیم ... (smtp هم فکر نکنم مشکل دار باشه آخه دیگه الان فقط به تورنت گیر میدن تا اسپم)
دوستان شرمنده یه سوال مبتدی
من یه وی پی اس دارم که دارم روش چیز پی ان می دم من این برنامه رو نصب کردم ولی چه جوری باید بزارم اجرا شه
هر وقت log off می کنم برنامه هم خودش بشته می شه یا نه ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
برید توی setting و تیک های مربوطه startup را بزنید توی قسمت next هست
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
کسایی که استفاده کردند مشکل را حل می کنه یا نه ؟ امیدوارم اکی بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)