-
December 14th, 2017, 12:32
عضو انجمن
پیشنهادات ویژه سرور مجازی - رم 1 فقط ماهانه 8.000 تومان
ویرایش توسط mohammadlover : December 31st, 2017 در ساعت 21:17
دلیل: آفر
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
-
December 14th, 2017 12:32
# ADS
-
December 14th, 2017, 23:22
عضو جدید
پاسخ : پیشنهادات ویژه سرور مجازی - رم 1 فقط ماهانه 8.000 تومان
دوستان به هیچ عنوان تهیه نکنین. ایشون فقط برای فروش پیداش میشه و باز عده ای رو گول میزنه و بعد دوباره نه تنها جواب هیچ تیکتی رو نمیده! بلکه در تلگرام هم غیب میشه و از بیخ تلفن هم کار نمی کنه تو منطقشون گویا!!! کولا توصیه می کنم اول تحقیق کنین. اینجور آدمها با رویکرد جدیدی می خوان به بهانه ی جبران مجددا هزینه های مردم رو بالا بکشن.
سرورها تحویل آنی نیست. و پولتون می مونه رو هوا و تمام کارهاتون! بعد هر چقدر پیگیر میشی بعد از 10 روز میاد تو انجمن میگه مشکل از تخصیص سرور بوده که داریم رفع می کنیم. خوب برادر من اول حل کن بعد بیا پول جمع کن!
-
تعداد تشکر ها ازnetfa به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2017, 00:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
netfa
دوستان به هیچ عنوان تهیه نکنین. ایشون فقط برای فروش پیداش میشه و باز عده ای رو گول میزنه و بعد دوباره نه تنها جواب هیچ تیکتی رو نمیده! بلکه در تلگرام هم غیب میشه و از بیخ تلفن هم کار نمی کنه تو منطقشون گویا!!! کولا توصیه می کنم اول تحقیق کنین. اینجور آدمها با رویکرد جدیدی می خوان به بهانه ی جبران مجددا هزینه های مردم رو بالا بکشن.
سرورها تحویل آنی نیست. و پولتون می مونه رو هوا و تمام کارهاتون! بعد هر چقدر پیگیر میشی بعد از 10 روز میاد تو انجمن میگه مشکل از تخصیص سرور بوده که داریم رفع می کنیم. خوب برادر من اول حل کن بعد بیا پول جمع کن!
سلام
در مورد مشکلاتی که فرمودید، فرمایش شما درست هست و منکر موضوع نیسیتیم. هم داخل تاپیک و هم دداخل اخبار سایت این موضوع رو اعلام کردیم و توضیح هم دادیم.
در حال حاظر مشکلات اعلامی تقریبا کامل رفع شده و به وضعیت نرمال رسیدیم و میتونیم در خدمتتون باشیم.
موفق باشید
پرتو سرور
-
-
December 15th, 2017, 13:39
من به یکی از دوستانم معرفی کردم اینجا رو چند تا سرویس خریدن و از این معرفی پشیمون هستم
تحویل سرویس ها آنی نیست و پاسخ گویی تیکت ها مشکل داره
تیکت ها پاسخ داده نمیشه و قفل میشه تلفن جواب نمیدن و ...
به عنوان کسی که راضی نبوده از سرویس دهی ایشون گفتم اینجا بگم تا دوستانی که قصد تهیه سرویس سرشون کلاه نره.
-
-
December 15th, 2017, 14:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sepandrayan
من به یکی از دوستانم معرفی کردم اینجا رو چند تا سرویس خریدن و از این معرفی پشیمون هستم
تحویل سرویس ها آنی نیست و پاسخ گویی تیکت ها مشکل داره
تیکت ها پاسخ داده نمیشه و قفل میشه تلفن جواب نمیدن و ...
به عنوان کسی که راضی نبوده از سرویس دهی ایشون گفتم اینجا بگم تا دوستانی که قصد تهیه سرویس سرشون کلاه نره.
سلام
ما تمامی سرویس هامون تحویل آنی نیستن و فقط مواردی که اعلام کردیم آنی هستش. البته تا چند وقت پیش مشکلاتی بود که الان رفع شده و میتونید با خیال راحت سفارش ثبت کنید.
البته اینو هم یادآور بشم که در زمان اعلامی، اگر یوزری قصد کنسل یا برگشت مبلغ رو داشته بدون هیچ معطلی انجام شده.
موفق باشید
پرتو سرور
-
-
December 15th, 2017, 15:48

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
سلام
ما تمامی سرویس هامون تحویل آنی نیستن و فقط مواردی که اعلام کردیم آنی هستش. البته تا چند وقت پیش مشکلاتی بود که الان رفع شده و میتونید با خیال راحت سفارش ثبت کنید.
البته اینو هم یادآور بشم که در زمان اعلامی، اگر یوزری قصد کنسل یا برگشت مبلغ رو داشته بدون هیچ معطلی انجام شده.
موفق باشید

بلی کاملا مشخصه از اینکه حساب کاربری همکار من رو داخل وب سایت خودتون حذف کردید بعد از ارسال تیکت و سرویس ها هم قطع کردید
دوستان با توجه به اینکه اینجا هزینه کردم و از ایشون خرید داشتم دارم میگم از جای دیگه سرویس تهیه کنید
انتقادی به انجمن نیست و خودم باید توی خریدم دقت میکردم اما خب وظیفه خودم میدونم تجربه خودم رو در اختیار دوستان بزارم
-
-
December 15th, 2017, 15:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sepandrayan
بلی کاملا مشخصه از اینکه حساب کاربری همکار من رو داخل وب سایت خودتون حذف کردید بعد از ارسال تیکت و سرویس ها هم قطع کردید

دوستان با توجه به اینکه اینجا هزینه کردم و از ایشون خرید داشتم دارم میگم از جای دیگه سرویس تهیه کنید

انتقادی به انجمن نیست و خودم باید توی خریدم دقت میکردم اما خب وظیفه خودم میدونم تجربه خودم رو در اختیار دوستان بزارم
هدف شما مشخصه. موفق باشید.
پرتو سرور
-
-
December 15th, 2017, 15:54
-
-
December 15th, 2017, 16:16
عضو انجمن
تجربه کاری با ایشون
یک سرور گرفتیم دیدیم نسبت به اپلود به سرور های ایران سرعت پایینی داره بهشون اطلاع دادیم ده دقیقه بعد مبلغ رو برگشت زدن ضمن اینکه دو روز از سرور استفاده می کردیم !
حق نگهدار
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
-
تعداد تشکر ها از Genral X2 به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2017, 22:10
ایشون کلاهبرداره!
چند هفته پیش سفارش دادم نه سرویسی تحویل دادن نه تیکت جواب میدن.
نمی دونم چرا مدیران انجمن اجازه میدن امسال این، انجمن رو بدنام کنند........
-