صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: ارائه دهنده فاسد خدمات میزبانی وب تحت عنوان hostwebserver.ir

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

Exclamation ارائه دهنده فاسد خدمات میزبانی وب تحت عنوان hostwebserver.ir

مدیریت نامحترم این وبسایت خلافکار ماه ها قبل از بنده مقداری پول در عوض یک هاستینگ 2 گیگابایتی با پهنای باند نامحدود و کنترل پنل دايركت ادمين گرفتند و سرویس رو در اختیار من قرار دادند. بعد ها مشخص شد که وب میل این سرور به عنوان اسپمر استفاده می شده و ایمیل های ارسالی از من به مشتریانم به عنوان اسپم ثبت می شده و بنده این مشکل را مطرح کردم و مدیریت سایت توجهی به این مسئله نکرد و خب با صبر شکیبایی بنده از این حق خودم گذشتم و وبمیل دیگری برای سایتم اجاره کردم. بعد ها گذشت و سرویس من نزدیک به پایان مهلت خود بود و مدیریت سایت از بنده پرسید که آیا تمایل به تمدید ندارید، من هم گفتم خیر فعلا قصد ندارم، اگه میخواین و سخته براتون بک آپ آخر رو در اختیار من قرار دهید و سرویس را لغو کنید، اما ایشان با رندی و اظهار دوستی فرمودند مسئله ای نیست سرویس شما تا هر زمان که می خواهید برای تمدید باقی می ماند، اما با توجه به مبالغ بالا و هزینه های الکی این سرور و همچنین کیفیت کمی که برخوردار هست بنده قصد انتقال سرویس ام رو داشتم و گفتم باز هم اگه امکانش هست که ایشون بک آپ آخر رو در اختیار من قرار بدهند که فرمودند ما بک آپ را زمانی در اختیار مشتری قرار می دهیم که سرویس شان تمدید شده باشد، گذشت و بنده به ناچار مجبور به تمدید سرویس به مدت سه ماه با مبلغ 11000 تومان با 53 درصد آفر ایشون به همراه 2000 تومان دیرکرد در پرداخت، جمعا 13000 تومان پرداخت کردم! و در همین حین مشاجره لفظی بین ما به وجود اومد و ایشون به قصد تلافی گفتند که سرویس تون امشب لغو و مبلغی هم که پرداخت کردید به عنوان هزینه بک آپ تلقی می شود! و من گفتم شما حق این کار را ندارید که بنده را بلاک کردند! و خودشان از پنل مدیریت وارد حساب بنده شده و درخواست لغو سرویس من را دادند و ایمیل پاک شدن سرویس برای بنده رسید و این اتفاق افتاد! و الان نه بنده اطلاعات سرویسم که مدت ها برای طراحی اش زحمت کشیده ام را در اختیار دارم و نه هزینه ای که بابت سرویس پرداخت کردم! حتی بابت دیرکرد هزینه را پرداخت کردم اما ایشان به قول معروف دبه کردند یک ماه و چهارده روز دیرکرد را از سرویس من کم کردند و همین موجب مشاجره لفظی ما شد!
    و درکل فکر کنم این میشه نتیجه اعتماد به وبسایت هایی که ای نماد دارند و این نماد فقط نشانه ای الکی می باشد که به سادگی میتوان آنرا اخذ کرد و مشتری را فریب داد!

امیدوارم هرچه زودتر نسل این گروه های کوچک و فریب کار و مال حروم خور جمع بشه تا بازار وب، سالم تر از قبل به راه خودش ادامه بده!

اسناد و مدارک هم در صورت نیاز ارائه خواهد شد!

------

در ضمن رجیستری هایی که سرویس بالا رو میتوانند با کیفیت به بنده ارائه بدهند و مثل این *** محترم نیستند، پیشنهاد قیمت شون رو برای سرویس یک ساله و سه ماهه عنوان کنند، تا بتوانیم سفارش دهیم!

2. تعداد تشکر ها ازsajad1v1 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن Hi Data آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    646
    تشکر شده در
    534 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه دهنده فاسد خدمات میزبانی وب تحت عنوان hostwebserver.ir

با سلام و احترام،

سرویس درخواستی شما بدون مشکل قابل ارائه است.

سرویس هاست cPanel حرفه ای:
    https://hidata.org/normal-host

سرویس هاست cPanel پربازدید: https://hidata.org/professional-host

ویژگی سرویس های میزبانی وب های دیتا:

- میزبانی بر روی هاردهای پرسرعت SSD
    - استفاده از رم های سری جدید DDR4
    - استفاده از سیستم عامل ابری CloudLinux
    - وب سرور پرقدرت Litespeed + LSCache
    - ارائه SSL رایگان بر روی سرویس
    - شبکه مجهز به DDOS Protection
    - امکان تنظیم نسخه PHP از 4.4 تا 7.2
    - امکان تنظیم Cloudflare در کنترل پنل
    - بکاپ گیری هفتگی و ماهانه
    های دیتا | تجربه خوش میزبانی!

شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org

5. تعداد تشکر ها از Hi Data به دلیل پست مفید

عضو انجمن vpgroup آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    93
    تشکر تشکر شده 
    1,219
    تشکر شده در
    852 پست

با سلام خدمت همه کاربران و مدیران عزیز !

بله درسته هیچ مشکلی از سمت شما نیست دوست عزیز . شخصی به من گفت "خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند"

اول اینکه سرویستون کاملا ازاد هستش و درخواست لغو برای سررسید ارسال شده بود . مایل هستم بعد از تاریخ سررسید میزبان شما نباشیم

این دوست عزیز که میگن به اصطلاح مشکل از سمت ما هستش . همین سرویستون رو که قیمت اصلی آن 25 هزار تومان بود با قیمت 12500 تومان که تخفیف بود خرید کردین این مورد اول

مورد دوم مشکل میل وبسرور هم با درخواست شما حل شد این دروغی بیش نیست. تائیدیه خودتون هم موجوده.

مورد سوم بعد از گذشت چند روز از تاریخ سررسید و مسدود شدن سرویستون بهتون پیام دادم سرویستون سررسید شده و شما به التماس افتادین که فعلا ندارم تخفیف بدین و ... که آفری در کانال ما اعلام شد با عنوان تمدید سرویس ها شامل 35 درصد تخفیف میشود که شما فرمودین کمه و تخفیف بیشتر بدین بنده هم با توجه به اصول مشتری مداریم تخفیفتون رو 53 درصد کردم .

مورد چهارم هزینه دیرکرد هاست برای سه روز بعد از تاریخ سررسید میباشد نه 44 روز پس از تاریخ فوق . مثل اینکه یادتون رفته اومدین گفتین فعلا ندارم حذف کامل نکنین ما هم اصلا حذف نکردیم و گذاشتیم 44 روز مسدود بمونه .

اومدین گفتین بکاپ میخواهین گفتم طبق قوانین سایتم فقط سرویس های فعال بکاپ بهشون تعلق میگیره که شروع کردین به فحاشی و توهین های شخصیتی . در آخر هم هزینه 13 هزار تومانی رو پرداخت کردین سرویستون فعال شد و همون لحظه بکاپ هم تقدیم شد.

بعد از اینکه خواستم تاریخ رو مجدد از نو حساب کنم گفتم یک عذرخواهی کنین مشکلی نیست شروع کردین به فحاشی مجدد بنده هم فرمودم از ارائه خدمات به شما معذورم و گفتین شما حق ندارین سایت منو حذف کنین و ... بنده فرمودم از تاریخ سررسید شما بلافاصله سرویستون حذف خواهد شد که این درخواست لغو جهت یادآوری خود بنده شخصا ایجاد کردم

تمامی مدارک هم موجوده که شما پیام ها رو حذف کردین بنده رباتی دارم که لحظه به لحظه تصویر برداری میکنه .

قضاوت با دوستان . سپاس
    ویرایش توسط vpgroup : December 15th, 2017 در ساعت 03:54
    | هاست وب سرور
    | خدمات هاست و دامنه ، نمایندگی و سرور ، لایسنس و SSL
    | راه ارتباطی تلگرام @gardian

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

اولاً که شما دیشب نه تنها سرویس من رو بسته بودید بلکه دسترسی به حساب کاربری من هم قطع شده بود!
    دوما وب میل سرور شما پیام هاش هنوز به عنوان اسپم محسوب میشه و هم شما میتونی امتحان کنی هم من میتونم امتحان کنم و مدرک شو اینجا بذارم!

ثانیا دفعه اول هم شما آفر گذاشته بودید و دفعه دوم هم فرمودید مسئله ای نیست تخفیف خواهیم داد، و سیزده چهارده تومن اصلا پولی نیست که کسی بخواد به خاطرش التماس بکنه حتی اگه التماس هم کرده باشم شما دیرکردش رو نقدی هم نگرفته باشی که گرفتی! از روز های سرویس من کم کردی و حالا هم حساب کتابت با یکی دیگه اس.. ما که کاری نداریم..

درکل یه یوزر وقتی از کسی ناراحت بشه با چنگ و دندون نمیشه نگرش داشت من همون روز که به پایان رسید سرویسم بهتون گفتم اگه سخته بک آپ بگیرید و پاک کنید، تصویرش هم بدون کم و کاستی هست ولی خب انتشار اسکرین شات از چت خصوصی کسی جرم محسوب میشه وگرنه خدمت دوستان محترم ارائه می دادم!

