با درود
من از کلود فلر استفاده میکنم و روی هاستم اس اس ال داشتم از وقتی که به کلود فلر منتقل کردم. اس اس ال از افتاده و اس اس ال خود کلود فلر هم روی این وضعیت Issuing Certificate هستش ، چطور میتونم همزمان از اس اس ال هاستم مجدد استفاده کنم
با درود
من از کلود فلر استفاده میکنم و روی هاستم اس اس ال داشتم از وقتی که به کلود فلر منتقل کردم. اس اس ال از افتاده و اس اس ال خود کلود فلر هم روی این وضعیت Issuing Certificate هستش ، چطور میتونم همزمان از اس اس ال هاستم مجدد استفاده کنم
در قسمت dns پنل کلودفلیر، رکورد مربوط به دامنهتون رو تنظیم کنید که ترافیکش از کلودفلیر عبور نکنه. (روی اون ابر روبهروش که نارنجیه کلیک کنید تا وضعیتش تغییر کنه).
دامنه رو که برداشتم سایت دان شد ، مجدد روی ابر زدم فعال شد
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
اگر دامنتون ir بعلت تحریم ها امکان فعال شدن اس اس ال کلودفلیر وجود نداره، کلود فلیر در کل تنظیمات ساده ای داره و براحتی میتونید از خدمات رایگانش استفاده کنید ولی اگر بلد نیستید باهاش کار کنید توصیه میکنم سمتش نرید
از SSL lets encrypt استفاده کنید بهتره
با سلام خدمت شما کاربر گرامی!
درصورتی که دامنه شما ایرانی باشد امکان فعال سازی اس اس ال رو ندارید.
پینشهاد من به شما lets encrypt میباشد.
درصورتی که خود مدیر سرور هستید پیشنهاد میشود افزونه lets encrypt رو نصب کنید و به صورت رایگان اس اس ال دریافت نمایید، در غیره اینصورت میتوانید از مدیر سرور خود درخواست نمایید که افزونه lets encrypt را برای شما نصب و فعال کند!
اشتباه از من بود درست کردم با راهنمایی دوستان در اینجا تونستم درست کنم . فقط الان یه مشکل کوچیک دارم این هستش که روی بعضی ای پی ها سایت باز نمیشه .دلیلش چی هستش ؟؟؟
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)