-
October 22nd, 2017, 16:55
عضو انجمن
پاسخ : سوالات ثبت شرکت

نوشته اصلی توسط
mchteh
سلام
ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیح دادید
من واحد اداری اجاره کردم پس مشکل پلمپ نداره درسته ؟؟؟
بله حق باشماست ما هم چون همین اول راه ب مشکل خوردیم با یک شرکت که در این زمینه فعالتیت میکرد قرارداد بستیم کلا ازمون 1800 گرفت بابت تمام کارا و گفت شما دیگ دخالت نکنید تا 10 روز دیگ تمام مشکلاتتون رو وکیل ما حل میکنه
بیمه هم که دیگ راه گریز نداره مجبوریم بدیم
اما در مورد مالیات ما باید چند درصد از درامد کل بدیم مالیات سالانه
اطلاع دارید؟
- - - Updated - - -
شما فرمودید همراه اول؟ما با همراه اول چه کاری داریم؟
سلام
خیلی خوبه که واحد تجاری گرفتیید اگر مشکلی هم باشه اون شرکتی که همراه شما هست میتونه کمکتون کنه .
شرکت بیمه و همراه اول مثال بود که گفتم مثلا وقتی میخواهید با این شرکت ها قرار داد ببندید اون ها توی دفتر مالیاتی شون می نویسند که با شرکت شما قرار داد بستند ، پس حتی اگر شما هم توی دفترتون ننویسید . مالیات از این جا می فهمه که دارید سرش رو کلاه میزارید . و همین چیزای ساده براتون داستان میشه .
بحث بیمه رو هم باز این شرکت های واسط می تونن کمکتون کنند .
کلا این که بایک ادم این کاره پیش برید به نفع تون هست ، شما برای ثبت شرکت هزار جور هزینه دارید . یا بهتره کسی نره سراغش یا میره درست بره .
البته این رو هم بگم ، نه خوبه خیلی پیگیر باشید که برید همه کار رو خودتون بکنید ، نه این طور هم خوبه که کلا ندونید که اون شرکت داره چی کار میکنه ، حد وسط خوبه .
اما در مورد مالیات ما باید چند درصد از درامد کل بدیم مالیات سالانه / اطلاع دارید؟
فرمول های خاصی داره ، که فکر میکنم همون شرکتی که داره کارها رو براتون انجام میده به موقعش در جریان وضعیت فعلی قرار میده .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mchteh
اره اشتباه کردم اومدم شرکت شم ولی الان راه برگشتی ندارم همه سرمایمو خرج اینکار کردم
متاسفانه این شرکت به من گفت همه مشکلات رو حل میکنه
اما الان ک تحقیق کردم دیدم هیچ کاری نمیتونه بکنه بهرحال من هرفعالیتی کنم اصناف پدر منو در میاره
منم ده سال سابقه کاررسمی ندارم و نمیتونم مجوز اصناف رو بگیرم
واقعا نمیدونم چ کنم
اگر می بنید اشتباه است ، جلوی ضرر رو هر جا بگیرید ، منفعت هست . این نظر من هست .
ثبت شرکت توی ایران کلا دردسر داره ، البته نه تنها ثبت شرکت بلکه گرفتن هر مجوزی واقعا دردسر داره ، و هرچی مجوز بیشتر == دردسر بیشتر .
به جای این که یک کاری بکنند که همه بیان قانونی کار کنند و برای فعالیت خودشون شرکت ثبت کنند ، برای تنبلی خودشون یک کاری کردن که اینقدر مجوز گرفتن سخت باشه که شما وسط کار بیخیال بشی .
یا شما که شرکت ثبت میکنی ، یک بلاهایی سرتون میاره که صدبار از کاری که کردید پیشیمان بشید .
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
-
October 22nd, 2017 16:55
# ADS
-
October 23rd, 2017, 02:17

نوشته اصلی توسط
abbas141
سلام
خیلی خوبه که واحد تجاری گرفتیید اگر مشکلی هم باشه اون شرکتی که همراه شما هست میتونه کمکتون کنه .