می خواستم فقط دوستان بدونن که چه افراد فریب کار و نا محترمی زیر پرچم نماد اعتبار دارن از ملت اخاذی های بی مورد میکنن و دوستان هم فهمیدن!

عزیزان لطفا زیر همین تاپیک قیمت های پیشنهادی شونو بذارن و منتظر هستم..
    یا علی

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    475
    تشکر تشکر شده 
    595
    تشکر شده در
    428 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hi Data نمایش پست ها
    با سلام و احترام،

!

عضو انجمن mahdy777 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    148 پست

به نظر بنده ایجاد این نوع پست ها در این انجمن بسیار مفید هستش
    حالا بعضی مواقع کاربر واقعا برای دو قرونی که میده 1001 کار میخواد و بقولی پر توقع هستش
    و بعضی مواقع دیگه فروشنده واقعا کارشکنی میکنه

و خوبه که اولا هر دو طرف اولا با سند و کاملا محترمانه با هم حرف بزنن و قضاوت برای دیگران بزارن و 100 البته با آیدی فیک نیان.. تا هر گونه فعالیتی که دارن در انجمن دیده بشه(این طوری با توجه به تاریخچه طرف بهتر میشه قضاوت کرد)

مدیران محترم به این موارد دقت کنن خیلی در پیشرفت این انجمن میتونن فعال باشن.

نظر کلی بنده بخواید طبق قوانین سایت فروشنده ( اگر از قدیم توش بندی بوده ) که به سرویس های فعال فقط فایل بک آپ میدن حق کاملا با ایشون هستش البته باز هم اگر بندی نیومده باشه چون هاست ایشون ساسبنده شده و دیگه هیچ گونه تعهدی به ایشون نداشتن برای بک آپ یک هزینه باید گرفته می شد.

10. تعداد تشکر ها از mahdy777 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    216 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hi Data نمایش پست ها
    با سلام و احترام،

بابا تو کاربلد تو فروشنده تو همه چی تموم تو سرور دار تو با سابقه ما ...

بخون بعد کپی پیست کنید .

شایدم ربات ست کردین ...

12. تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید

عضو جدید GoldinHost.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,294
    تشکر تشکر شده 
    762
    تشکر شده در
    610 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sajad1v1 نمایش پست ها
    مدیریت نامحترم این وبسایت خلافکار ماه ها قبل از بنده مقداری پول در عوض یک هاستینگ 2 گیگابایتی با پهنای باند نامحدود و کنترل پنل دايركت ادمين گرفتند و سرویس رو در اختیار من قرار دادند. بعد ها مشخص شد که وب میل این سرور به عنوان اسپمر استفاده می شده و ایمیل های ارسالی از من به مشتریانم به عنوان اسپم ثبت می شده و بنده این مشکل را مطرح کردم و مدیریت سایت توجهی به این مسئله نکرد و خب با صبر شکیبایی بنده از این حق خودم گذشتم و وبمیل دیگری برای سایتم اجاره کردم. بعد ها گذشت و سرویس من نزدیک به پایان مهلت خود بود و مدیریت سایت از بنده پرسید که آیا تمایل به تمدید ندارید، من هم گفتم خیر فعلا قصد ندارم، اگه میخواین و سخته براتون بک آپ آخر رو در اختیار من قرار دهید و سرویس را لغو کنید، اما ایشان با رندی و اظهار دوستی فرمودند مسئله ای نیست سرویس شما تا هر زمان که می خواهید برای تمدید باقی می ماند، اما با توجه به مبالغ بالا و هزینه های الکی این سرور و همچنین کیفیت کمی که برخوردار هست بنده قصد انتقال سرویس ام رو داشتم و گفتم باز هم اگه امکانش هست که ایشون بک آپ آخر رو در اختیار من قرار بدهند که فرمودند ما بک آپ را زمانی در اختیار مشتری قرار می دهیم که سرویس شان تمدید شده باشد، گذشت و بنده به ناچار مجبور به تمدید سرویس به مدت سه ماه با مبلغ 11000 تومان با 53 درصد آفر ایشون به همراه 2000 تومان دیرکرد در پرداخت، جمعا 13000 تومان پرداخت کردم! و در همین حین مشاجره لفظی بین ما به وجود اومد و ایشون به قصد تلافی گفتند که سرویس تون امشب لغو و مبلغی هم که پرداخت کردید به عنوان هزینه بک آپ تلقی می شود! و من گفتم شما حق این کار را ندارید که بنده را بلاک کردند! و خودشان از پنل مدیریت وارد حساب بنده شده و درخواست لغو سرویس من را دادند و ایمیل پاک شدن سرویس برای بنده رسید و این اتفاق افتاد! و الان نه بنده اطلاعات سرویسم که مدت ها برای طراحی اش زحمت کشیده ام را در اختیار دارم و نه هزینه ای که بابت سرویس پرداخت کردم! حتی بابت دیرکرد هزینه را پرداخت کردم اما ایشان به قول معروف دبه کردند یک ماه و چهارده روز دیرکرد را از سرویس من کم کردند و همین موجب مشاجره لفظی ما شد!
    و درکل فکر کنم این میشه نتیجه اعتماد به وبسایت هایی که ای نماد دارند و این نماد فقط نشانه ای الکی می باشد که به سادگی میتوان آنرا اخذ کرد و مشتری را فریب داد!

