نوشته اصلی توسط
R.Haghighi
من نمیدونم شما چرا هربار میاید بنده رو قانع کنید ؟ بجای اینکه نظرتون رو بدید !
- - - Updated - - -
یه کم به گذشته تاپیک برگردید می بینید که نظرم دادم. یه وقتی انتقاد کردم. حتی چند تا پست به عقب برگردید می بینید که یه سری موارد رو با رسم شکل و جز به جز توضیح دادم و به عنوان مواردی که باید اصلاج بشه بهش اشاره کردم.
ضمنا شما وقتی به موردی رو در فروم میزنید، توقع این رو داشته باشید که هر کسی در موردش نظر بده. جز اینکه خصوصی برای برنامه نویس توضیح بدید که بین خودتون دو تاست.
خیلی هم فرقی نمی کنه مشتری اولش بودید یا اخرش! شما جهت اطلاع خریداران نظرتون رو میدید. ما هم نظر خودمون رو نسبت به نظر شما. اینکه چی درسته رو خواننده تشخیص میده. دیگه تعحب و دعوا نداره برادر. دور هم داریم گپ میزنیم.
سلام سلام سلام
بنده به عنوان خریدار
چهارم یا پنجم اسکریپت یه مشکل برام پیش امده بعد از تقریبا 40 روز
البته مشکل از روز اول پابرجا بود که رفته رفته بحرانی تر شد.
مشکل از این قراره که بسیاری از کاربر ها در حالی که اکانت خریدن و حتی لاگین هم هستن موقعه ای که روی لینک دانلود کلیک میکنن به جای دانلود , به صفحه کاربری خودشون منتقل میشن . و نمیتونن دانلود کنن.
برای حل این مشکل کاربر باید یوزر پسورد خودشو داخل idm وارد کنه . تا بتونه دانلود کنه . اینم در نظر بگیرید idm روی سیستم عامل های مک نصب نمیشه و از دانلود منیجر های دیگه ای استفاده میکنن و سیستم عامل های اندروید و ...هم در نظر بگیرید . باید برای هر کدوم یه راه حلی بدید .
ما هم همین کارو کردیم اما رفته رفته تعداد داره بیشتر میشه و کنترل از دستمون خارج میشه . جوری که خییییلی خیلی ضرر کردیم !
با اقای حاجی زاده در میون گذاشتیم . که متاسفانه یه جوری یا خودشون را دارن قانع میکنن یا سعی دارن مشکلو توجیج کنند . بعد از دو هفته بحث با اقای حاجی زاده میگند که مشکل از هاستینگه .
بنده عقیده دارم مشکل از اسکریپت باشه .
منم مشکل شما رو ندارم. البته من از پلاگین استفاده می کنم و سرورم هم اختصاصی هست.
اما همین مشکل رو در اسکریپت مالدار داشتم. حقیقتش هم تهش نفهمیدم واسه چی بود! اما این موارد رو میگفتم دونه دونه امجام بدن و درست میشد !
1- مرورگر رو اپدیت کنن. 2- idm رو تنظیماتش رو ریست کنن. 3 کش مرورگر رو پاک کنن.
یه وقتا هم که جواب نمی داد طرف یه مرورگر دیگه نصب می کرد درست میشد. عرضم کردم تهش نفهمیدیم داستان چی بود. مالدار ک میگفت حتما یه اکستنشنی چیزی روی مرورگر کلاینت نصبه که مانع از دسترسی اسکریپت میشه.
اون زمان که هنوز سرور اختصاصی نگرفته بودم، با هاست دی ال کار میکردیم و انصافا پشتیبانی خوبی دارن. بنظرم باهاشون این مشکل رو در میون بزارید، ببینید خودشون چی میگن. که مشکل از اسکریپت هست یا کانفیگ خاصی باید لحاظ بشه
- - - Updated - - -
در مورد راست چین شدن منو هم این کد رو اخر فایل استایل قرار بدید.
بنده سلیقه ای یه فاصله هم به ایکون ها دادم ک زیاد نچسبه به متن
کد:
li {
float:right !important ;
direction:rtl;
margin:5px;
}
i {
margin-left:5px;
}