با سلام خدمت همه کاربران و مدیران عزیز !
بله درسته هیچ مشکلی از سمت شما نیست دوست عزیز . شخصی به من گفت "خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند"
اول اینکه سرویستون کاملا ازاد هستش و درخواست لغو برای سررسید ارسال شده بود . مایل هستم بعد از تاریخ سررسید میزبان شما نباشیم
این دوست عزیز که میگن به اصطلاح مشکل از سمت ما هستش . همین سرویستون رو که قیمت اصلی آن 25 هزار تومان بود با قیمت 12500 تومان که تخفیف بود خرید کردین این مورد اول
مورد دوم مشکل میل وبسرور هم با درخواست شما حل شد این دروغی بیش نیست. تائیدیه خودتون هم موجوده.
مورد سوم بعد از گذشت چند روز از تاریخ سررسید و مسدود شدن سرویستون بهتون پیام دادم سرویستون سررسید شده و شما به التماس افتادین که فعلا ندارم تخفیف بدین و ... که آفری در کانال ما اعلام شد با عنوان تمدید سرویس ها شامل 35 درصد تخفیف میشود که شما فرمودین کمه و تخفیف بیشتر بدین بنده هم با توجه به اصول مشتری مداریم تخفیفتون رو 53 درصد کردم .
مورد چهارم هزینه دیرکرد هاست برای سه روز بعد از تاریخ سررسید میباشد نه 44 روز پس از تاریخ فوق . مثل اینکه یادتون رفته اومدین گفتین فعلا ندارم حذف کامل نکنین ما هم اصلا حذف نکردیم و گذاشتیم 44 روز مسدود بمونه .
اومدین گفتین بکاپ میخواهین گفتم طبق قوانین سایتم فقط سرویس های فعال بکاپ بهشون تعلق میگیره که شروع کردین به فحاشی و توهین های شخصیتی . در آخر هم هزینه 13 هزار تومانی رو پرداخت کردین سرویستون فعال شد و همون لحظه بکاپ هم تقدیم شد.
بعد از اینکه خواستم تاریخ رو مجدد از نو حساب کنم گفتم یک عذرخواهی کنین مشکلی نیست شروع کردین به فحاشی مجدد بنده هم فرمودم از ارائه خدمات به شما معذورم و گفتین شما حق ندارین سایت منو حذف کنین و ... بنده فرمودم از تاریخ سررسید شما بلافاصله سرویستون حذف خواهد شد که این درخواست لغو جهت یادآوری خود بنده شخصا ایجاد کردم
تمامی مدارک هم موجوده که شما پیام ها رو حذف کردین بنده رباتی دارم که لحظه به لحظه تصویر برداری میکنه .
قضاوت با دوستان . سپاس