امیدوارم هرچه زودتر نسل این گروه های کوچک و فریب کار و مال حروم خور جمع بشه تا بازار وب، سالم تر از قبل به راه خودش ادامه بده!

اسناد و مدارک هم در صورت نیاز ارائه خواهد شد!

------

در ضمن رجیستری هایی که سرویس بالا رو میتوانند با کیفیت به بنده ارائه بدهند و مثل این *** محترم نیستند، پیشنهاد قیمت شون رو برای سرویس یک ساله و سه ماهه عنوان کنند، تا بتوانیم سفارش دهیم!
    با سلام.

قصد دخالت در مورد شما رو ندارم فقط میخواهم نظر شخصی بنده در این مدت همکاری با آقای ماهیان بدونید که در این مدت آشنایی نشون دادند بسیار آدم درست کار و همچنین قوانین مدار هست و تجربه همکاری خوبی با ایشون داریم.

مطمئنا یک سو تفاهمی پیش آمده امیدوارم سریعتر رفع بشه و صرف نظر کرده باشید.

موفق و پیروز باشید
    EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
    Team Group : NovaTM.One
    WebHosting And Server : Novaio.Net
    Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204

14. تعداد تشکر ها ازGoldinHost.IR به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

اگه حقتون خورده شده شکایت کنید

با این تاپیک ها و بدون دلیل و مدرک به هیچ جایی نمی رسید
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

16. تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdy777 نمایش پست ها
    به نظر بنده ایجاد این نوع پست ها در این انجمن بسیار مفید هستش
    حالا بعضی مواقع کاربر واقعا برای دو قرونی که میده 1001 کار میخواد و بقولی پر توقع هستش
    و بعضی مواقع دیگه فروشنده واقعا کارشکنی میکنه

و خوبه که اولا هر دو طرف اولا با سند و کاملا محترمانه با هم حرف بزنن و قضاوت برای دیگران بزارن و 100 البته با آیدی فیک نیان.. تا هر گونه فعالیتی که دارن در انجمن دیده بشه(این طوری با توجه به تاریخچه طرف بهتر میشه قضاوت کرد)

مدیران محترم به این موارد دقت کنن خیلی در پیشرفت این انجمن میتونن فعال باشن.

نظر کلی بنده بخواید طبق قوانین سایت فروشنده ( اگر از قدیم توش بندی بوده ) که به سرویس های فعال فقط فایل بک آپ میدن حق کاملا با ایشون هستش البته باز هم اگر بندی نیومده باشه چون هاست ایشون ساسبنده شده و دیگه هیچ گونه تعهدی به ایشون نداشتن برای بک آپ یک هزینه باید گرفته می شد.
    بنده هم حرفی ندارم و هزینه رو پرداخت کردم .. و هاست مجدد فعال شد . و بعد مشاجره لفظی فرمودند یا عذر خواهی یا حذف سرویس
    و هزینه ای هم که من برای تمدید پرداخت کردم رو گفتند هزینه بک آپ تون هست .. کجای دنیا اینجوری با مشتری برخورد می کنند ؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    اگه حقتون خورده شده شکایت کنید

با این تاپیک ها و بدون دلیل و مدرک به هیچ جایی نمی رسید
    شکایت انجام شده دوست عزیز .. این پیام ها برای این هست که دوستان مجددا گول این شخص رو نخورن ..

تصویر بالا نشون میده که ایشون ابتدا با ورود به حساب کاربرشون که نقض قوانین هست .. درخواست لغو برای سرویس بنده ارسال کردند .. و بعد از آن که سرویس بنده پاک شده بود و این پست را مشاهده کردند مجدد هاست رو ساختن و بک آپی که داشتن رو ری استور کردند تا آبرو شون بیشتر از این نره ...

نمیدونم دروغ چه سودی برای ایشون جلوی این همه آدم متخصص داره که میگن سرویس شما حذف نشده ..

دیشب چند ساعت سایت من آف بود و این ضرر هست برای شخص بنده ..

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)