شرکت بیمه و همراه اول مثال بود که گفتم مثلا وقتی میخواهید با این شرکت ها قرار داد ببندید اون ها توی دفتر مالیاتی شون می نویسند که با شرکت شما قرار داد بستند ، پس حتی اگر شما هم توی دفترتون ننویسید . مالیات از این جا می فهمه که دارید سرش رو کلاه میزارید . و همین چیزای ساده براتون داستان میشه .
بحث بیمه رو هم باز این شرکت های واسط می تونن کمکتون کنند .
کلا این که بایک ادم این کاره پیش برید به نفع تون هست ، شما برای ثبت شرکت هزار جور هزینه دارید . یا بهتره کسی نره سراغش یا میره درست بره .
البته این رو هم بگم ، نه خوبه خیلی پیگیر باشید که برید همه کار رو خودتون بکنید ، نه این طور هم خوبه که کلا ندونید که اون شرکت داره چی کار میکنه ، حد وسط خوبه .
اما در مورد مالیات ما باید چند درصد از درامد کل بدیم مالیات سالانه / اطلاع دارید؟
فرمول های خاصی داره ، که فکر میکنم همون شرکتی که داره کارها رو براتون انجام میده به موقعش در جریان وضعیت فعلی قرار میده .
- - - Updated - - -
اگر می بنید اشتباه است ، جلوی ضرر رو هر جا بگیرید ، منفعت هست . این نظر من هست .
ثبت شرکت توی ایران کلا دردسر داره ، البته نه تنها ثبت شرکت بلکه گرفتن هر مجوزی واقعا دردسر داره ، و هرچی مجوز بیشتر == دردسر بیشتر .
به جای این که یک کاری بکنند که همه بیان قانونی کار کنند و برای فعالیت خودشون شرکت ثبت کنند ، برای تنبلی خودشون یک کاری کردن که اینقدر مجوز گرفتن سخت باشه که شما وسط کار بیخیال بشی .
یا شما که شرکت ثبت میکنی ، یک بلاهایی سرتون میاره که صدبار از کاری که کردید پیشیمان بشید .
دقیقا همینه بلایی سر من اوردن که به شکر خوردن افتادم
تا غیر قانونی کار میکنی کسی کاریت نداره همین که میای مجاز کاری کنی و قانونی تازه دردسرا شروع میشه - انگار اینجا خلاف کار بودن خیلی اسون تره
6 سال برا خودم کار کردم هیچکی نپرسید چیکار میکنی الان که اومدم قانونی کنم کارامو اینجوری اذیت میکنند
واقعا نمیدونم چی بگم فقط میدونم تا تهه راه رو باید برم راه برگشت ندارم
-
-
December 16th, 2017, 16:19
بهتره برای کسب اطلاعات کافی با یک شرکت حقوقی که در زمینه ثبت شرکت فعالیت داره تماس بگیرید .
شما میتونید با این شماره تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی نمایند.
026-32752353
-
-
December 16th, 2017, 18:10
عضو انجمن
زنگ بزن ثبت شرکت، برات دو سوته اوکی کنند، نیاز به امضای خودت هم نیست
-
-
December 18th, 2017, 15:31
دوستان من تجربیاتم در اختیارتون میذارم شاید بدردتون بخوره
اولا برای ثبت باید واحدتون یک واحد با سند فول اداری باشه و اجاره نامه یا سند به نام شرکت داخل بنگاه بصورت رسمی قراردادش بسته شه
کارای ثبت شرکت اسونه
اما برای فعالیت حتما باید عضو اصناف رایانه ای بشید
همچنین از بیمه و مالیات مجوز بگیرید
و در نهایت برای تبلیغات تو شهر از سازمان زیباسازی شهرداری مجوز بگیرید
در ثانی مدیرعامل باید لیسانسه باشه
من مشکلاتم حل شد و شرکتم تقریبا راه افتاد
ممنونم از راهنمایی هاتون
-
تعداد تشکر ها از mchteh به دلیل پست مفید